Az kétségtelen, hogy könnyű volt feltenni. De ma este az uninstallálásával kissé vért izzadtam. Azt hittem, hogy csak egy olyan gombnyomás, mint az eddig használt többi pluginom törlése … Aztán amikor rákatintottam, mindenfajta csúnya WP összeomlással fenyegetett meg 
hát igen. ő már szerzett nekem is pár kellemetlen percet 
Ma 3 WP-ről szedtem le. Először a gyakorlóról. És csak egynek a wp-configjából törölte az a bizonyos sort, a másik kettőből manuálisan kellett törölnöm. Mind a 3 tök egyforma WP, a sablon is ugyanaz :o
hmm talán nem volt írható a wp-config.php. Ami nagyon HELYES 
próbáltam olvasgatni erről a super cache-ről … már hogy arról, hogy igazában mire is jó. biztos nem sokat értettem belőle, de azt szűrem le, hogy nekem az egyik WP-n, ami CSAK oldalakból áll, amik - ha egyszer elkészitem őket - már nem fognak változni, ott nem is lenne értelme felrakni …
Nem tudom, hogy jól gondoltam-e … :unsure:
igen jól gondoltad 
Mivel a supercache lényege: HMTL file-okat generál amiket odaad a felhasználónak. Semmi gond előveszi, odadaadja. ez gyors kész van minden. Amikor script fut akkor a server még “gondolkozik” és végül GENERÃL egy kimenetet. Ami lehet baromi gyors, de nagy terhelésnél ez egyre inkább lassul. Ãgy időnként generálsz egy-egy ilyen kimenetet aminél már nem kell újra meg újra mindenért visszakérdeznie 
Próbáltam érhetően fogalmazni, kissé pongyolára sikeredett…
igen jól gondoltad :)
Nekem ez is elég volt ;) :D
A WP Super Cache működik wp-hive plugin használatakor is?
Úgy néz ki, hogy nem teljesen felhőtlen a viszonyuk: http://www.google.hu/search?q=wp-super+cache+wp-hive&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a (pl. az első találat).
Rozi is megmondta már, és én is vele értek egyet: próba - szerecsen, a pudingos tálban…

Sziasztok
Még új vagyok ezen a fórumon, de sokat olvastam a Cache pluginról, sikerült is feltelepítenem 5-6 blogomra. Igen ám, de az egyiknél van egy random sriptem, azt olvastam hogy akkor át kell írni a plugin sorát a theme-be amit meg is csináltam a következő képen:
De nem működik rendesen. Az első használatkor rendesen látszik a random részem és a forráskódban is ott van az rész közt, de mikor újra frissítem az oldalt vagyis amikor már a letárolt html-t olvassa be akkor az egész oldal megakad a rész után és random se jön be, meg se-semmi.
Mit rontottam el, illetve hogy tudom a hibát kijavítani?
Mit rontottam el, illetve hogy tudom a hibát kijavítani?
Semmit.
A WP-Super-Cache így működik.
Egyszer legenerálja az oldalt, elmenti HTML-ben, és a következő látogató már ezt a generált oldalt fogja megkapni, egész adddig amig a beállított lejárati idő le nem telik.
Köszi a választ, de lehet nem írtam le értelmesen a problémát.
A plugin GYIK-ben az van hogy ha van egy dinamikus rész az oldalban akkor sincs semmi baj, mert csak bekel rakni a funkciómat ahogy előző hozzászólásomban leírtam, olyan módon, és akkor gondolom azt a funkciót minden alkalommal külön lehívja és beilleszti arra a bizonyos részre, még akkor is ha le van tárolva html be a lap. Ugye így lenne logikus, de nálam ez nem működik rendesen vagy elírtam valamit, mert az oldal betöltése megakad annál a funkcionál és nem megy tovább tehát magyarul nem látszik az oldalsáv többi része és a footer se.
Tehát a Tokaji Borok oldalon a Boros Palackok widgettem az a random, és a plugin használatakor ha ez a bizonyos részbe van rakva akor már a Boros Palackok rész se tölt be.
A következőképen van megcsinálva a theme:
a theme mappa inc/sidebar.php ben a left sidebar végére be van szúrva a következő rész:
Boros Palackok
A gte_random_posts() funkciom pedig a theme mappa functions.php fájlába van megírva.
Ha nem vagy belépve, akkor egy generált HTML oldalt kapsz, amiben SEMMI dinamika nem lehet.
Mivel a webszerver rewrite szabályain keresztül egy lementett HTML oldalt kapsz, szóval még PHP függvények sem futnak le.
Ãgy működik a super-cache, nem tud másképpen működni.
Nem tudom hol olvastál ilyen baromságot, de ennek így kell működnie
Ha mindenképpen szeretnél véletlenszerű bejegyzéseket, akkor egy saját AJAX request alapú megoldáson gondolkodj el, mert az ugye statikus HTML oldalakban is működik. Vagy pedig keress más cache megoldást. Pl Bat Cache, vagy DB Cache Reloaded.
Ha azt mondom hogy a pluginnál a GYIK ban olvastam akkor nyilván erre gondolok:
http://wordpress.org/extend/plugins/wp-cache/faq/
http://wordpress.org/extend/plugins/wp-super-cache/faq/
A sima és a super cache nél is ugyan ezt irják.
Nem vagyok egy angol zseni csak googlével fordítotam le.
WP Super Cache retains the dynamic loading code of WP Cache but only works in "half on" mode.
There are two ways to do this, you can have functions that stay dynamic or you can include other files on every page load. To have a dynamic function in the cached PHP page use this syntax around the function:
The HTML comments around the mirrored PHP allow it to be executed in the static page. To include another file try this:
That will include file.php under the ABSPATH directory, which is the same as where your wp-config.php file is located.
Ha ilyen okos vagy, akkor oldd meg.
Mondtam alternatívákat.
itt is van
és nem működik? :( Hát kérdezz rá a plugin szerzőnél sztem...
itt is van
és nem működik? :( Hát kérdezz rá a plugin szerzőnél sztem...
Oké, csak ez nem Super-Cache,
hanem WP-Cache kérdés, a topic pedig az első.
Ugyanis, ha csak HALF módban fut a Super-Cache, akkor az NEM SUPER CACHE.
Mivel nincs sima WP Cache fórum ezért ide írtam aztán hogy half mód ide oda az akkor is ugyan az a Cache plugin, szerintem, nemde?
hgrg Szerinted akkor ezt még be kéne raknom oda hogy megtalálja a funkciót ?
De ez így megint sárosnak tűnik, mert random funkciómban is vannak még további funkciók amiket megint esetleg nem fog megtalálni.
Vagy pl csináljak egy másik php fájlt amibe belerakom ezt a funkciót, de akkor ott ugyan az lesz nem hogy a többi funkciót se fogja tudni hol van, szerintem.
Esetleg kellhet valami másik plugin még, hozzá?
Már semmi ötletem sincs, de nem hiszem hogy ez még csak nekem jutott eszembe, hogy mi van a dinamikus tartalommal, és amit ott írnak GYIK-ban az hogy is működik.
Mivel nincs sima WP Cache fórum ezért ide írtam aztán hogy half mód ide oda az akkor is ugyan az a Cache plugin, szerintem, nemde?
Nem.