A NextGennel akadt össze - ha kikapcsolom a NextGent-t akkor jó lett az oldal.
(A teljes újratelepítést nem úsztam meg.)
Valahol a Nextgen táblákban? vagy kódban lesz a megoldás!
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy használja e már a fenti nevű plugint valaki?
És mi a tapasztalata, ha használja?
Egyátalán érdemes e beizzitani?
És ha igen, mivel nem túl jó az angolom, leírná valaki ékes anyanyelvünkön, hogy miként kell beüzemelni?
No látom lett sok kérdés, de láttam a fejlesztők oldalán, hogy rém gyorsan betöltődik az oldaluk, hát szeretném ha az én oldalam is hasonló sebességgel töltödne be…
Előre is köszönöm fáradozásaitokat.
üdv:zsebtyson
saját szervered van?
mert különben nem fog menni, 90%, hogy a php safe mode be van kapcsolva, úgy meg nem megy rendesen. Amúgy sokat dob a dolgon, mivel nem kell semmit legenerálnia, hanem html fájlokat küld le.
Amugy egyszerű a telepítés, bekapcsolod, beállítások, wp super cache, aztán kiírja ,hogy milyen fájlt hova tegyél, és ennyi.
A gzip tömörítést nem kapcsold be, mert az IE nem tud mit kezdeni vele.
mert különben nem fog menni, 90%, hogy a php safe mode be van kapcsolva, úgy meg nem megy rendesen. Amúgy sokat dob a dolgon, mivel nem kell semmit legenerálnia, hanem html fájlokat küld le.
Amugy egyszerű a telepítés, bekapcsolod, beállítások, wp super cache, aztán kiírja ,hogy milyen fájlt hova tegyél, és ennyi.
A gzip tömörítést nem kapcsold be, mert az IE nem tud mit kezdeni vele.
Köszi a gyors választ Charlie!
Hát sajna bingo! Nem saját a szerver, fizetős tárhely. Esetleg valmi hasonló tudású pluginról nem tudnál emlitést tenni?
Wordpress 2.6.0 a blogverzió, ha ez segít esetleg valamit.
Safe mod: On mellett lehetséges futtatni ezt a plug in-t, mert nálam nem akar menni.
bekapcsolt safe mod-ban nem igazán fog menni. esetleg a sima cache rész (half-on mód)
Azért ha fizetős tárhelyen vagy egyrészt kérheted a safe mode kikapcsolását, másrészt, ha használhatsz saját php.ini-t akkor te magad is megteheted, hogy kikapcsolod…
Amúgy én azt vettem észre, hogy a wp super cache-t használva az oldalamat monitorozó szolgáltatás beadta az unalmast. Folyamatosan 403-as hibákat küldözget. Persze lehet, hogy más a gond, de eddig ilyen nem volt…
azért az függ a lepengetett összegtől, és a szolgáltatás típusától. egy évi pár ezer forintos tárhelytől nem várhetje el senki, hogy majd egyénileg állítanak bármit is.
a hiba nálad lesz, mert nekem több oldallal is működik. a böngészők számára a cache transzparens.
Hello, kipróbáltam. (Backup nélkül.) Nem megy az uninstall!
PHP Safe mode: off // Dreamhost // (Sima) WP Cache plugin: nem, WP verzió: 2.6.3
Működgetett is kicsit, de nem volt tökéletes - levettem. Kikapcsolás: cache= off. Majd cache törlése. Majd uninstall plugin. Majd egyéb file-ok törlése. Cache mappa törlése, HTACCES visszaírása. (A /Plugins dir-ben benne hagytam az eredeti -nem használt- mappát.)
Az lett a baj, hogy a hosszabb tartalmakat nem hozza az oldal - gyakorlatilag, úgy látom amit cache-elt -, a tartalom nem jelenik meg az odalon, csak a címe, alatta a komment, stb… - persze az adminben minden rendben van, ott a post.
Már próbálkoztam ezerféleképpen… valakinek van valami jó tippje?
ÃÃÃÃ - sehogy se jön meg a tartalom. Mindenhol +van - és még sincs - pedig már sablont is cseréltem - A Nextgen-em se ad képet - sehol semmi. Kész vagyok.
Lehet:
1 - Újrarakom a plugint - hátha meggyógyul, ha nem:
2 WP újratelepítés lesz ebből - az adatbázisba csak nem nyúl bele ez a “csúnya” supercache…
Hello!
Cache mappát töröld teljesen!Ha az oldal cachelve van akkor annak a mappában kell lennie!
A cache mappa - sajnos - teljesen törölve van.
Mappástul, mindenestül. A /Cache is - azaz mappa sincs.
Gondolom az oldal tartalma pont abban van - azért nem jelenik meg…
Ilyenkor mi a teendő? Ugyanis pont a tartalmi elem - a cikk ill kép nem jelenik meg. Nem merem újrarakni se egyelőre…
Reinstall -majd- uninstall plugin: semmi nem lett jó… minden a régi
Reinstall wp is loading 
Ha valaki kijavítaná a topic címét wp super cache-re, akkor talán többen rátalálnának az oldalra - és kevesebben telepítenék full (file+db) backup nélkül, bízva a pluginben
- ami sehogy sem akarja visszaadni a contentemet. Pedig mindent visszaállítottam már eredetire, legalábbis a wp file-okat.
Tényeg csak a 0-ról indulás oldja meg a dolgot?
Bocs, nem követelőznék, de nincs valakinek ötlete?
Na, jó - egy összes file törlés - és felmásolása megoldani látszik…
(a db változatlan)
Nem egy nagy buli.
A supercache jó plugin, de nem egyszerű…
Hát nem tudom, nekem Wp-Supercache egyből felment az összes blogom alá. Még a WP MU rendszeremen is vigan muzsikál 
A hiba oka a NextGen összekad a Rot13 email protectorral, ha Tiny MCE-t is használsz, ami a Super Cache miatt jött valahogy elő - A megoldás: nem kell feltenni a Rot13-at… Bővebben a wp.orgon írtam:
http://wordpress.org/support/topic/216020?replies=3
hello
ide kapcsolódik a kérdésem, bár nem egészen az a gondom, mint erdokeruloé.
wp mu 2.6.5-öt futtatok k2 témával a fő lapon, és hát elég lassúcska, ezért gondoltam, feldobom a wp-super-cache-t, de elég hülyén viselkedik. (persze meg fogom azért nézni még ezzel-azzal a témát is.)
a telepítési útmutatónál az van, hogy a /mu-plugins/ mappába kell berakni, és akkor fog menni. ennek ellenére nem jelenik meg a kezelőfelületen, csak ha berakom a sima /plugins/ mappába IS, és azt aktiválom, így mind a központi admin oldalon, mint annak a blognak a beállítási felületén megjelenik a menüpont, ahol aktiváltam azt.
itt aztán véget is ér a móka, mert csak a címe jelenik meg a beállító oldalnak, maga a tartalma (a beállítási lehetőségek) nem. ha eltávolítom a /plugins/ mappából a plugint, akkor a központi adminról is eltűnik a menü.
szerintetek mi lehet a gond?
egyébként az angol fórumon hasonló gondra akadtam (ráadásul friss is), de még ott sincs megoldás: http://wordpress.org/support/topic/223716
előre is köszönöm a segítséget!
Nekem se ment muval. Aktiválni lehetett, de a kezelőfelülete nem jelent meg.