Eddig három 2.6.5 MU ra raktam fel sikeresen, de nálam nem volt gond. Ami még mókás hogy az utolsó egy php-fpm nginx alap rendszeren futott, nem is apachen, és szépen megy.
hello
nem figyeltem oda, elnézést kérek… szóval csak annyi volt a hiba, hogy nem raktam be a /wp-content/ mappába a wp-cache-config.php és az advanced-cache.php fájlokat.
előbbi wp-cache-config-sample.php, utóbbi wp-cache-phase1.php néven figyel a /wp-content/mu-plugins/wp-super-cache/ mappában, ezeket kell átmásolni, átnevezni és szerkeszteni, aztán aktivizálni, beállítani stb. - további instrukciók itt: http://wordpress.org/extend/plugins/wp-super-cache/faq/
továbbra is furcsaság viszont, hogy csak akkor jelent meg a site admin menüben a super cache, ha a sima /plugins/ mappába is bemásoltam és ott aktivizáltam (aztán a blogon magán már nem nyúltam hozzá…).
fura, de legalább működik (sokkal gyorsabb viszont ettől sem lett
)
Sziasztok!
Windows-os szerveren működhet ez a cucc? A php Safe mode off 
Köszönöm szépen!
Misu, én próbálkoztam vele, végül feladtam 
Igaz MU-ról volt szó 
Végülis inkább átköltöztek unixos vasra 
Ez esetemben is érik
Köszönöm azért 
Windows-os szerveren működhet ez a cucc? A php Safe mode off :)
Köszönöm szépen!
Sajnos nem, próbáltam és küzdöttem, de nem sikerült (Mondjuk a server beállításához nem fértem hozzá, csak magánként próbáltam)
Elvileg máködhet, ha a PHP jól van beállítva. És az, hogy a PHP min fut, teljesen mindegy. Majd teszek egy próbát.
Ha van valami fejlemény kérlek írd meg, hátha okulhat a szolgáltatóm belőle. :)
(No meg én is..)
a szükséges paraméterekről stb tudnál írni valamit? (bár megnézhetném a readme-t is)
php 4.4.9 fut
köszi :)
[edit] ez egyébként nálam problémás lesz, mert az autoinstallal telepítettem, bekapcsoltam, de az admin felületen kiírja, hogy WP Super Cache Manager, alatta pedig nem jelenik meg semmi :)
köszönöm, tanulmányozom 
(végül is, ha már mindent megpróbáltunk és még mindig nem megy, akkor ott a használati)
Sziasztok!
Feltelepítettem a wp super cache bővítményt. Nagyobb forgalmú oldalam van, viszont a tárhely nem túl nagy. A cache mappa mérete 100-120 megásra is meg szokott nőni. Ezt szeretném valahogy limitálni, vagy úgy hogy az expired lapok törlődjenek időközönként vagy úgy hogy Megabyte ban megadok egy méret beli limitet. Erre nem láttam semilyen beállítási lehetőséget. Egy wp cache cleaner bővítményt találtam de az nem kompatibilis a 2.8.4-es verzióval.
ilyen kvotat nem tudsz megadni. Viszont megadhatsz lejárati időt, bár ha sok-sok oldalad van, akkor ez sem segít. Viszont a 120 mega nagyon sok, lévén, hogy ezek csak sima html fájlok…
És ezt pár napon belül szedi össze (A sima WP cachet és a Supaercache-t egyben számolva)
Ha elmegyek egy hétre, akkor akár be is telhet a tárhelyem. Valamit kellene vele kezdeni, hacsak nem azt hogy letiltom az egészet.
Esetleg nem tud valaki másik cache plugint, amiben a kvótázás vagy a napi egyszeri automatikus ürítés megoldott?
hm, akkor valami nem okés. van egy expire time, ami másodpercben van megadva. ha annál öregebb eg yfile, akkor letörli. valami olyan funkció nem megy nálad ami kéne. errorlogban valszeg benne lesz.
Az expired fájlok nem törlődnek, most épp 1250 expired fájlom van és 200 cached. Eddig csak a kézi törléssel tűnt el fájl. PHP opciók okozhatják a hibát vagy az hogy a cache mappa 755-ös jogosultságra van állítva? Milyen időközönként törlődnek az expired fájlok? Nekem volt 2 napos fájlom is, ez akkor nem normális?
olyna időközönként amit beállítottál Expiry Time & Garbage Collection résznél. A cache mappát maga hozza létre, de ha a Delete Cache és Delete expired gombra kattintva törlődnek a dolgok, akkor nem fájlrendszer jogosultság lesz. hanem inkább vlami olyan rossz/letiltott beállítás szerver oldalon ami nem jó. php error logot nézd meg, ott talán benne lesz.
PHP error semmit nem mutat. Bekapcsoltam a debug naplózást és az egy hibát sem küldött eddig.
Találtam az én hibámhoz hasonló hibára egy debug módszert a WP.org-on, de az én legújabb verziómban, ezt már javították. Egyszerűen ezresével ottmaradnak az expired fájlok.
én akkro tapasztaltam ilyet, ha nincs apacheba mod_expires
De ezt debug log is jelezné? A rendszergazda valami olyat mondott, hogy php scriptet kéne keresni ami törli a fájlokat és ezt berakni a linux “feladat ütemezőjébe”