WP Super Cache

'DjZoNe' wrote on '2010-04-18:

Nem.

Na ne viccelj már DjZoNe

Ha van egy pluginunk amit ki be lehet kapcsolni meg van egy köztes kapcsoló valami fél akármilyen mód az akkor is ugyan az a plugin marad ha ki kapcsoljuk vagy ha be van kapcsolva vagy az előbb említett "HALF-ON" módba rakjuk, az admin felületen is ugyan ott maradunk.

Akkor mért nem 1 pluginról beszélünk? De ez teljesen nem változtat a kérdésen, én azért jöttem ide kérdezősködni, mert itt volt WP cache pluginnal foglalózó fórum téma (magyar nyelvű). És ha nem tudod rá a választ DjZoNe semmi baj hisz nem is kértem hogy old meg helyettem, majd csak jön valaki, aki már találkozott hasonló problémával és nem néz itt nagy szemekkel, hogy ilyen is van lehet dinamikus részt is berakni valahogy a plugin használatakor is. Vagy majd megoldom én, átnézem a php-t.

Mindenesetre köszi a segítő szándékodat.

Üdv! Nekem olyan jellegű a problémám, hogy fullra letiltott mindent (403 forbidden) valami chache, és semmilyen megoldást nem sikerült még produkálnom… Próbáltam egy újratelepítést és egy SQL visszaállítást, de vagy nem jelenik meg a tartalom…vagy megint 403-at kapok! Nem biztos, hogy az egész oldal tartalmát újra szeretném írni :slight_smile: Merre indulhatnék?..Mert eddig nem találtam megoldást, bár az egész fórumot végig lapoztam, de az eddigi hozzászólások és linkek nem segítettek :frowning: A lényeg…az egész oldal (az admin is) 403

Pls Help!

Előre is köszi

A 403 azt is jelentheti, hogy a felhasználó még nem telepítette fel az adott tárhely adott elérési útjára a honlapját. Biztosan jó helyre telepítesz?

A másik lehetőség, hogy nem távolítottad el az előző telepítés .htacces fájlját, amely rejtett fájl. Tedd láthatóvá, majd töröljed.

Köszönöm, de ezzel az a gond, hogy több mint 1 éve élő oldalról beszélek…amint nem volt változtatás az elmúlt néhány napban. És egyik napról a másikra jött ez a hiba… Lehetséges hogy kívülről jött a “piszkálás”?

Az ERRORlog szerint:

PHP Fatal error: Cannot redeclare class WP_Http in /home/…/public_html/…hu/wp-includes/class-http.php on line 38

Van egy óriási problémám a super cache-el,ha nem 100% ra betöltődött oldalról kattintok a post ra,akkor egy ilyet dob:

Már böngészem a különböző oldalakat,semmi eredmény! HELP! :frowning: pls google linkektől kíméljetek meg,így is elég pipás vagyok :frowning: :slight_smile:

Tár: Hostgator

WP: 3.0.1

a probléma elég rég óta fenn áll,csak FF alatt;eddig azt hittem hogy nálam van a hiba,de nem :frowning:

Link nélkül nehéz, csak így képzelődni. Amúgy meg töröld a cache-t a pluginban és szerintem jó lesz.

Sajnos a cache törlés sem megoldás.

A probléma akkor jön elő ha gyorsan kattintgatsz az oldalak közt.

közben eszembe jutott még pár apróság,w3 total cache alatt is ugyan ez a bajom,és elvileg csak firefox alatt jön elő

nekem is ezek az adatok:

Tár: Hostgator

WP: 3.0.1

de nálam simán fut ez a plugin.

Én se m értem mi lehet a gond,egy másik oldalon amihez közöm van,szintén semmi gond… Nálam is,ha előjön a hiba,ráfrissítek,és betölt az oldal…

De rettentően idegesítő a dolog…

Nem tudom de nekem valamiért valamelyik pluginnal összeakad és ha bekapcsolom fehér képernyő jött elő az egyik oldalamon. De aztán kitudja mi lehet a baj lehet a témával nem kompatibilis.

Sziasztok!

A WP Super Cache nevű plugint telepítettem fel a blogmra, de hibát ír ki. De mielőtt még belemennék a részletekbe, olvastam a témát, liptakrobi és DjZoNe vitatkozásáról. Én üzemeltetek egy cbox nevű chat-“panelt” az oldalamon. Ami dinamikus objektum, tehát szkriptet futtat le, kapcsolódik valahova. Ennek fényében a WP Super Cache -t használjam, vagy valami mást?

Sziasztok!

Nekem a Facebook OpenGraph pluginnal és a bejelentkezéssel akad össze. Van ötletetek hogy milyen stringet adjak meg amit nem gyorsítótárazhat?

A hiba:

Bejelentkezem facebook azonosítóval, majd ha rákattintok a log out gombra, azt jelzi továbbra is hogy be vagyok jelentkezve. (Elméletileg már tényleg kijelentkezett). Ezután viszont nem tudok bejelentkezni facebookkal, rákattintok a gombra és nem történik semmi. Kijelentkezni sem tudok a wordpress azonosítóval. Bejelentkezni enged… de elég problémás:) elején is gondoltam már hogy a cache lehet a gond, hiszen elmenti az előző állapotot és valahogy összeakadnak. Aztán kikapcsoltam a cache-t, és most rendesen működik a ki-be jelentkezés is. Van ötletetek hogy mit kéne változtatni a cache beállításokon?

mod_rewrite-ot használok, amúgy minden királyul működik. Van aki már állított be magának optimális cachelést? Nagyon megköszönnék egy kis plusz információt:)

Előre is köszönöm

üdv:

Gábor

Sziasztok!

Elég rég óta nem érkezett válasz, sajnos előző kérdésemre sem. Úgy látszik a probléma globális.

Találtam most egy megoldást a super cache és a facebook összeakadására, de nekem nem működik. Mi a véleményetek? a htaccess még oké… azzal nincs nagy gond, működik az oldal, viszont (továbbra sem jelentkezik be látszólag, vagy éppen ki). Viszont abban a pillanatban amikor hozzáadom a php fájlt a super cache pluginhoz, az oldalam fehér lesz, nem nyitja meg a lapokat. Van ötletetek?

Code:

http://www.ruhanirabin.com/easier-way-to-add-facebook-connect-to-your-blog-using-wp-facebookconnect-plugin/

Mi az amire figyelni kell, ha a WP Super Cache vövítménít használom?

Van esetleg olyan beállítás, ami nagyon hasznos?

Hol behetem észre elsőként a hibákat, hogy ha van (pl. webmestereszközök…)?

Köszi az infókat!

Hat ez nem valami tul jol megfogalmazott kerdes. Szinte mindegyik beallitasa hasznos lehet valamilyen szempontbol. A hibakat meg akkor veheted eszre, ha elofurdulnak. :). A youtube-on van rola egy csomo video.

Amugy egy viszonylag alacsony forgalmu oldalnal szerintem nincs ra szukseg, inkabb erdemes masfele szetnezni. Eloszor is tudnod kell, hogy miert lassu az oldalad. Ehhez ott van peldaul a yahoo Yslow plugin chrome ala, illetve a chrome inspectoral szinten kiderithetsz egy csomo dologot. Raadasul ha a szever oldali dolgok miatt lassu a dolog akkor a cache plugin nem sokat segit.

Ami mindenfelekepp segit (barmilyen weboldalon):

[*]gzip (szolgaltato)

[*]http lekerdezesek csokkentese. (script file,css, kepek, hatterkepek). scripteket tomoriteni, egyesiteni, sablon kepepit sprite-ba tenni

[*].htaccess file, expire headers. Itt azt tudod beallitani, hogy meddig maradjanak a file-ok cache-elve a latogato gepen

[*]kepek tomoritese, optimalizalasa

[*]Object cache, APC cache (szolgaltato fuggo, a konkret php->sql lekerdezeseket tarolja, link lent)

[/list]

Ha ezekre odafigyelsz, akkor elofordulhat, hogy semmi szukseged nincs plugin-re. Viszont ha ez az egesz teljesen erthetelen szamodra, akkor nagy a valoszinusege, hogy nem neked kellene ezzel foglalkoznod vagy installald alapbeallitasokkal.

Ezt a plugint peldaul a wordpress.com is hasznalja annak ellenere, hogy nagyon regi.

http://wordpress.org/extend/plugins/advanced-caching/

Ezt meg akkor tudod hasznalni ha a szolgaltato engedi :

http://wordpress.org/extend/plugins/apc/