hát figy, a wpmu ált. üzleti dolog. Én pl. nem adok semmilyen segítséget Wp-muval kapcsolatban, mivel az sérti üzleti érdekeimet. És szerintem más is van így. Plusz még követelőző is vagy. Azt se szereti senki.
Ahá ,a kommmander ezt is tudja .(nem tudtam)
Köszi :lol:
Bármilyen hihetetlen, de minden moderátor, adminisztrátor, kooperátor, reputátor naponta minden új hozzászólást átolvas, nem ritkán éjjel, hajnalban.
Ügyelünk a rendre, terelgetjük a forgalmat, teszünk ezt-azt, de nem szólunk bele közvetlenül, vagy nem túl gyakran a társalgásba.
Amiért most megszólaltam, annak annyi az oka, hogy valóban rendkívül követelőzően, nagyképűen, lekezelőleg, fikázólag állsz az egészhez, úgy, ahogy több tag szóvá is tette Neked.
Nem nagyon vetted magadra a figyelmeztetésüket, erősebb rendreutasításukat, csak hajtogatod a magadét, hogy ez mennyire ócska hely.
Nem állt ki az ajtód elé pl. a Patai Laci, hogy furkósbottal hajtson abba a Fórumba, ami - elmondásod szerint - már eleve nem tetszett.
De, ha vendégségbe mész, akkor töröld meg az ajtó előtt a lábad, lépd át a küszöböt, légy halk és udvarias, stb. stb. és stb.
Ha még nem tudtad a TC működését, akkor nagy bátorság a MU-ba belevágni, és kicsit még érthetőbb a Fórumtársak felháborodása, hogy piszkálódsz a megoldásért, holott ők nem akarnak MU-t építeni, hanem Te akarod megalkotni. ;)
Javaslatom, hogy egy kicsit tanulgass, nézz körül a Codexben, ha nem értesz abból valamit, akkor kérdezz, szívesen segítünk. De előbb Neked kell valamit letenni magadnak, aztán követelhetsz magadtól... :)
Köszönöm szépen a helyreigazítást . igaz talán akaratos voltam ( sajnálom ) . Ez próbálgatás volt csak ( mármint a MU telepítés ) és nem magamnak , hanem a 10 éves kislányomnak . Ha megsértettem valakit , sajnálom , bocsánat érte . Köszönöm az információkat ( nem vagyok vagy leszek konkurrencia ) . Sokat tanultam
Egyik legnagyobb erény, ha az ember a saját hibázása után azt tudja mondani: sajnálom, hibáztam.
baroteam, kalapom le előtted, és meghajlás (tényleg; milyen hiányos a szmájli-készletünk
)
Nem akarok új topikot nyitni:
Kb. 100 blog futtatása mekkora erőforrást emészt fel?
ez így nem jelent semmit. látogatóktól és bonyolultságtól függ. nincsen olyan, hogy megmondod hány blog, és ahhoz mennyi erőforrás kell.
Még egy kérdés:
Feltelepítettem a WP MU-t, minden oké, de az aldomaineket nem hozza létre. Mi a megoldás?
@Feriman:
A Wildcardot hozzáadtad a dns recordjaidhoz?
Milyen szolgáltatónál vagy?
Közben meglett a megoldás:
Egy *.domained.hu aldomaint kell létrehozni, és jó is :)
Úgy tűnik, még lesz jó pár kérdésem 
- Hogyan lehet beállítani, hogy az új tagok oldalán milyen widgetek legyenek? Mert most alapból egyet sem ad hozzá.
Igen az a wildcard
lám, aki keres magától még nálunk is gyorsabban talál :)… Örülök, hogy megvan!
WP MU 2.8.5.2
Ez a legújabb, ideje frissíteni a topik címét 
A topic címével nincsen baj, csak az új topic címe lesz más - mivel van ilyen verzió is… 
Sziasztok!
Szeretnék WPMU-t telepíteni, és már végigolvastam ezt a topikot. Az lenne a kérdésem, hogy a .pot fájlt ( http://svn.automattic.com/wordpress-i18n/pot/mu/trunk/ ) melyik könyvtárba kell felmásolni, és kell e hozzá a másik (Makefile) is?
A segítséget előre is köszönöm! ^_^’ />
Nem pot kell hanem mo. A wp-content/languages mappába kell másolni.
Mi annak a kiegészítőnek a neve, ami listázza a legújabb blogokat?
Kösz!
Felesleges kérdeznem a jövőben, mert előbb megtalálom, ráadásul így tanulok is 
Nem vagy kicsit türelmetlen?
Szombat van, és mindenki indul bulizni. 
Még csak jó, bő, 2 órája tetted fel a kérdésedet, és a Fórum ugyan arra is való, hogy segítsük egymást, de nem biztos, hogy olyan valaki járt erre, aki tudja a kérdésedre a választ.
Egyébként pedig nem kiegészítő, hanem saját maga a MU (MU = Multi User, több felhasználó) végzi.
Nem vagy kicsit türelmetlen? ;) Szombat van, és mindenki indul bulizni. :)
Még csak jó, bő, 2 órája tetted fel a kérdésedet, és a Fórum ugyan arra is való, hogy segítsük egymást, de nem biztos, hogy olyan valaki járt erre, aki tudja a kérdésedre a választ.
Egyébként pedig nem kiegészítő, hanem saját maga a MU (MU = Multi User, több felhasználó) végzi.
Na, akkor egy kicsit másképp: Hogyan lehet megoldani plugin nélkül, hogy widgetben listázza a blogokat?
Hí,
Sikerült a WP-Mu- mat elsőre feltelepítenem ráadásul a 000webhost-ra
és úgy néz ki,h a wildcard-ot is megoldottam annyival, hogy erre a hibaüzire :
némi utánajárás meg vacilálás után egyszerüen csináltam egy subdomaint a 000webhoston.
Eddig jó. Remélem ezzel meg van oldva.
Vagy nem??
Még segítségül, ahogy én is örültem volna, ha tudom már az elején :
nem kell semmit sem átírni a config filekben,
csak ftp-vel feltenni a kitömörített MU-t, írásjogok megadása, aztán saját oldal és ott kérdi a többit,
amit a configba megszoktunk a sima WP-nél.
Most tovább nem bírom a gyűrődést, mék hajcsizni, de azt már látom, h lesz még mit csinálnom.
Hatalmas lista jött fel az adminban az új blog létrehozásakor és most így elsőre örülnék egy hu.mo-nak.
De még két dolgot muszáj megkérdeznem, hátha közben tudtok segíteni:
1. Itt is úgy kell kikapcsolni az admin-t, mint a sima wp-én?
Vagyis kitörölhetem, ha már csináltam magamnak másik admint saját néven?
2. Ha már így minden sikerült, muszáj bármit is állítgatnom, beirkálnom bárhova is az adatbázisban?
Mysql még nekem kicsit kínai és az angol nyelvű help-et is nehezen értelmezem.
De,ha muszáj,akkor muszáj.
De , ha tudtok valahol magyar nyelvű pontosabb útmutatót a MU-hoz az is jó volna;)