WordPress MU 2.8.X

Hm Hm

Türelmetlen vagyok?(két nap után? :huh: )

Tombol a segítőkészség, valószinű a sok 'segítő" nem fér oda a géphez egymástól.

Vagy senki sem tudja.

Vagy érthetetlenül fogalmaztam.

Vagy …

:blink:

Megint:

Hol, melyik fájlban találom ezt a szöveget

" Who’s Online Avatars "

Aki tud kérem segítsen

Köszönöm(előre is)

keress rá a szövegben b+

Tényleg!

Főleg ameik fájlnak (php, vagy js) szerepel a nevében a “widget” szó.

Köszönöm szépen, nem gondoltam volna.(van vagy 510db fájl)

A hozzáértők majd megmondják pontosan, hogy pontosan hány fájlból is áll a WordpressMU :blink:

Sziszifuszi munka, de ezt kell tennem (szerintem senki se sejti, meik fájlban lehet)

:rolleyes:

Ja azonkívül a Buddypressben is lehet,ami szintén sok-sok fájl.

(szerintem nem ott van, de nem biztos)

Szóval Hajrá(nekem)

ennyi fájlt egy mai gép kb. 2 perc alatt átnyálaz. binárisostul mindenestül.

Igazad van.

Sajnos én, sima-mezei-user, a totall commander-t és a notepad-ot használom.

Milyen progi nézi át nekem a php fájlok szövegeit?(mert így alapon kicsit sokáig tart)

Köszönöm szépen a felvilágosítást és várom a választ

:mellow:

A poEdit nevű progiról is itt hallottam először, azóta kicsit használom

@baroteam:

“nem kicsit” háborított fel a szöveged: “Türelmetlen vagyok?(két nap után? :huh: )”

Kinek kötelessége a segged alá tolni a választ!!! SENKINEK. Ha valaki segít jóarc. Ha nem jön senkitől válasz > keresed addig magad > De hogy “Tombol a segítőkészség, valószinű a sok 'segítő” nem fér oda a géphez egymástól." Tudod hova menj ilyen beszólásokkal… talán nem 0-24ben a te rendelkezésedre állásból tevődik össze a fórumos közösség minden tagjának az élete… szóval csak közölném, h örülj mint atom ha kapsz választ. EZ NEM 0-24 HIVATALOS SUPPORT VONAL amiért fizettél, hanem önkéntes segítségnyújtás. szóval ne “követelj” semmit.

nekem is van kérdésem amire nem érkezett válasz. mikori? 1éves. Azóta megoldottam máshogy. ÉS?

szóval kicsit vegyél vissza…

[én is visszafogom magam innentől, de ez most kiborított…]

“” @baroteam:

“nem kicsit” háborított fel a szöveged: “Türelmetlen vagyok?(két nap után? :huh: )”

Kinek kötelessége a segged alá tolni a választ!!! SENKINEK. Ha valaki segít jóarc. Ha nem jön senkitől válasz > keresed addig magad > De hogy “Tombol a segítőkészség, valószinű a sok 'segítő” nem fér oda a géphez egymástól." Tudod hova menj ilyen beszólásokkal… talán nem 0-24ben a te rendelkezésedre állásból tevődik össze a fórumos közösség minden tagjának az élete… szóval csak közölném, h örülj mint atom ha kapsz választ. EZ NEM 0-24 HIVATALOS SUPPORT VONAL amiért fizettél, hanem önkéntes segítségnyújtás. szóval ne “követelj” semmit.

nekem is van kérdésem amire nem érkezett válasz. mikori? 1éves. Azóta megoldottam máshogy. ÉS?

szóval kicsit vegyél vissza…

[én is visszafogom magam innentől, de ez most kiborított…] “”

HmHm

Lehet,hogyv rosszul gondoltam,de ez itt egy fórumnak néz ki.

Ami elvileg azért van, hogy segítsünk egymásnak.

Hogy Te egy régi kérdésedre nem kaptál választ az a kutyát se érdekli.(akkor neked kellett volna máshogy fellépni .Ergo a te hibád.És a ‘közösséget’ minősíti).

Én nem kértem, hogy mindent a seggem alá toljanak,csupán van egy problémám és segítséget várok. Persze,hogy nem 0-24 support vonal(talán ezért vártam két napig :blink: )

A moderátorság,az adminság a veteránság nemcsak jogokkal jár,hanem kötelességekkel is(ha jól gondolom). Ha valaki segíteni tud egy nála kevesebbet tudónak, azt köszönet illeti, de a semmin felháborodni ostobaság. :o

Ha kiborítottalak, sajnálom.

Ezt az álló vizet kicsit megmozgattam. baj?

baroteam - nyugi van, én már modi helyében rég banoltalak volna. Én is tudtam/tudom a választ a kérdéseidre, de mint más, én sem mondom meg neked a minősíthetetlen hangnemed miatt. Ezért nem segítettem tegnap, tegnapelőtt, és ma sem. És ezért nem segít neked más sem. Csak tudd: nem lesz hosszú életű sem a fórumtagságod, sem a WP építésed, de még a életed sem. Gyenge vagy, harmat gyenge.

Valamelyik modi ha másért nem, legalább a floodolásért törölhetné visszamenőleg innen ezt a rakás *…

Értem :mellow:

Minősíthetetlen vagyok , (ezt még nem hallottam) :unsure:

Ha szépen kérem az információt, nem jutok hozzé.

Ha “minősíthetetlen” vagyok , megsértödnek.

Talán nem kellett volna kérdezni, mert másokat az felháborít.

Nem baj

Ennyit a segítőkészségről.

Természetesen olvasgattam előtte mielőtt kérdeztem (már akkor is megvolt a véleményem,de mondom hátha segít valaki).Nem csalódtam.

(lehet tőrölni) :blink:

" Csak tudd: nem lesz hosszú életű sem a fórumtagságod, sem a WP építésed, de még a életed sem. Gyenge vagy, harmat gyenge. "

Hitetlen örülök neki, hogy Te erős vagy.

A magadnak megtartott “erőd” nem vezet sehova.

‘Ilyen’'közösséghez’nem is szeretnék tartozni.

Csak lényeges részeket idézz amikre válaszolsz!

'baroteam' wrote on '2009-11-05:

neked kellett volna máshogy fellépni.

Úgy mint te?! (ettől még nem fogsz választ kapni!)

közösséget minősíti

Igen: nem volt senkinek sem ötlete hozzá..

Persze,hogy nem 0-24 support vonal(talán ezért vártam két napig)

A kifejezésmódom nem volt helyes. Ez nem support szolgáltatás amiért fizetsz, szóval ne várd el az ellenszolgáltatást a semmiért. igen ahogy említetted "közösség" ami azt takarja, h mindenki tesz bele valamit a kalapba. Te mit tettél bele? SEMMIT még minimális tiszteletet sem a többiek felé

A moderátorság,az adminság a veteránság nemcsak jogokkal jár,hanem kötelességekkel is(ha jól gondolom)

Valóban, de nem azzal, hogy kötelező jelleggel segítsenek.

Épp a megoldást akartam irni

leírhatom?

Nem csak Ti vagytok.

… - wp-content - plugins - buddypress - bp-core - bp-core-widgets.php

Ott vannak a widgetek nevei(jól írom?)

:huh:

Igazad van.

Sajnos én, sima-mezei-user, a totall commander-t és a notepad-ot használom.

Milyen progi nézi át nekem a php fájlok szövegeit?(mert így alapon kicsit sokáig tart)

Köszönöm szépen a felvilágosítást és várom a választ

:mellow:

Mi nézi át? Hát, például a Total Commander...

Tisztelt Adminok

Minden tiszteletem a tietek (tényleg).

Tisztába vagyok azzal,hogy az Adminok nem érnek mindig rá minden “piszlicsáré” dologgal foglalkozni.

Ti ennél fontosabb munkát végeztek.

A “hüle” kérések megválaszolására ott vannak a Moderátorok és a többi tag.

Ide illik egy tanmese:

" Zhuang Zinek elfogyott a pénze. Elment a folyót bérlő halőrhöz kölcsönt kérni.

• Rendben van - mondta a halőr. - Éppen itt az ideje, hogy beszedjem a bérleti díjakat a környéken, aztán majd kölcsönzök neked háromszáz aranyat. Megfelel?

Zhuang Zi felháborodott, elbeszélte a következő történetet.

• Amint idefele jövök, hallom, hogy szólítanak. Körülnézek, hát egy ponty fekszik a földön a kiszáradt keréknyomban, az beszélt hozzám. Rácsodálkoztam.

• Hát te, hogy kerülsz ide?

• A Keleti Óceán gyermek vagyok - felelte. - Tudnál hozni egy vödör vizet, hogy megmentsd az életemet?

• Rendben van - mondtam. - Elintézem a dolgom, visszafelé jövet hozok majd egy vödör vizet a Nyugati-folyóból. Jó lesz így?

A ponty megdühödött:

• Kikerültem a megszokott közegemből - kiabálta -, nem tudom, mit tegyek! Egy vödör víz megmentene, de te nem adsz mást, csak ígéretet! Így legközelebb majd a halpiacon látsz viszont!

Zhuang Li "

Nos aki segített(Efrud,András) annak nagyon köszönöm.

Aki visszatartotta az információkat, az kapirgáljon csak a saját szemétdombján.

Igen néha én is rosszul fogalmaztam, tehát hibáztam.

Aki viszont nem csinál semmit az nem tévedhet.

Mindenesetre a PHPBB fórumán kicsit sokkal segítőkészebbek.

Itt nincsenek jó tapasztalataim.(sajnos)

Ahá ,a kommmander ezt is tudja .(nem tudtam)

Köszi :lol: