Hm Hm
Türelmetlen vagyok?(két nap után? :huh: )
Tombol a segítőkészség, valószinű a sok 'segítő" nem fér oda a géphez egymástól.
Vagy senki sem tudja.
Vagy érthetetlenül fogalmaztam.
Vagy …
:blink:
Megint:
Hol, melyik fájlban találom ezt a szöveget
" Who’s Online Avatars "
Aki tud kérem segítsen
Köszönöm(előre is)
keress rá a szövegben b+
Tényleg!
Főleg ameik fájlnak (php, vagy js) szerepel a nevében a “widget” szó.
Köszönöm szépen, nem gondoltam volna.(van vagy 510db fájl)
A hozzáértők majd megmondják pontosan, hogy pontosan hány fájlból is áll a WordpressMU :blink:
Sziszifuszi munka, de ezt kell tennem (szerintem senki se sejti, meik fájlban lehet)
:rolleyes:
Ja azonkívül a Buddypressben is lehet,ami szintén sok-sok fájl.
(szerintem nem ott van, de nem biztos)
Szóval Hajrá(nekem)
ennyi fájlt egy mai gép kb. 2 perc alatt átnyálaz. binárisostul mindenestül.
Igazad van.
Sajnos én, sima-mezei-user, a totall commander-t és a notepad-ot használom.
Milyen progi nézi át nekem a php fájlok szövegeit?(mert így alapon kicsit sokáig tart)
Köszönöm szépen a felvilágosítást és várom a választ
:mellow:
A poEdit nevű progiról is itt hallottam először, azóta kicsit használom
@baroteam:
“nem kicsit” háborított fel a szöveged: “Türelmetlen vagyok?(két nap után? :huh: )”
Kinek kötelessége a segged alá tolni a választ!!! SENKINEK. Ha valaki segít jóarc. Ha nem jön senkitől válasz > keresed addig magad > De hogy “Tombol a segítőkészség, valószinű a sok 'segítő” nem fér oda a géphez egymástól." Tudod hova menj ilyen beszólásokkal… talán nem 0-24ben a te rendelkezésedre állásból tevődik össze a fórumos közösség minden tagjának az élete… szóval csak közölném, h örülj mint atom ha kapsz választ. EZ NEM 0-24 HIVATALOS SUPPORT VONAL amiért fizettél, hanem önkéntes segítségnyújtás. szóval ne “követelj” semmit.
nekem is van kérdésem amire nem érkezett válasz. mikori? 1éves. Azóta megoldottam máshogy. ÉS?
szóval kicsit vegyél vissza…
[én is visszafogom magam innentől, de ez most kiborított…]
“” @baroteam:
“nem kicsit” háborított fel a szöveged: “Türelmetlen vagyok?(két nap után? :huh: )”
Kinek kötelessége a segged alá tolni a választ!!! SENKINEK. Ha valaki segít jóarc. Ha nem jön senkitől válasz > keresed addig magad > De hogy “Tombol a segítőkészség, valószinű a sok 'segítő” nem fér oda a géphez egymástól." Tudod hova menj ilyen beszólásokkal… talán nem 0-24ben a te rendelkezésedre állásból tevődik össze a fórumos közösség minden tagjának az élete… szóval csak közölném, h örülj mint atom ha kapsz választ. EZ NEM 0-24 HIVATALOS SUPPORT VONAL amiért fizettél, hanem önkéntes segítségnyújtás. szóval ne “követelj” semmit.
nekem is van kérdésem amire nem érkezett válasz. mikori? 1éves. Azóta megoldottam máshogy. ÉS?
szóval kicsit vegyél vissza…
[én is visszafogom magam innentől, de ez most kiborított…] “”
HmHm
Lehet,hogyv rosszul gondoltam,de ez itt egy fórumnak néz ki.
Ami elvileg azért van, hogy segítsünk egymásnak.
Hogy Te egy régi kérdésedre nem kaptál választ az a kutyát se érdekli.(akkor neked kellett volna máshogy fellépni .Ergo a te hibád.És a ‘közösséget’ minősíti).
Én nem kértem, hogy mindent a seggem alá toljanak,csupán van egy problémám és segítséget várok. Persze,hogy nem 0-24 support vonal(talán ezért vártam két napig :blink: )
A moderátorság,az adminság a veteránság nemcsak jogokkal jár,hanem kötelességekkel is(ha jól gondolom). Ha valaki segíteni tud egy nála kevesebbet tudónak, azt köszönet illeti, de a semmin felháborodni ostobaság. :o
Ha kiborítottalak, sajnálom.
Ezt az álló vizet kicsit megmozgattam. baj?
baroteam - nyugi van, én már modi helyében rég banoltalak volna. Én is tudtam/tudom a választ a kérdéseidre, de mint más, én sem mondom meg neked a minősíthetetlen hangnemed miatt. Ezért nem segítettem tegnap, tegnapelőtt, és ma sem. És ezért nem segít neked más sem. Csak tudd: nem lesz hosszú életű sem a fórumtagságod, sem a WP építésed, de még a életed sem. Gyenge vagy, harmat gyenge.
Valamelyik modi ha másért nem, legalább a floodolásért törölhetné visszamenőleg innen ezt a rakás *…
Értem :mellow:
Minősíthetetlen vagyok , (ezt még nem hallottam) :unsure:
Ha szépen kérem az információt, nem jutok hozzé.
Ha “minősíthetetlen” vagyok , megsértödnek.
Jó
Talán nem kellett volna kérdezni, mert másokat az felháborít.
Nem baj
Ennyit a segítőkészségről.
Természetesen olvasgattam előtte mielőtt kérdeztem (már akkor is megvolt a véleményem,de mondom hátha segít valaki).Nem csalódtam.
(lehet tőrölni) :blink:
" Csak tudd: nem lesz hosszú életű sem a fórumtagságod, sem a WP építésed, de még a életed sem. Gyenge vagy, harmat gyenge. "
Hitetlen örülök neki, hogy Te erős vagy.
A magadnak megtartott “erőd” nem vezet sehova.
‘Ilyen’'közösséghez’nem is szeretnék tartozni.
Csak lényeges részeket idézz amikre válaszolsz!
Úgy mint te?! (ettől még nem fogsz választ kapni!)
Igen: nem volt senkinek sem ötlete hozzá..
A kifejezésmódom nem volt helyes. Ez nem support szolgáltatás amiért fizetsz, szóval ne várd el az ellenszolgáltatást a semmiért. igen ahogy említetted "közösség" ami azt takarja, h mindenki tesz bele valamit a kalapba. Te mit tettél bele? SEMMIT még minimális tiszteletet sem a többiek felé
Valóban, de nem azzal, hogy kötelező jelleggel segítsenek.
Épp a megoldást akartam irni
leírhatom?
Nem csak Ti vagytok.
… - wp-content - plugins - buddypress - bp-core - bp-core-widgets.php
Ott vannak a widgetek nevei(jól írom?)
:huh:
Igazad van.
Sajnos én, sima-mezei-user, a totall commander-t és a notepad-ot használom.
Milyen progi nézi át nekem a php fájlok szövegeit?(mert így alapon kicsit sokáig tart)
Köszönöm szépen a felvilágosítást és várom a választ
:mellow:
Mi nézi át? Hát, például a Total Commander...
Tisztelt Adminok
Minden tiszteletem a tietek (tényleg).
Tisztába vagyok azzal,hogy az Adminok nem érnek mindig rá minden “piszlicsáré” dologgal foglalkozni.
Ti ennél fontosabb munkát végeztek.
A “hüle” kérések megválaszolására ott vannak a Moderátorok és a többi tag.
Ide illik egy tanmese:
" Zhuang Zinek elfogyott a pénze. Elment a folyót bérlő halőrhöz kölcsönt kérni.
- Rendben van - mondta a halőr. - Éppen itt az ideje, hogy beszedjem a bérleti díjakat a környéken, aztán majd kölcsönzök neked háromszáz aranyat. Megfelel?
Zhuang Zi felháborodott, elbeszélte a következő történetet.
- Amint idefele jövök, hallom, hogy szólítanak. Körülnézek, hát egy ponty fekszik a földön a kiszáradt keréknyomban, az beszélt hozzám. Rácsodálkoztam.
- Hát te, hogy kerülsz ide?
- A Keleti Óceán gyermek vagyok - felelte. - Tudnál hozni egy vödör vizet, hogy megmentsd az életemet?
- Rendben van - mondtam. - Elintézem a dolgom, visszafelé jövet hozok majd egy vödör vizet a Nyugati-folyóból. Jó lesz így?
A ponty megdühödött:
- Kikerültem a megszokott közegemből - kiabálta -, nem tudom, mit tegyek! Egy vödör víz megmentene, de te nem adsz mást, csak ígéretet! Ãgy legközelebb majd a halpiacon látsz viszont!
Zhuang Li "
Nos aki segített(Efrud,András) annak nagyon köszönöm.
Aki visszatartotta az információkat, az kapirgáljon csak a saját szemétdombján.
Igen néha én is rosszul fogalmaztam, tehát hibáztam.
Aki viszont nem csinál semmit az nem tévedhet.
Mindenesetre a PHPBB fórumán kicsit sokkal segítőkészebbek.
Itt nincsenek jó tapasztalataim.(sajnos)
Ahá ,a kommmander ezt is tudja .(nem tudtam)
Köszi :lol: