WordPress MU 2.8.X

http://svn.automatti…-i18n/hu_HU/mu/ egy régebbi fordítás

Igen, itt is úgy működik, mint a WP-nél.

Normális esetben semmi turkálnivaló az adatbázisban.

Szerintem, hagyd ki ezt a lépést, ha már kísérletezel, akkor tedd azt a WordPress 3.0-val; ötvözi a hagyományos WP és a hagyományos WPMU lehetőségeit.

viszont 3.0-t CSAK tesztelésre! egy-egy svn változat teljes összeomlást okoz :slight_smile: ill. teljesen random hibák vannak…

WordPress 3.0 ?

Ötvözi?

Nagyon lemaradtam.

Erre nem figyeltem oda.

Pedig rémlik valami, h valahol írva vagon, h lesz változás, csak azt gondoltam,

h az csak a jövő, ezért nem is olvastam tovább.

Na ugye, h érdemes olvasni :wink:

Így jártam. Na szép laugh.gif

De akkor inka hagyjam a MU-t?

Megnézem.

És köszi nagyon!

Most el, függöny, oszt majd jövök az eredménnyel.

(Rem. nem nyafogva;)

Hát, meggondoltam.Szerintem várok a 3.0-val amíg tuti lesz.

Nem kísérletezni akarok, mert annyira nem vagyok profi.

Nagyon szeretem, de még csak ugatom a WP-t és amúgy is a munkám miatt fontos “csak”.

Tisztelem a munkátokat, és megfogadom a tanácsokat, de az is igaz, h én “csak” múszájból tanulom.

Ha nem muszáj inka nem fizetek tanpénzt.

Greg ajánlatán mélázok még.

Ha viszont tényleg jobb a 0.3, akkor lehet, hogy érdemesebb volna még márc. előtt?

Már úgyis itt van a kertek alatt.

Úgy gondoltam, h tom, h megszűnik a MU, de biztosan lesz megoldás a váltásra jó, akinek már fent van.

Vagy mégis 3.0?

Az az igazság, h már nagyon a tartalommal kellene foglalkoznom inkább :frowning:

Nem tom.

Neti itt volt róla szó http://forum.word-press.hu/topic/3141-wordpress-30-alpha-networking/

ha kiszeretnéd próbálni hogy milyen lesz a wordpress 3.0 hgrg-t keresd meg.:slight_smile: gondolom belinkelem ide hogy ha már volt róla szó. :slight_smile:

ha sima wp-d van akkor az majd frissülni fog a 3-asra és elérhetőek lesznek azok a dolgok is amik az muban vannak.:slight_smile:

meg érdemes benézni ide is: http://forum.word-press.hu/topic/3232-korkerdes/page__view__getnewpost .:slight_smile:

Oké.

De már elkezdtem, hát Mu-zok kicsit, és aztán 0.3, ahogy mondod.

Köszi a linkeket és persze minden stimmel.

Közben körülnéztem és most ott tartok, h a közeljövőben tárhelyet is kell váltanom:(

A MU meg nem is tudtam, h már régóta létezik.

Én csak pár hete ismerem (egy sablonnál figyeltem fel rá)

Ide meg azelőtt nem jártam, úgyhogy így jártam. Két lóca közt üresjárat.

Megyek, felteszem még egyszer a MU-t, mert úgy érzem, h nem tökéletesen csináltam és talán így legalább gyakorlom a több oldalas dolgot.

A 0.3 meg úgy látom tényleg hamar itt lesz.Megvárom a Magyart aztán hajrá.

Mindent köszönök és további jó munkát, s ha tudok valamiben, én is jövök mindig majd és segítek.

Maradjunk annyiban: 3.0 és nem 0.3. :slight_smile:

'Farkas wrote on '2010-02-26:

http://svn.automatti...-i18n/hu_HU/mu/ egy régebbi fordítás

Ez jó a mostani verzióhoz is, v. legalábbis elmegy vele v. inka az ehhez valót telepítsem?

Quote:

Normális esetben semmi turkálnivaló az adatbázisban.

Megnéztem és valamilyen 'apacsra' gondoltam azt az "adatbázis" dolgot. Kicsit kavartam a mysql-al.

(Hát ennyi még rólam .... ha így érted ) laugh.gif - és bocsi a fonetikáért is, de no speak english és rohanok is)

Valamit viszont említenek ezzel az "apaccsal" kapcsolatban. Viszont én azt sem tudom, hogy az hol van nekem ?

De, ha ez túlzás és erre szerinted úgyis mindjárt rájövök, akkor ne fáraszd Magad.

(Nem vagyok teljesen analfabéta, (jól látod) csak már inka fáradt nagyon és inka megúsznám, amit lehet.

Ha lehet.)

Quote:

Szerintem, hagyd ki ezt a lépést, ha már kísérletezel, akkor tedd azt a WordPress 3.0-val; ötvözi a hagyományos WP és a hagyományos WPMU lehetőségeit.

Megtisztel, h ilyen ügyinek tartasz.Talán hallgatnom is kéne a szóra, de még a MU-t sem merem így csak angolul.

Nem vagyok gyáva,csak apróságokkal elszúrhatok vlmt, aztán vesződhetünk velem.

De azért piszkál, h szerinted menne? Éppenséggel nem bánnám, ha nem kellene várnom.

De csak, ha nem olyan túl nagy veszkődés volna.

Ha már úgyis csak erre jó a tárhelyem...

Azt hiszem, ha erre így felelsz, ennyiből már tudok dönteni.

Eddig ma du.14.00-tól csak olvastam, tanultam meg írtam.

Most úgy gondolom a MU-nál maradok gyakorolni a 0.3-ig.

Előre is és eddig is köszi.

Ja. 3.0 .JOGOS!Pont ott.

(Mondtam már,h fáradt vagyok?Megint bocsi:D

Neti: az apache az a webserver az nem az adatbázis. adatbázis szerver pl a mysql…stb. :slight_smile: az apache a tárhelyeden van. a mysql php párossal egyetemben. :slight_smile: Ha nem tudsz valamit majd úgy is segíteni fogunk. én meg most keltem nem rég. :slight_smile:

[off]én meg ebéd előtt :slight_smile: 11:30környékén…[/off]

az az!

Effektíve nem dolgoztam már v 2 napja, csak “itt lopom a napot”, mert hátha okosodok és úgy is van,

úgyhogy most már ideje a tettekére lépnem.

Köszönöm.:slight_smile:

A 2.9.1.1-hez mikor lesz magyarítás? Már kb. 2-3 hete kint van a frissítés.

Sziasztok!

Most lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni, de azért megkérdezem. Ezzel a mu verzióval meglehet azt csinálni, hogy van egy alap oldalam a valami.hu és van két aldomainem a aldomain1.valami.hu és az aldomain2.valami.hu, és azt szeretném elérni, hogy ha valaki beregisztrál az egyik oldalra akkor a másik kettőre is be tudjon lépni, viszont a tartalom és a dizájn más legyen?

Előre is köszi a segítséget!

ez nem erre való!

Az, hogy “be tudjon lépni” azt igényli, hogy a users táblák ugyanazok legyenek…

'Feriman' wrote on '2010-02-28:

A 2.9.1.1-hez mikor lesz magyarítás? Már kb. 2-3 hete kint van a frissítés.

Nem tervezünk - legjobb tudomásom szerint - MU fordítás kiadását.

Jelenleg a WordPress 3.0 alpha verziót fordítjuk gőzerővel, amelyről annyit lehet tudni, hogy a WordPress és a WordPress MU összeolvadását jelenti.

A MU 2.9.1.1 verzió pot fájljával lehet frissíteni a korábbi nyelvi fájlt és a mintegy kb. 350 sort saját ízlésnek megfelelően lehet lefordítani.

Korábban volt vita a MU fordításáról, és az volt a vélemény, hogy jellemzően üzleti célra használják, így a kevéske energiát, erőforrást az ingyenes támogatásból inkább a WP fordítására használjuk fel.

Értem, kösz a választ!

ha még nem találtál volna “guideline”-t:

http://justintadlock.com/archives/2008/09/20/installing-two-wordpress-blogs-with-the-same-users

:slight_smile: