Új fórum

charlie wrote:

A motor maradt most ugye?

Eddig a 1.3 RC2-s verzió futott, csak lusta voltam frissíteni, mert ugye akkora ugrás volt a két verzió között, hogy szinte mindent újra kellett csinálni. Reggel kezdtem neki kb. 8kor és még nincs kész. :D De már alakul. Tetszik az 1.3.2.

Szia Laci!

Én itt már nagyon sok segítséget kaptam. Messze ez a legtámogatóbb fórum, amit ismerek. Köszönöm.

Ha ilyen nagy dologba kezdtél… első kérdésem: mit segíthetek? Mire van szükséged az átállásban, amit -esetleg- én is tudok, tehetek?

A másik, egy megjegyzés.

Mikor a Profilomban a “Összes feliratkozásom megtekintése” -re megyek, megjelennek a “cuccaim”, 4 oszlopban: Témák, Fórum, válasz, utolsó hozzászólás

A “Témák” oszlop nekem üres, csak soronként egy szürke négyzetecske látszik.

(FireFox 3.0.7, Kubuntu)

Kellemes napsütéses vasárnapot!

Tamás

Szia Tamás! Igazából már csak az Általános témák fórumban lévő témákat kell szelektálni, ill. kisebb dolgok vannak. Köszi :slight_smile:

Megnézem amit írtál.

Ha és amikor… majd akkor… szólj. Örömmel teszek bele én is a fórumba, a WP-be.

Tán lehetne egy téma? Pl. valami ilyesmi: “Ha segíteni akarsz… erre lenne szükségünk itt”… Én szívesen találnám meg benne, amit tudok tenni… Tán más is.

Üdv

T

A köv. célpont a dokumentációs oldal. Azt fogom csinálni, hogy átmásolom angol doksiból, hogy mit szeretnék a magyarba belerakni és azt bárki tudná fordítani, ha van ideje rá. :slight_smile: OTt majd elfogadjuk a segítséget. :smiley:

Oké. Akkor majd fordítok… smile.gif

T

Egyébként mi a véleményetek, átláthatóbb így a témák felépítése, vagy hiányzik még valami?

Én a keresővel szoktam volt keresni eddig, így keveset vettem észre a struktúra váltásból.

Nekem újnak tűnik a “Hírnév” (adtam is neked rögtön 1 pluszt), ami eddig nem volt.

A “Származási hely” kifejezés nekem fura. Nincs épkézláb javaslatom helyette.

A “pü” is mintha új lenne (gondolom, hogy személyes üzenet).

Látni (eddig is), ki hányszor szólt hozzá. Tán érdekes lenne, hogy mennyi témát nyitott (vagy mennyi kérdést tett fel), és mennyiszer szólt hozzá más témájához. (Az arány… Én, pl. sokat írtam, és többet kérdeztem, mint válaszoltam.)

Mivel a végére került, tán lehetene “Egyéb, általános kérdések” a címe.

Kicsit most átnéztem a témákat. Nekem érthetőnek tűnik.

Kb most ennyi.

smile.gif

Tamás

A származási helyre msá fórummotoroknál csak simán hely van, vagy Település, esetleg város. Bár a település jobb.

hmm, viszont gond, hogy nem mennek a fórumon belüli eddigi linkek. pl.: http://forum.word-press.hu/t887-Wordpress-Image-Upload-Error-%5BWordpress-Fix%5D-kepfeltoltes-hiba!.html

amiből most ez lett: http://forum.word-press.hu/topic/887/wordpress-25-image-upload-error-wordpress-fix-kepfeltoeltes-hiba/

ezeket át kéne konvertálni

óóó de örülök nekik… most látom csak. köszi nézem

Patai László wrote:

óóó de örülök nekik.. most látom csak. köszi nézem

Laci, Miknek örülsz? Én is nézném... smile.gif

T

Annak, hogy nem tudnak a punBB -s fejlesztők normálisan verziót váltani :slight_smile: WordPressel sosincs ilyen probléma.

Tetszik ez az új fórum. Főleg, hogy a bbcode-okat nem fejből kell szülni, hanem van gomb (és nem kell beírni, lustaság rulez… + smile-knál is ez a helyzet :wink: )

Annyit kéne még, hogy a smile-knál be tegye a szükséges szóközt a smile elé és után.

mert:)nem megy így, csak :slight_smile: így.

Szevasztok.

Nekem átláthatóbbá vált a felület. Jobb mind az előző.

Rss gondom lett beágyaztam a csatornát, a régit a főoldalit, amikor is mindid a legújabb bejegyzések jelentek meg.

Szóval hiányzik, vagy csak én nem találom az összes bejegyzést tartalmazó csatorna linket? Csak a témákét lehet látni. Az meg elég sok.

Megoldható ?

A régi csatorna amit keresek ez volt: http: //forum.word-press.hu/extern.php?action=feed&type=RSS

Szia apu!

Most vettem én is észre, hogy valami nem stimmel vele. Megnézem mi lehet. Bár a feed címe erre módosult: http://forum.word-press.hu/feed/rss/

Valamiért nem tetszik a WordPress-nek, nem olvassa, megnézem.

Köszi.

Nekem jó lett a link.

:lol:

Új funkció! GeSHi highlight

használata

[ code=php][ /code]

Code:

<?php

Print "Hello, World!";

?>

<?php

if (isset($_GET))

{

if (!$forum_user)

message($lang_common);

($hook = get_hook('mr_view_ip_selected')) ? eval($hook) : null;

// Is get_host an IP address or a post ID?

if (preg_match('/^[0-9]{1,3}.[0-9]{1,3}.[0-9]{1,3}.[0-9]{1,3}$/', $_GET) || preg_match('/^((([0-9A-Fa-f]{1,4}:){7}[0-9A-Fa-f]{1,4})|(([0-9A-Fa-f]{1,4}:){6}:[0-9A-Fa-f]{1,4})|(([0-9A-Fa-f]{1,4}:){5}:([0-9A-Fa-f]{1,4}:)?[0-9A-Fa-f]{1,4})|(([0-9A-Fa-f]{1,4}:){4}:([0-9A-Fa-f]{1,4}:){0,2}[0-9A-Fa-f]{1,4})|(([0-9A-Fa-f]{1,4}:){3}:([0-9A-Fa-f]{1,4}:){0,3}[0-9A-Fa-f]{1,4})|(([0-9A-Fa-f]{1,4}:){2}:([0-9A-Fa-f]{1,4}:){0,4}[0-9A-Fa-f]{1,4})|(([0-9A-Fa-f]{1,4}:){6}((b((25[0-5])|(1d{2})|(2[0-4]d)|(d{1,2}))B).){3}(b((25[0-5])|(1d{2})|(2[0-4]d)|(d{1,2}))B))|(([0-9A-Fa-f]{1,4}:){0,5}:((b((25[0-5])|(1d{2})|(2[0-4]d)|(d{1,2}))B).){3}(b((25[0-5])|(1d{2})|(2[0-4]d)|(d{1,2}))B))|(::([0-9A-Fa-f]{1,4}:){0,5}((b((25[0-5])|(1d{2})|(2[0-4]d)|(d{1,2}))B).){3}(b((25[0-5])|(1d{2})|(2[0-4]d)|(d{1,2}))B))|([0-9A-Fa-f]{1,4}::([0-9A-Fa-f]{1,4}:){0,5}[0-9A-Fa-f]{1,4})|(::([0-9A-Fa-f]{1,4}:){0,6}[0-9A-Fa-f]{1,4})|(([0-9A-Fa-f]{1,4}:){1,7}:))$/', $_GET))

$ip = $_GET;

else

{

$get_host = intval($_GET);

if ($get_host < 1)

message($lang_common);

$query = array(

'SELECT' => 'p.poster_ip',

'FROM' => 'posts AS p',

'WHERE' => 'p.id='.$get_host

);

?>

Később belerakom az editorba.

Új funkció! Kedvenc Téma :slight_smile:

Minden téma jobb felső sarkába lett egy Kedvenc gomb, amivel ki tudod emelni az adott témát, de ezt a kiemelést csak te látod :slight_smile:

Szia Laci,

Most egy választ írtam (tárhely témában) és minden bejegyzés előtt ez állt:

Quote:

Notice: Undefined index: g_title in /home/hoppare/public_html/oldalak/forum.word-press.hu/post.php(589) : eval()'d code on line 10

Minden múxik, csak fura ez a hiba.

Ja, és a Profil > Összes feliratkozásom ... már megy, klasszul! smile.gif

Pár napig nem voltam. Van valami fordítanivaló?

Hali

Tamás