Sziasztok!
Lecseréltem a fórumot, új motor, új adatbázis… Több jó dolog járt a cserével, többek között a nem működő részek újra elérhetőek (kereső is 100%-os, ajánlom fgy_wp figyelmébe). Mától nem szükséges regisztráció a fórumozáshoz, bízom abban, hogy ez nem okoz majd semmilyen kellemetlenséget, bízom az emberekben (bár amit a régi WIKI-s dokumentációban műveltek egyesek…).
Jelenleg még nincs kész a fórum, lehetnek hibák, elírások stb. Éppen fordításával foglalkozom, mert nem volt hozzá magyar fordítás és a korábbi verziós fájlokkal nem kompatibilis ez az új verzió.
Ha durva hibákat tapasztaltok, akkor kérlek, hogy írjátok le.
Köszönöm, és kellemes fórumozást!
Újdonságok:
[list=]
[]RSS - minden fórumnak és témának külön RSS csatornája van[/]
[]Folytatom[/*]
[/list]
Jól néz ki.
Fatal Error-al még nem találkoztam, de majd csinálunk.
Update: aláírásomba látható, hogy az Ã-betűt nem kedvelte az adatbázis importálás.
Update#2: frissíteni kell csak az aláírást és akkor rendbe jön.
Na igen, némi karakter problémák voltak, mert az előző fórum ugyan UTF-8 volt, de még is latin volt… szóval pár óra meló volt, hogy ez így néz ki
Jó lesz ez Laci, jó lesz! Aztán legyen időd a receptekre is, ne itt töltsd el az egész hétvégét…
Lazítás lesz a hétvégén, elutazom picit :)
Eddig tartott a reg nélküli hozzászólás… a tizedik idiótaság után meguntam…
Kedves Laci!
Mérem az időt, az első bejelentkezéstől az utolsó készrejelentésedig…
Remélem, az a másik szépség is hamarosan előbújik, de addig is jó, ha tudod: én Neked szurkolok!
Gratulálok a nagy munkához, a remekívű változásokhoz, a pezsgéshez. Hááát, erről írtam, nyuszó-muszók!!
fgy
Na, vajon hova írtam az előbb?
Eltüntnek nyilvánítom a szerkesztőknek szóló topicot! - vagyis, nem találom.
Úgy látom, még szoknom kell a gyűrődést…
fgy
Megvan az… csak valamiért nem látod. Intézkedem
Hova, hova? Ahova akartam, csak nem volt gyorsítótárazás, mert mást is néztem közben.
A profilban a Post Karma magyarosításra vár, és a Hozzászólásnál is a You may use is (BBCCode is, meg a stb…)
Nagyon klassz meló! Ne add fel a kétségbeesést! Ráérsz még csiszolgatni az utazásig.
fgy
Most már látod szerintem. Na igen, magyarosításra vár szinte minden 0-ről kellett kezdeni. De majd publikálom, hátha kell valakinek.
oly kerdesem lenne, hogy a forumban megjeleno felhasznaloi nevet lehet-e valahol modositani?
Profil -> Személyes?
ott csak valodi nev van vagy vak vagyok (=
Aha… én vagyok a hülye, mert admin joggal nézem mire írjam át neked?
erre:
Török Zoltán
es kofi
Igen. Visszatűntnek nyilvánítom - azaz, már látható is.
Bocsánat, írás közben ledobott a kulombhiány - most értem villamosság közelébe.
fgy
Az lenne a kérdésem, hogy mi az oka a váltásnak? Lesz skin változatás/összehangolás? Vagy innentől nem wraper lesz?
Dani
Az ok az volt, hogy folyamatosan foltozgatni kellett a másikat és ha módosítottam valamit, akkor másik 2-3 dolog romlott el. Már nagyon nyűgös volt… Módosítom majd a dizájnt.
Az értesítő email-nél az a feladó részbe a WP MagyaráÃÃÃág
á-karaktert nézd meg.