Új fórum

nem kéne osszevonni azokat a topikokat amikol tobb van, és most csak lezartad oket?

Elkezdtem átnézni, hogy ne legyen több ugyan olyan. Most lezártam őket, később másképpen fogom kezelni. Nem akarom összevonni, mert már régiek.

grat az úf fórumhoz, ja és persze köszönjük. Nem baj az ha ez regisztrációhoz kötött… legyen ez egy zárt közösség, még ha egyre nagyobb akkor is… :slight_smile:

Inkább legyen kisebb, de komolyabb. Ne menjen a mennyiség a minőség rovására. :slight_smile:

össz rss, az uj topikokrol nincsen? jo volna egy ilyen :smiley:

http://forum.word-press.hu/extern.php?action=feed&type=RSS :slight_smile:

Grat! Jó lesz ez! sok sikert és kitartást, szeretek ide járni, mindig segítettek eddig a nyűgjeimen…

Remek! :slight_smile: Szólj, ha segíthetek!

Hali!

A Szabályok a szokásos UTF8-Ansi konvertálás probléma miatt kissé olvashatatlanok…

Nekem csak egy javaslatom lenne: lehetne a keresést külön a menük alá kitenni.

Írom ezt azért, mert a többi fórumon ott van, ezért megszoktam, és az istennek sem találtam először. :slight_smile: Persze nem kell rámszabni a fórumot…csak egy javaslat.

Üdv!

Dehát ott van! :o

Megnyomod a menüben a Keresés gombot, és máris a “menü alatt” lesz a keresőmező! :smiley:

Nincs ott ugye alapból, csak regisztráltak látják :slight_smile: hóhó trükkös. Csak most vettem észre én is, nem nagyon szoktam kilogolni. J.héten meghekkelem és jó lesz.

mano! oké, ott van. de nem ez volt a lényeg, hanem hogy nem találtam. :slight_smile:

ráadásul azért sem ment elsőre, mint amit a Laci is írt. de nem gond, most már tudom. csak más fórumokon hozzászoktam már egyfajta kereső megjelenéshez. pusztán csak azért javasoltam, ha netán más hozzám hasonló lúzer is idetéved.:slight_smile:

üdv!

Nem, ez hiba, csak eddig nem tűnt fel. Köszi, hogy szóltál!

Javítottam a keresést!

Szia László!

Remélem hasznosak lesznek az infók:

Eddig csak egy volt, most lett mégegy sajnos. és utólag mégegy.

Egyrészt egy mail delivery failed:

This is an automatically generated Delivery Status Notification

Delivery to the following recipient failed permanently:

patai@word-press.hu

Technical details of permanent failure:

Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550 5.1.1 … User unknown (state 14).

a másik pedig a forummal kapcsolatos (eredeti levél bemásolva gmail-ből):

Szia!

Még új vagyok a wordpress világában…

De ez gondolom, nem teljesen általános hiba…

Avatar feltöltéskor kaptam egy 70x70 gif (4KB) feltöltésekor:

Warning! The following errors must be corrected before your profile can be updated:

The server was unable to save the uploaded file. Please contact the forum administrator at patai@word-press.hu.

üdvözlettel:

Fülöp Richárd

hxxp://linkcsik.net

hxxp://onfejlesztes.atw.hu

ez pedig a legutolsó: forumon keresztül köldendő levélbeállításaiddal s lehet baj, mert ott is azt írja, hogy nem létezel :slight_smile:

Észrevettem egy hibát:

Fórum fenti linkjei alatt,

Hellóóó, syska. Utoljára belépve – Utoljára vagyok belépve? Ne máááááár! :smiley:

Hiányzik a dátum a végéről. :slight_smile:

Hm :slight_smile: fel sem tűnt eddig. Javítom. köszi

A motor maradt most ugye?

Örömmel értesítünk, hogy megújult a WordPress Magyarország Fórum. A számos funkcionális újdonság mellett, átalakítottuk az egész tematikát is.

Több fórumtémát megszüntettünk, összevontunk, vagy átneveztünk a könnyebb navigálás érdekében.

Új témák:

[list=]

[
]Biztonság[/]

[
]Keresőoptimalizálás[/]

[
]Presszó[/]

[
]Levél a szerkesztőknek[/]

[
]punBB magyar fórum[/]

[
]Linkcsere[/]

[
]Blog piac[/]

[/list]

Új funkciók:

[list=
]

[]Fájl feltöltés[/]

[]Youtube videó beszúrás[/]

[]Szavazás lehetőség[/]

[]Címkék[/]

[]Privát levelezés[/]

[]Hírnév rendszer[/]

[]BBCode editor[/]

[]GeSHi highlight[/]

[]Kedvenc téma kiemelés[/]

[/list]

Mindenkinek kellemes időtöltést kívánunk!

WordPress Magyarország csapat