Új fórum

ha egy felhasználó hszeit akarom megnézni, ezt írja:

Code:

Notice: Undefined variable: i in /home/hoppare/public_html/oldalak/forum.word-press.hu/search.php(279) : eval()'d code on line 10

Notice: Undefined index: in /home/hoppare/public_html/oldalak/forum.word-press.hu/search.php(279) : eval()'d code on line 10

Notice: Undefined variable: i in /home/hoppare/public_html/oldalak/forum.word-press.hu/search.php(279) : eval()'d code on line 10

Notice: Undefined index: in /home/hoppare/public_html/oldalak/forum.word-press.hu/search.php(279) : eval()'d code on line 10

Notice: Undefined variable: i in /home/hoppare/public_html/oldalak/forum.word-press.hu/search.php(279) : eval()'d code on line 12

Üdv!

Feldobhatok másfél kérdést? :smiley:

• Össze van kapcsolva ez a fórum a WP motorjával?

• Ha igen, akkor hogyan, mert nem láttam a PunBB Migration Tool-nál a WordPress nevet. irritated.gif

syska wrote:

Üdv!

Feldobhatok másfél kérdést? :D

- Össze van kapcsolva ez a fórum a WP motorjával?

- Ha igen, akkor hogyan, mert nem láttam a PunBB Migration Tool-nál a WordPress nevet. irritated.gif

http://forum.word-press.hu/topic/1729/punbb-es-wordpress-oesszekapcsolasa/

Köszi! Indulok olvasni. :stuck_out_tongue:

Apropó:

Személyes üzeneteknél a bejövő, kimenő üziknél is 1970.01.01 a dátum. :wink:

A BBCode editor milyen plugin-al lett megoldva?

E.D. wrote:

pun_bbcode

E.D. wrote:

Ez engem is érdekelt, köszi!

A smile-kat hogyan varázsoltátok oda? :rolleyes:

(vannak 1.2.* verziójú kiegészítők amik mennek 1.3.2 alatt? :rolleyes:

Itt van minden hozzá: http://forum.word-press.hu/topic/1695/punbb-kiegeszitok/ sima kiegészítők, mint wp-ben… felmásolod és aktiválod.

PÜ-knél az Unix time 0-t írja az üzenetek dátumához, mindig.

Megnézem, köszi.

“Friss verzió: WordPress Mu 2.7” et ír ki nekem még mindig… nem frissítitek 2.8ra? vagy csak nálam ‘ragadt be’?

Pont jókor jött ez a frissítés :slight_smile: javítva :stuck_out_tongue:

'charlie wrote:

PÜ-knél az Unix time 0-t írja az üzenetek dátumához' date=' mindig.[/quote']

Megoldva! :D

theme lesz majd csiszolva?

igen kicsit szétcsúszik a fórumok felsorolása… mármint ha az ember az “új hszek felsorolása”-t választja…

:slight_smile: már én is látom, ok. Javítom. köszi :rolleyes:

Kész is ! :slight_smile: Eddig dolgoztam rajta :stuck_out_tongue:

Ehhh, de gyors vagy László :lol:

Hm, talán tegnap-tegnap előtt óta érdekesen viselkedik nálam a WP fórum. Gondolom összefügg azzal,hogy tegnap is, meg ma is nap közben voltak leállások, amikor nem tudtam elérni… de azóta nem egyszer van az,hogy a már korábban elolvasott témákat későbbi látogatásomkor újra olvasatlannak veszi…

Ez a kettő biztosan nem függ össze, mármint a leállással. A leállást az okozta, hogy IP-t váltottam tegnap előtt, ma meg az egyik oldalam rakoncátlankodott. Sorry.

De majd megnézem ezt a problémát, bár én még nem tapasztaltam. köszi