Új fórum Invision Power Board alapokon

Igen nekem is furi még… főleg, hogy az előző felülethez nagyon hozzászoktam már :slight_smile:

Mi is a moderálás szempontjából, de most lényegesen könnyebb dolgunk van. Szerintem a fórumozás is könnyebb a jelenlegi fórum motorral.

Jobb oldalt a hírlevélnél, nem jelenik a security képe. img felirat van csak helyette. FF 3.5.7-esen néztem.

Apropó, ki intézte végül el az ip board megvásárlását? Szeretnék pár kérdést a részére feltenni. :slight_smile:

Frissítettem az “új” verzióra a fórumunkat és ezért itt-ott nem működnek minden tökéletesen. Ezeket javítani fogom.

'syska' wrote on '2010-01-10:

Apropó, ki intézte végül el az ip board megvásárlását? Szeretnék pár kérdést a részére feltenni. :)

nos?

Frissítés befejezve! (halkan, csendben megjegyzem, hogy NEM akarok többet frissíteni idén :smiley: )

számszerűsíthető a “kellemetlenségek” száma? :slight_smile:

Én egyelőre nem is találkoztam ilyennel :slight_smile:

okés, mert IP boardról csak jót hallottam eddig…

hát az IP board sem egy WP egyszerűség

persze nem kezdőknek való. De szerintem nincs az az idióta aki azzal kezdené a weblapszerkesztést, hogy vesz magának egy ip board-ot. Persze hogy bonyolult mert rengeteg lehetőség van benne. A WPben is kezdenek egyre inkább elveszni az emberek pedig még abszolut de nincs sok opció az alaprendszerben (másokhoz képest…)

Na, Laci jól megkapta :)))

Amúgy természetesen hogy nem a beállítások sokaságáról beszélünk…, hanem a struktúráról, a php felépítéséről, az adatbázisról, a frissítés mikéntjéről, a backupról…, meg még sok minden másról, ami a WP-ben tök logikusan van felépítve, ellen ip board…, valami kusza zagyvasz, mintha csak 100 különböző programozó úgy építette volna fel, hogy a másik 99 programozó munkáját nem is látta.

Azt a sok beállítást a fórumban én csak úgy hívom, hogy parasztvakítás. User meglátja, és felkiáltva nyúl a bankkártyája után, hogy ezt most jól megvásárolja.

Hm, lehet,hogy csak nálam van valami gond,de a legújabb FF alatt nem reagálja le a látogatott témákat…sőt,hiába bökök egyre rá,attól még olvastatlan marad… :frowning:

'Balou' wrote on '2010-03-04:

Hm, lehet,hogy csak nálam van valami gond,de a legújabb FF alatt nem reagálja le a látogatott témákat...sőt,hiába bökök egyre rá,attól még olvastatlan marad... :(

Nálam megy :)

Most már nálam is :slight_smile:

à j szemÊlyes beszÊlgetÊst kÃŧldtek

A magyar fordítócsapat jó munkát végzett

charcode hiba…

'hgrg' wrote on '2010-03-06:

charcode hiba..

Tisztelt Ismeretlen ! Bocsánatot kérek, hogy naív kérdéssel bombázlak - annak ellenére, hogy a szabályzat is ki tért a témába nem illő gondolatra, problémára- szeretnék segítséget kérni. Mint utolsó hozzászóló és feltételezem gépközelben vagy ... ez a WordPress őrület hogyan indítható, mi kell hozzá? Hogyan kezdjem el a munkámat ? Nagyon megköszönném a mostani válaszodat.Remélem nem terhellek nagyon. További szép estét! R.Laci

http://dokumentacio.word-press.hu/

R.Laci: először is egy jó tárhelyet keressél. Mert a legtöbb magyar ingyenes táron nem nagyon megy a WP!!

és olvasd el a dokumentációt,nagyon sok hasznos dolog van benne.