Igen nekem is furi még… főleg, hogy az előző felülethez nagyon hozzászoktam már 
Mi is a moderálás szempontjából, de most lényegesen könnyebb dolgunk van. Szerintem a fórumozás is könnyebb a jelenlegi fórum motorral.
Jobb oldalt a hírlevélnél, nem jelenik a security képe. img felirat van csak helyette. FF 3.5.7-esen néztem.
Apropó, ki intézte végül el az ip board megvásárlását? Szeretnék pár kérdést a részére feltenni. 
Frissítettem az “új” verzióra a fórumunkat és ezért itt-ott nem működnek minden tökéletesen. Ezeket javítani fogom.
Apropó, ki intézte végül el az ip board megvásárlását? Szeretnék pár kérdést a részére feltenni. :)
nos?
Frissítés befejezve! (halkan, csendben megjegyzem, hogy NEM akarok többet frissíteni idén
)
számszerűsíthető a “kellemetlenségek” száma? 
Én egyelőre nem is találkoztam ilyennel 
okés, mert IP boardról csak jót hallottam eddig…
hát az IP board sem egy WP egyszerűség
persze nem kezdőknek való. De szerintem nincs az az idióta aki azzal kezdené a weblapszerkesztést, hogy vesz magának egy ip board-ot. Persze hogy bonyolult mert rengeteg lehetőség van benne. A WPben is kezdenek egyre inkább elveszni az emberek pedig még abszolut de nincs sok opció az alaprendszerben (másokhoz képest…)
Na, Laci jól megkapta :)))
Amúgy természetesen hogy nem a beállítások sokaságáról beszélünk…, hanem a struktúráról, a php felépítéséről, az adatbázisról, a frissítés mikéntjéről, a backupról…, meg még sok minden másról, ami a WP-ben tök logikusan van felépítve, ellen ip board…, valami kusza zagyvasz, mintha csak 100 különböző programozó úgy építette volna fel, hogy a másik 99 programozó munkáját nem is látta.
Azt a sok beállítást a fórumban én csak úgy hívom, hogy parasztvakítás. User meglátja, és felkiáltva nyúl a bankkártyája után, hogy ezt most jól megvásárolja.
Hm, lehet,hogy csak nálam van valami gond,de a legújabb FF alatt nem reagálja le a látogatott témákat…sőt,hiába bökök egyre rá,attól még olvastatlan marad… 
Hm, lehet,hogy csak nálam van valami gond,de a legújabb FF alatt nem reagálja le a látogatott témákat...sőt,hiába bökök egyre rá,attól még olvastatlan marad... :(
Nálam megy :)
Most már nálam is 
à j szemÊlyes beszÊlgetÊst kÃŧldtek
A magyar fordítócsapat jó munkát végzett
charcode hiba…
charcode hiba..
Tisztelt Ismeretlen ! Bocsánatot kérek, hogy naív kérdéssel bombázlak - annak ellenére, hogy a szabályzat is ki tért a témába nem illő gondolatra, problémára- szeretnék segítséget kérni. Mint utolsó hozzászóló és feltételezem gépközelben vagy ... ez a WordPress őrület hogyan indítható, mi kell hozzá? Hogyan kezdjem el a munkámat ? Nagyon megköszönném a mostani válaszodat.Remélem nem terhellek nagyon. További szép estét! R.Laci
R.Laci: először is egy jó tárhelyet keressél. Mert a legtöbb magyar ingyenes táron nem nagyon megy a WP!!
és olvasd el a dokumentációt,nagyon sok hasznos dolog van benne.