És még mindig kaptok? Bérletben van véve a fórum? 
Csak vicceltem
majd holnap csinálok egyet.
Csak vicceltem :) majd holnap csinálok egyet.
Holnapi programodhoz még:
- Profil szerkesztésénél egyes mezők 2x szerepelnek... (Település, Nemem, Rólam)
- Profil/Aláírás szerkesztésénél alul az van, hogy bármennyi kép, bármennyi url, stb. helyezhető az aláírásba (Aláírás korlátozás)
Most ennyi. ;)
syska az elsőt már jelentettem korábban ugyanitt 
Thank You!
Your payment has been received and will be processed shortly. To prevent fraud, we manually review all orders. If you do not receive confirmation of your order being processed in 24 hours or less, please contact us.
Thank you again. Your order will be processed within 24 hour.
Na, végre sikerült a licenc vásárlás..., mondjuk úgy, hogy ilyen alapon másvalakinek a liszenszét el lehetne lopni... (másik E-mil címről kértem adatmódosítást, amit szépen be is vettek), na de nem ez a lényeg, ez legyen az ő dolguk.
Hanem a lényeg, hogy bátorkodom itt megkérdezni, tudja valaki ennek a Invision Power Board fórumnak a telepítésének menetét?
Van három ilyen menüpontom, csak nem tudom melyikkel kell kezdeni a liszensz élesítését stb.stb...
# Your Tickets
# Your Downloads
# Your Purchases
Probléma megoldva: hxxp://forum.sorozatok-foruma.com - thx P. Laci!
Mester! :o
Segíts kérlek egy szegény emberen… 
Hogy tudom megcsinálni az ilyen fórum motorban azt, hogy a két TAG közé írt szöveget, és/vagy linket, vendég ne, csak regisztrált láthassa. Ãm a fórumot, topicot, hozzászólást olvashatja vendég is.
Akkor csak annyi segítséget kérek, hogy az ilyet hová… hogyan kell telepíteni?
http://mods.invisionize.com/db/index.php?f=7638
hová kell feltölteni, és az adminban melyik menüpont segítségével telepítem?
Sehová! Unreal Hide Hack 2.2 For IPB 2.3.0 neked meg v3 van.
Hát ha pontosan a verzió számot nézem, nem találtam ilyen kiegészítőt…
Olyat viszont találtam, hogy az első vagy második hozzászólás rejtett a vendégek elől, + egy saját üzenetet jelenít meg:
http://www.invisionmodding.com/index.php?showtopic=32486
Na, úgy oldottam meg, hogy az első hozzászólásba megy a látható tartalom, a második hozzászólásba pedig a rejtett tartalom.
hehe - egyelőre jó ez így is
Nagyon sok dolog alapból benne van, csak keresgélni kell 
Észrevettem egy érdekes dolgot. Jön az email értesítés, hogy XY témába új hsz érkezett. Kattintok a linkre, ami kb. így néz ki: forum.word-press.hu/topic/2287-automatikus-linkeles/ és rá is kattintok. Chrome (3-as legfrissebb) megnyitja, de azt a hibát dobja a fórum, hogy ilyen téma nincs. Azonban amikor firefox-el nézem meg (amibe be vagyok jelentkezve) akkor elsőre, gond nélkül behozza.
Feldobom a labdát, a kérdést. Miért? 
KRÓM nem szereti a a wp hu fórumát 
IPB-be nincs olyan funkció, mint Hupper-be, hogy trollszűrő?
Nekem - megmondom őszintén - nem igazán tetszik az új fórum! Túl színes és emiatt kissé átláthatatlan lett! Azon meg külön mérgelődtem, hogy a régi fórumos jelszavam nem működött.
Nekem - megmondom őszintén - nem igazán tetszik az új fórum! Túl színes és emiatt kissé átláthatatlan lett! Azon meg külön mérgelődtem, hogy a régi fórumos jelszavam nem működött.
elfelejtett jelszó > visszaváltoztatod oszt csókolom :) kissé más a 2 rendszer.. és nemhinném h IPB sima md5el tárolná a jelszavakat.. minimum hozzáfűz valamit még és úgy kódolja újra..
Én nem láttam a régit se, de örülök ennek a fórumnak(sajnos még nem igazán tudom kezelni)
Idővel belejössz hidd el nekem. Egyébként nekem is furcsa volt az elején, de én is hamar megszoktam. Szerintem sokkal átláthatóbb és könnyebben kezelhetőbb mint a régi. Ha valami nem világos a fórummal kapcsolatban, azt a kérdésed is nyugodtan tedd fel és megpróbálunk segíteni. 
sohasem voltam nagy fórumozó , ezért furcsa . De meg tanulom