Új fórum Invision Power Board alapokon

Én is gondosan, minden hónapban megkapom tőlük a figyelmeztető levelet, amikor hipp-hopp rendezem a befizetést PayPal-en.

Úgy emlékszem, hogy a fizetési metódusnál be lehet állítani, hogy kapjál értesítést.

Milyen hónapban Győző?

Ezért havonta még fizetni kell?

Más:

És milyen értesítés Győző?

Nem értelek, ha azt nem állítod be, (aminek ugye egyértelműnek kellene lenni, de nem az), akkor meg sem kapom a motort? Vagy nem értem…

Most itt nem az a gond, hogy nem kapok valamiről értesítést, hanem hogy nem kaptam semmit.

Olyan, mintha vásárolná egy televíziót, majd nem kapsz semmit. Erre én azt mondom, hogy ott a garancialevél, olvasd el, vagy hivatkozz rá…, miközben…

Nem értitek. Még digitalizált “bizonyítékom” sincs arról, hogy fizettem.

Mit reklamáljak? Hogy kitöltöttem az ott található formot - amikor erről (e-mail)nyugta nincs?

Most ki ne találjátok, hogy menjek be a bankba reklamálni, mert menten becsinálok :slight_smile:

Én eddig bárhol vásároltam a neten, ha az árút nem is, de egy “nyugtát” (nyugtázó) levelet azért rögtön kaptam.

Itt meg hogy történt?

Kitöltöttem a formot, majd az elküldés gomb után egy ilyen jelent meg:

Thank You!

Your payment has been received and will be processed shortly. To prevent fraud, we manually review all orders. If you do not receive confirmation of your order being processed in 24 hours or less, please contact us.

Thank you again. Your order will be processed within 24 hour.

majd aztán semmi. Ez vicc, de nem fizetési metódus. Persze, biztos megkapom a motort, ehhez nem fér kétség…, csak kimaradt egy “nyugtázó” e-mail - amire, ha gond adódna, hivatkozhatnék.

Most mire hivatkozzak? pffff (hetekig tartana, mire egy digitalizált banki fizetési doksit beszereznék erről, hogy aztán arra tudjak hivatkozni.)

De most komolyan, hogy “reklamáljak”? Mire hivatkozzak? Na ugye, hogy ez vicc…

http://www.invisionpower.com/company/contact.php

Na, vagy én vagyok fáradt, vagy Laci :smiley:

Már megint csak nekem nem sikerült aktiválni a régit ugye? :wacko: Újrakértem a jólszót, kb 20szor, de egyszer sem fogadta el azt, amit megadott az emailben.

Érdekes, hogy most betudtam regisztrálni kléni néven… :unsure:

800x600ban kicsit hibáska, nem fér ki midnen, dehát nem kell 800x600t használnom :smiley:

Valami “fel” gomb lehetne, vagy mint a régiben, alul is a linkek a főoldalra… :stuck_out_tongue:

Azt nem lehetne megcisnálni, hogy az alfórumos fórumokban is mutassa valahogy, hogyha új hsz érkezik?

AZ Új tartalom megtekintése minden új tartalmat mutat.

Kedves hitetlen!

Most ledobtam a bicikliláncot. Két malomban örölnénk? Te most nem a Hostgator tárhelyfizetésről kérdezöl? Vagy az IPB fórummotorról? :slight_smile: :slight_smile: Én úgy vettem, hogy Hostgator, Laci linkje IPB… :frowning:

Győző, kivételesen most te jársz tévúton, Hitetlen az IPB-re gondolt :slight_smile: De mióta “ismerlek”, ez volt az első eset…Hogy csinálod, Mester? :slight_smile:

Oh, semmiség az egész… A hetdik napon pihenni szoktam, de most kimaradt… :smiley:

Ma még csak a 6. nap van :stuck_out_tongue: Vagy te izraeli munkarend szerint vagy, és vasárnap kezdődik a hét?:slight_smile:

'Farkas wrote on '2009-09-12:

Te most nem a Hostgator tárhelyfizetésről kérdezöl? Vagy az IPB fórummotorról? :)

Jaja, én a IPB fórummotorról beszéltem.

Megvásároltam a honlapjukon a fórum licenszét, majd erről nem kaptam "nyugtázó" e-mailt, amire most tudnék reklamálni, mert hogy a böngészőben azt írták, 24 óra múlva értesítenek, hogy a vásárlás okés e... - na, azóta 48 óra telt el, és még csak nem is ez aggaszt, hanem az, hogy ha majd 148 óra telik el, akkor aztán majd én mire hivatkozva reklamáljak náluk? Mert, hogy nálam, az én "kezemben" semmi nincs a fizetésről...

Na, erre László adott egy kontakt oldal linket... - de még mindig nem tudom, mire hivatkozva reklamáljak... Jahhh, a nevemmel? Olyan e-mail küldtem még délben, de szerintem ez kevés lesz...

OpenID beállítva. Teszteljétek, hogy rendben van-e, mert én nem használom. :slight_smile:

Elvileg a facebookot is beállítottam: http://forum.word-press.hu/index.php?app=core&module=usercp&tab=members&area=facebook próbáljátok ezt is :slight_smile:

'Patai wrote on '2009-09-13:

OpenID beállítva. Teszteljétek, hogy rendben van-e, mert én nem használom. :)

működik de nem jól.

nem kérdezi le az openid szervert, ohgy tényleg jó az url, és, hogy hozzáférhet e. ha beírom openid azonosítónka, hogy http://xyz.hhh/dflgkhfl akkor utánna azzal is be tudok lépni...

ami nem éppen üzemszerű.

Quote:

Nem sikerült azonosítanunk. Kérlek próbáld meg később, vagy válassz egy másik bejelentkezési módot.

Nekem ezt írja, ha hibásat írok be.

hmm, nekem össze van kapcsolva facebookkal, esetleg ha az be van kapcsolva akkor csinalja csak?

Ez látod lehet. :slight_smile: Most töltöttem a support fórumból egy facebook plugint az ipb-hez, de nem nagyon akar működni. Elvileg embereket lehet vele invitálni a fórumra a facebook rendszeréből :slight_smile:

Favicon-t nem cserélitek le? :slight_smile:

Nem, mert így kaptunk 10% kedvezményt az IPB-től :smiley: