Új fórum Invision Power Board alapokon

'Patai wrote on '2009-09-09:

Igazából én nem is értem, hogy mit szeretnél, mit kapcsoljak be. :) Magyarázd el és bekapcsolom.

Laci, ha megnézed az index fórumot, ott nem kell nyomozni, ki mire válaszolt - előzmény - alatt kiírta, kinek melyik bejegyzésére

történt a válasz. Régen ezt tudta Ip board, már ahol bekapcsolták.

régen lehet, de már a kettesbe sem emlékszem ilyenre. nem elhet, hogy kiszervezték pluginba?

'charlie' wrote on '2009-09-10:

régen lehet, de már a kettesbe sem emlékszem ilyenre. nem elhet, hogy kiszervezték pluginba?

Az bizony lehet.

Őőő, én szúrok el valamit, vagy tényleg addig virít az adott téma “olvasatlannak” amíg tényleg el nem olvasom?Mert pl van olyan rész, ami konkrétan 3 napja mindig ugyan azzal a “legfrissebb” dátummal van, de csak azért is világít, hogy olvasatlan… nem látogatásonként kéne néznie?

A másik: Laci, direkt van néhány helyen mappa ikon a WP-s helyett?

addig olvasatlan amíg el nem olvasod. így is logikus.

Persze, ez tény :slight_smile:

Csak ha valamiért nem érdekel az adott téma, akkor ne virítson már ott nekem mindig…tudom, rábökhetek az ikonra,és akkor olvasottá válik…de akkor is :stuck_out_tongue:

van egy olyan, hogy megjelelölés olvasottként…

Charlie, ezt tudtam :slight_smile: De közben kezdek megbarátkozni már vele…:slight_smile: Viszont találtam egy-két dolgot miközben a profilomat izélgettem.

Az első az aláírásnál…nem is tudtam,hogy VIP vagyok :stuck_out_tongue: Ugyanis ezt írta ki:

Quote:

Aláírás korlátozás

Az aláírásod tartalmazhat:

[*]Bármilyen számú képet
    [*]Bármilyen méretű képet
    [*]Bármennyi URL-t
    [*]Bármennyi sort
    [/list]

A másik...Súgja meg valami, mi a szösz a különbség a profilnál a személyes kép és az avatar között :P :D Mármint jelen helyzetű "funkcionalitásban"...:)

Nagyon super csak a régi viktorio (szöcskés képes) nevemmel nem tudok belépni és még a jelszó-emlékeztető sem nagyon superál.

avatar ami a bejegyzésnél megjelenik, a profil kép meg rendes kép, ami pl. téged ábrázol.

'vik' wrote on '2009-09-11:

Nagyon super csak a régi viktorio (szöcskés képes) nevemmel nem tudok belépni és még a jelszó-emlékeztető sem nagyon superál.

:) Na igen, itt jön elő az, hogy korábban nem volt szükséges élő e-mailt megadni. Ez ilyen.

'Balou' wrote on '2009-09-11:

Charlie, ezt tudtam :) De közben kezdek megbarátkozni már vele...:) Viszont találtam egy-két dolgot miközben a profilomat izélgettem.

Az első az aláírásnál...nem is tudtam,hogy VIP vagyok :P Ugyanis ezt írta ki:

A másik...Súgja meg valami, mi a szösz a különbség a profilnál a személyes kép és az avatar között :P :D Mármint jelen helyzetű "funkcionalitásban"...:)

Mindent nem lehet scripttel moderálni, erre vannak az oldal moderátorai. :)

Igen, gondoltam hogy valami ilyesmi, Charlie :slight_smile: Bár közben rájöttem,hogy a személyes kép/profil kép az a főoldali jobb oldalt található “legtöbbet hozzászólok” résznél jelenik meg :slight_smile: (Bár lehet,hogy azt is meg kéne bütykölni,hogy az avatart nézze,és akkor nem néz két helyről…nem? :slight_smile: )

Laci: Értem :slight_smile: Azt hittem, a szabályozás valami alap számlálón alapul és be lett állítva…:slight_smile:

Lehet egyébként, csak annyira összetett a fórum adminja, hogy erre a funkcióra még nem leltem rá :lol:

Aham…:slight_smile: Szóval, három napi hideg élelemmel indulsz admin-átállítás túrára:D

Újabb apróság. Jó-jó, hogy érdeklődtök, na de ennyire? :stuck_out_tongue:

Profil szerkesztésnél:

Nemem

# Település:

# Interests

# Nemem Válassz a lehetőségek közül

# Település Hol laksz te?

# Rólam

szóval az oldal alján ezek mindd duplán vannak ott.

Amúgy, ha szükséges/van rá mód szívesen segítek pofozgatni :)

Köszi boldogulunk vele. Kell egy pár hét, mire minden apró dolgot javítunk, átírunk stb… ez mindig ilyen, már már természetes folyamat. Rajta vagyunk a dolgon. :wink:

Gyanítom, hogy ez is fordítási hiba/egyszerű elírás. Meg próbálom megkeresni ezt a részt - majd… :slight_smile: :slight_smile: (Pl. a választásnál nincs is választható mező, tehát, ez is erősíti a gyanúmat.) Először igyekszünk a publikus oldal nyelvezetét csiszolni. :slight_smile:

'hitetlen' wrote on '2009-09-09:

Thank You!

Your payment has been received and will be processed shortly. To prevent fraud, we manually review all orders. If you do not receive confirmation of your order being processed in 24 hours or less, please contact us.

Thank you again. Your order will be processed within 24 hour.

Remélem nem bánom meg :P

Hááát, én még nem kaptam egyetlen egy E-mailt sem... - a számláról a pénzt elment részükre... - de hogy semmilyen levél nem jött tőlük, az igen furcsa.

Írj a supportnak.