Ez ismert hiba?
LINK
a korábban kódként beszúrt hozzászólások most konkrétan bekerültek a html forrásba. Beleértve a javascriptet is. Ami gondolom nem fog lefutni, mivel elrontja a fórum a javascript szót is a type -ban. DE érdekesen mutat a textarea az üzenetemben 
A link forrás pedig átalakult bb kódossá.
Ez gáz. Köszi, megnézem ma.
Majd gyorsan írok még vagy 175+1 hozzászólást, s akkor én is belépek a (VIP-)klubba.
p.s. Még szerencse, hogy küldtetek értesítést a változásokról, különben nem is tudtam volna. Na, majd figyelem, hogyan alakul...
Igen, el vagy veszve Moshu. :)
Nem próbálnád ki, hogy az milyen, hogy a user információs doglok (avatar, csoport, hsz szám, stb.) ne középre, hanem balra igazítva legyenek?
Már próbáltam tegnapelőtt. Nem volt szép.
Thank You!
Your payment has been received and will be processed shortly. To prevent fraud, we manually review all orders. If you do not receive confirmation of your order being processed in 24 hours or less, please contact us.
Thank you again. Your order will be processed within 24 hour.
Remélem nem bánom meg 
A fene, valami affiliate linket kellett volna beraknom.
Már próbáltam tegnapelőtt. Nem volt szép.
egy screenshotos mutass pls?
eseltleg nem lehetne külön themeként választhatónak, naaa, légyszilégyszilégyszi :rolleyes:
Képet nem tudok már mutatni, mert nem fotóztam a mozzanatokat
Majd csinálok egy sötét sablont is és ott úgy lesz.
Nem tudom, de régebben amikor IB használtam, ott nem kellett idézgetni, mert látható volt ki
melyik bejegyzésre válaszol, úgy mint az index fórumon. Itt lehetne ilyen beállítás ?
Nem tudom, de régebben amikor IB használtam, ott nem kellett idézgetni, mert látható volt ki
melyik bejegyzésre válaszol, úgy mint az index fórumon. Itt lehetne ilyen beállítás ?
ipb-n biztos nem volt ilyen, más motorban van. vbulletin asszem.
ipb-n biztos nem volt ilyen, más motorban van. vbulletin asszem.
Ezt rosszul tudod charlie, valamikor három évvel ezelőtt, pontosan azért akartuk választani az IP Bordot, mivel ezt tudta,
míg a vbulletin nem. Igaz azok a változatok még nem voltak fizetősek, lehet, hogy a fizetősben elfelejtették ezt a hasznos
tulajdonságot ?
Igazából én nem is értem, hogy mit szeretnél, mit kapcsoljak be.
Magyarázd el és bekapcsolom.
inkabb azt aruljatok el, hogy azt hogy tom elerni mint ami a regi forumon volt, hogy az uj hozzaszolasok megtekintesenel a latogatasom ota keletkezett kovetkezo hozzaszolast linkelte be a motor es nem a legutolsot mint most, mert igy mindig vissza kell gorgetnem es nagyon de nagyon rombolja a felhasznaloi elmenyt szamomra ((=
vagy csak bena vagyok? dddd;
inkabb azt aruljatok el, hogy azt hogy tom elerni mint ami a regi forumon volt, hogy az uj hozzaszolasok megtekintesenel a latogatasom ota keletkezett kovetkezo hozzaszolast linkelte be a motor es nem a legutolsot mint most, mert igy mindig vissza kell gorgetnem es nagyon de nagyon rombolja a felhasznaloi elmenyt szamomra ((=
vagy csak bena vagyok? dddd;
béna vagy :Ä
hagyd rajt az egeret a linkeken és bizony ki fogja írni, hogy melyik hova ugrik. és lesz olyan, hogy ugrás az első olvasatlan hszhez.
joh latom, de nem arra gondoltam, mert az csak az adott foteman belul az utolso olvasatlan
hanem az “Új tartalom megtekintése” link utan, teman belul…
szentem ez igy bena dddd;
Sorry, de ezt most nem tudtam dekódolni. Mi béna?
öö, ha a jobb felső sarokban lévő új tartalom megjelenítésére megyek, kilistázza az új topikokat. ha rákattintok egy topikra, akkor nálam az első olvasatlan hszre ugrik biz.
ha megnézed a linket láthatod, hogy a legvégén ott az #entry123456 ahol az 123456 a hsz idje
oks, a konkluzio hogy nem kell annyit sörözni dddd;
Hm, van akinek a sör “többet” mutat (legalábbis ugyan abból :D), Zolinál egy fordítva van, neki eldugja a dolgokat