Az dupla ennyinél jár
De tudod mit. Csak neked. Mit szeretnél? 
Már be is állítottam 
hmm, másnál is, vagy csak nálam van két Location?
Meg van egy Sex mező 
hmm, facebook connector asszondja, hogy under development.
valami ajaxos topik frissító, hsz beküldő tök faja lenne. nincs ilyen ipb plugin?
Hm. Erre van jogod?! Ejj ez a konvertálás milyen bugokat csinál. Kb. 1 órát kerestem azt, hogy miért nem számolja a hozzászólásokat a fórum. Aztán feladtam, majd teljesen véletlenül rábukkantam, hogy külön minden fórumnál be kell állítani, hogy itt számolja, vagy sem. 
igen, ipb-nél be kell külön lőni 
pár éve elég sokat foglalkoztam IPB-vel, szóval ha kell segítség csak szolj. Igaz, az még a kettes volt, de alapjaiban nem hinném, hogy annyit változott volna.
Most már egészen jól átlátom. Egy 2-est én is használok pár éve, de ez egészen más.
Szigorítottam az aláírásokat. Csak az tud innentől aláírást készíteni, akinek van minimum 100 hozzászólása.
Akkor írok is hsz-t. :lol:
Nagyon tetszik az új fórum és nagyon jó szerkesztő felülete. 
Örülök, hogy tetszik 
Új fórum rang: VIP tag
A VIP tag státuszhoz 1000 hozzászólás szükséges. Ez apró előnyökkel jár, többek között semmilyen korlátozás nem lesz a tagjainak.
Hm, tetszenek ezek az újítások, már itt volt az ideje valaminek
Egyetlen fura nekem a profil része ennek a forum motornak, ahogy ránéztem a profilomra, egy csomó olyan adatra írta ki,hogy “nem ismert” amit sehol se tudtam megadni… nem mintha izgatna, hogy pl. kiírja-e a koromat 
Hm, tetszenek ezek az újítások, már itt volt az ideje valaminek :) Egyetlen fura nekem a profil része ennek a forum motornak, ahogy ránéztem a profilomra, egy csomó olyan adatra írta ki,hogy "nem ismert" amit sehol se tudtam megadni... nem mintha izgatna, hogy pl. kiírja-e a koromat :)
Pont ezt a részt fogom épp állítgatni. :)
ez a VIP dolog akkor úgy nézem csak engem érint 
(rajtam kívül csak Farkas Győzőnek és manonak van 1e hsznél többje, de őkmeg adminisztrátorok)
tényleg, moderátorok, nem adminisztrátorok. gondolom nem direkt akarod így, vagy igen?
Hogy hogy? Ezt nem értem. Mi van a moderátorokkal? 
Hogy hogy? Ezt nem értem. Mi van a moderátorokkal? :)
hát, most mindenki adminisztrátor (aki a punbbbe az volt). ami ugye nem ugyanaz mint a moderátor.
Nem. 3 admin van és 2 moderátor, de ennek nincs jelentősége igazából. 
áá
mennyi a hozzászólás szerkesztési idő?
Neked korlátlan, amúgy 5 perc. És annyiban módosult, hogy nem lehet témákat és hszeket törölni. Nagyon zavaró volt, hogy sokan törölték, ha éppen úgy gondolták korábban.
Neked korlátlan, amúgy 5 perc. És annyiban módosult, hogy nem lehet témákat és hszeket törölni. Nagyon zavaró volt, hogy sokan törölték, ha éppen úgy gondolták korábban.
hát, nem korlátlan, mert 5 perc elteltével eltűnik a szerkesztés gomb.
ez a VIP dolog akkor úgy nézem csak engem érint :D
(rajtam kívül csak Farkas Győzőnek és manonak van 1e hsznél többje, de őkmeg adminisztrátorok)
tényleg, moderátorok, nem adminisztrátorok. gondolom nem direkt akarod így, vagy igen?
Majd gyorsan írok még vagy 175+1 hozzászólást, s akkor én is belépek a (VIP-)klubba.
p.s. Még szerencse, hogy küldtetek értesítést a változásokról, különben nem is tudtam volna. Na, majd figyelem, hogyan alakul...