Telepítési probléma!!!!

Lehet nem az index.php a kezdő hanem a html. Meg hogy érted, hogy a gyökérbe meg hogy minden törötél. Public_html mappába van a wp?

még az lenne a kérdésem, hogy a newhosting-nál úgy működik a dolog-ha jól értem-, hogy nekem kell létrehoznom egy adatbázist, és egy felhasználót az adminisztrációs felületen. ezt meg is csináltam. ott nekem kellett megadnom az Adatbázisom nevét, Felhasználó nevem, és

Jelszavam. Tehát én nem a szolgáltatótól szereztem be, ha ezeket írtam be a config-ba. mekkora hülyeséget csináltam???

van egy ftp hozzáférésem. azt én teljesen legyalultam az utolsó könyvtárig, meg file-ig. lett egy üres könyvtáram. tehát ha total commanderben belépek az ftp-re nincs semmi benne. tök üres. mint egy formatált lemez… nekem nincs ilyen hogy public_html.

ez jó nagy butaság volt. nos akkor csinálj egy htdocs mappát abba tedd bele az összes wordpress mappában található fileodat és akkor a domained.vegzodese/index.php a /teljeseleresiutakonyvtaradig/htdocs/index.php -re fog mutatni (nextarhely&newhosting smile.gif mind2nél public_html helyett htdocs van. ha pedig aldomainre akarod tenni akkor létrehozol egy aldomaint a newhostingos isCP felületeden ott megadod h milyen könyvtárhoz rendelje az aldomaint és oda pakolálszod ami kell.

Adatbázishozzáférést te csinálsz (név/jelszó) azt beírod a WPconfigba. és figyelsz h ne kapj Cannot modify header informationt (rákeresel van rá 500hely ahol leírják mi ezzel a gond)

kész is>boldogság :slight_smile:

Ezer hála, sikerült!!! Köszönöm, rendkívül hálás vagyok!

Örülök neki. A továbbiakban olvass kicsit többet azért smile.gif

Szevasztok

Most teszem az első lépéseket word-press használatában, és kezeláésében. Az atw - re felment csont nélkül, most nézegetem próbálkozom, mit tudok vele kezdeni. Gondoltam készítek egy másik verziót, más beállításokkal, feltöltöltöttem az ultrawebre, ugyanúgy “töltöttem ki” a config file - t mint az atw - set, de nem tud kapcsolodni az adatbázishoz. Tobbször is ellenőriztem a config - ot, letöröltem az összes fájlt, újra feltöltöttem többször is, az eredmény ugyanaz. Itt megállt a tudományom, s kérek segítséget.

Még egy kerdés.

Kipróbáltam néhány kinézet sablont, de annak ellenére, hogy a Word-Press - hez készült, a blog egyes részeit kezelhetetlenné teszi, vagy át kell javitani mert a keretek, és a hozzájuk tartozó alkotóelemek elcsúszkának.

pl a keret rálóg az oldalsávra, nem lehet ki, be kapcsolgatni a címkéket stb. stb. Miért van ez??

UW-re nem is fog felmenni nagy valószínűséggel, az a tárhely nagyon ratyi, hogy öszinte legyek. Ha atwén csuszik szét a sablon az szerintem lehet a felső reklámcsik miatt. De ha irsz egy urlt és elmondod ilyesfajta problémáid a MEgjelnítési topikban akkor biztos találunk rá megoldást. UW-t meg tényleg haggyad mert csak a gond lesz vele. :wink:

Tisztelt Efrud!

Köszönöm a gyors valaszt. A szétcsuszásos dolog megoldodott, és a szétcsúszós sablont eldobtam.

Azt én is sejtettem hogy az uw vel valami nincs rendben, mert anno raktam rá flash chat et és lépten nyomon kifagyott, ezért végleg be kellett zárni.

Ha ez elé a blog elé tennék egy splatch screent, flash animációt, működne rendesen a blog? Vagy ne rontsam el ilyesmivel a blogomat? :slight_smile:

A blog még el van dugva a nagyközönség elöl ne lássák mit össze szerencétlenkedek, de szívesen megmutatom és szivesen fogadom a kritikát. S bocs a millio kerdesért, de valóban a kezdet - kezdetén vagyok.

Ime a cím panto blogja

Szerintem a blogod működik rendesen. :wink:

A tárhelyszolgáltatód érdekeit és hibáit a flash animáció sem írná felül; egyszerűbb, ha normális szolgáltatót keresel - a Fórumon sokféle ajánlat, illetve vélemény alapján választhatsz.

És megtisztelő a bizalmad, hogy megkérdezed a Közösséget… :slight_smile:

Valaki segítsen!

Felrektam a leírtak szerint a blogot.

Az admin-felületre be tudok lépni.

viszont a blogot nem tudom megnézni.

Aldomain-ről futna a dolog, esetleg ez lehet probléma?

Vagy kell valamit még aktiválni? vagy várni?

Segítségeteket előre is köszönöm.

szia

szolgáltató?

mit jelent h “nem tudod megnézni”? mit ad ki a helyén?

Sziasztok!

Lenne egy problémám!

Első wordpress telepítésemen vagyok túl.

És máris beleütköztem egy hibába.

A telepítés sikerült, de most az admin felületen az alábbi hibaüzenete kapom:

Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 16 bytes) in /www/sqweebs.com/k/a/t/katalin55/htdocs/wordpress/wp-includes/class-simplepie.php on line 11195

Nem tudom mi lehet ez, és mit kellene tennem, hogy ne legyen ilyen hiba.

Segítségeteket előre is köszönöm!

És egy újabb hiba!

A comfy-plus sablon előnézetére kattintva, az alábbi hibaüzenet fogad:

Fatal error: Call to undefined function seotitles() in /www/sqweebs.com/k/a/t/katalin55/htdocs/wordpress/wp-content/themes/comfy-plus/header.php on line 9

Úgy látszik, nincs szerencsém! :frowning:

A comfy plus előnézete be se akart jönni, az iNove sablon előnézete bejött, de hibaüzenet ott is volt.

Fatal error: Call to undefined function get_last_updated() in /www/sqweebs.com/k/a/t/katalin55/htdocs/wordpress/wp-content/themes/inove/home.php on line 37

:frowning: :frowning:

Mindkét sablon hiányolja a /wp-content/plugins könyvtárba telepítendő CP-t (control panel).

Az elsőnél pedig azt jelzi, hogy a futtatáshoz szükséges memória nem elegendő. Ez szolgáltató-oldali gond.

Sziasztok!

Feltettem egy új wp -t, és a telepítés közben magyarról átvált angolra.

Megnéztem a hu_Hu az rendjén van.

Nem jövök rá mi lehet gond, hisz már egy wp t ide feltettem.

Ki tudna segíteni ebben?

hogy érted a “telepítés közbent”? vannak magyar meg angol feliratok is?! Milyen verzió?

Miután beírom az adatbázishoz szükséges adatokat, és rákattintok a telepítésre,

onnantól már csak angol az egész, az admin felület és az oldal is

nézd meg a languages könyvtárban, hogy feltöltéskor nem lett e kisbetűs a nyelvi fájl. A másik amit megnézhetsz, hogy a config fájlban helyesen van e megadva. Ha ezek stimmelnek akkor igazság szerint jónak kell lennie a dolognak. :wink:

pont ma őrjöngtem presta telepítésnél, mert véletlenül bepöccentettem a feltöltéskor kisbetűsre alakítást… őrület! :blink:

nekem tegnap volt egy sablonnál, hogy nem jól voltak linkelve egyes képek benne és mivel kisbetűssé alakult a sablon mappája ezért egyes képek nem jelentek meg.