Telepítési probléma!!!!

hitetlen!

Mire szerettél volna linkelni, mert sikerült a nagy semmire. :slight_smile: :slight_smile:

óhhh,… hát… szóval a keresésre…, ahogy éppen a fórum motor rákeres erre: Cannot modify header information - headers already sent by

akkor ezt még gyakorolnod kell :rolleyes:

mert ha sokat gyakorlom, a fórum motor előbb utóbb enged nekem, és hagyja hogy kiszedjem a kulcsszó-keresés URL-címét? :stuck_out_tongue:

Sziasztok!

Nagy segítséget kérnék.Már mindent kipróbáltam,mielőtt feladom hozzátok fordulok.

Szóval letöltöttem és telepítettem egy már kipróbált tárhelyre a 000webhostra a blogot.Pontosabban telepíteni nem sikerült mert miután mindent kitöltöttem és átneveztem a wp-config.php-ban ezt az üzit kapom az install.php futtatásakor:

Quote:

Nem sikerült kiválasztani az adatbázist

Sikerült kapcsolódni az adatbázis szerverhez (ami azt jelenti, hogy a felhasználónév és a jelszó helyes), de nem sikerült kiválasztani a(z) DB_NAME adatbázist.

* Biztosan létezik ez az adatbázis?

* Van a(z) a3653021_benedek felhasználónak joga, hogy használja a(z) DB_NAME adatbázist?

* Néhány rendszeren a felhasználói név az adatbázis előtagja, szóval így nézne ki, hogyfelhasználónév_DB_NAME. Lehet, hogy ez a probléma?

100x leellenörzitem,jól írtam be mindent.De azért bemásolom:

az adatbázisom:

Quote:

List of your current databases and users:

» MySQL Database » MySQL User » MySQL Host

a3653021_benedek a3653021_benedek mysql12.000webhost.com

és a wp-config fájlom:

Code:

<?php /** * The base configurations of the WordPress. * * This file has the following configurations: MySQL settings, Table Prefix, * Secret Keys, WordPress Language, and ABSPATH. You can find more information by * visiting {@link http://codex.wordpress.org/Editing_wp-config.php Editing * wp-config.php} Codex page. You can get the MySQL settings from your web host. * * This file is used by the wp-config.php creation script during the * installation. You don't have to use the web site, you can just copy this file * to "wp-config.php" and fill in the values. * * @package WordPress */ // ** MySQL beállĂ­tások - Ezeket a szolgálatódtól szerezheted be ** // /** Adatbázisod neve */ define('DB_NAME', 'a3653021_benedek');

/** MySQL felhasználóneved */ define('DB_USER', 'a3653021_benedek');

/** MySQL jelszĂł. */ define('DB_PASSWORD', 'jelszavam'); /** MySQL hoszneved */ define('DB_HOST', 'mysql12.000webhost.com');

/** Database Charset to use in creating database tables. */ define('DB_CHARSET', 'utf8'); /** The Database Collate type. Don't change this if in doubt. */ define('DB_COLLATE', ''); /**#@+ * Authentication Unique Keys. * * Változtasd meg a lenti konstansok értékét egy-egy tetszóleges mondatra * Generálhatsz is ilyen kulcsokat a {@link http://api.wordpress.org/secret-key/1.1/ WordPress.org titkos kulcs szolgáltatásával} * * @since 2.6.0 */ define('AUTH_KEY', 'írd ide valami nagyon bonyolultat'); define('SECURE_AUTH_KEY', 'ide valami még nehezebbet'); define('LOGGED_IN_KEY', 'ide valami harmadikat'); define('NONCE_KEY', 'és ide pedig még egyet kérek szépen'); /**#@-*/ /** * WordPress Adatbázis tábla előtag. * * Több blogot is telepíthetünk egy adatbázisba, ha valamennyinek egyedi * előtagot adunk. Csak számokat, betűket és alulvonásokat adhatunk meg. */ $table_prefix = 'wp_'; /** * WordPress Localized Language, defaults to English. * * Akkor változtassuk meg, ha szeretnénk, hogy a WordPress a saját nyelveünkön szóljon hozzánk! * A beállított nyelv .MO fájljának telepítve kell lennie a wp-content/languages * könyvtárba. * Például: be kell másolni a hu_HU.mo fájlt a wp-content/languages könyvtárba, és be kell állítani a WPLANG * konstanst hu_HU'-ra, hogy a magyar nyelvi támogatást bekapcsolásra kerüljön. */ define ('WPLANG', 'hu_HU'); /* Ennyi volt, kellemes blogolást! */ /** WordPress absolute path to the Wordpress directory. */ if ( !defined('ABSPATH') ) define('ABSPATH', dirname(__FILE__) . '/'); /** Sets up WordPress vars and included files. */ require_once(ABSPATH . 'wp-settings.php'); ?>

Remélem valaki látja hogy mi a hiba!

Köszönöm a segítségeket előre is!

Benji

adatbázisod neve biztos hogy nem DB_NAME, hanem ahogy ott is áll:a3653021_benedek. Nem jól adod meg az adatbázisod nevét.Meg ha igy néz ki a config.php fájlod akkor az nem jo. Eleve tag nem is lehet benne. A sample fájl alapján töltsd ki. :wink:

Tisztelt mesterek! Fizetős tárhelyen telepítem a wp legrisebb magyarját.

Felmegy, admin login után képen csak ennyi: ďťż

Amúgy fungál, mert az új jelszó generálós email-is megjön, de annak is üres képernyő az eredménye.

Letöröltem az egészet adatbázisostul, újra föl és megint ugyanaz. Aztán ismét.

Fut az egész, csak nem látok semmit az admin-ból. Bizonyára én vagyok a suta, meg kereshetem is valószínűleg a megfelelő, rég létező választ a fórumban, akkor csak a kulcsszót súgjátok meg hozzá!

Viszont tisztelettel köszönöm!

Erről jópárszor volt már szó, így most csak hgrg kollegát idézném:)

'hgrg' wrote on '2009-08-09:

a gond az utf-8 BOM-ja.

Program amit ajánlani tudok: Notepad++ + Hexa editor a bom törléséhez, majd Np++al Alakítás Utf-8ra(BOM NÉLKÜL)

Egy kis magyarázat: Hexa editor leszed, és az összes WP-s file-t, amibe belenyúltál (wp-config,plusz sablon fájlok általában) megnyitod vele,és megnézed,hogy az elején ott van-e az a néhány plusz karakter...ha igen,akkor törlöd azokat a karaktereket...utána értelemszerűen megnyitod Notepad++-ban és átalakítod UTF-8 bom nélkül-re...

Jó ideje, éppen e fórumon olvasottak hatására a Notepad+±t használom. Viszont most reggel, friss fejjel megoldottam a kínjaimat. Feltettem egy régebbi verziót. Az legalább megy. A frissítés után is. Azért köszönöm!

Sziasztok!

Teljesen kezdő vagyok webes fejlesztésekben. Telepítettem a rendszert, az angol oldalt olvasva beléptem a (saját oldalam)/wp-admin -ra.

Bejött egy blank oldal, bal felső sarokban a felirat: ďťż

Semmi menü, szöveg, infó…

Mi lehet a gond?

Kettővel feletted (2009-09-26 - 03:25 ) ott a válasz a kérdésedre…

Köszi, azóta már telepítettem a Notepad++ -t, átsiklottam a beíráson.

Pár kísérlet után sikerült megoldani.

helló!

a problémám a következő lenne: simán feltelepül a wp (bplaced.net), bejelentkezés után viszont ilyen hibaüzenetet kapok:

Warning: require_once(ABSPATHwp-admin/includes/dashboard.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /users/trefc/www/wp-admin/index.php on line 13

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'ABSPATHwp-admin/includes/dashboard.php' (include_path='.') in /users/trefc/www/wp-admin/index.php on line 13

Ha valami hozzáértőnek lenne valami ötlete, szívesen fogadnám.

Köszi szépen!

reinstall

köszi, már megoldottam úgy harmadik nekifutásra :slight_smile:

Sziasztok!

Az alábbi kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni. A www.gomorikrisztian.hu weboldalt kívánom megváltoztatni és WP alapokra helyezni. Ehhez egy WP 2.8.4-es rendszert telepítenék. A WP ugye alapból UTF-8-as karaktertámogatást használ, de a szerver, ami üzemelteti a weboldalt, az alapból az ISO8859-2 kódolást támogatja. A szolgáltató FAQ-jában találtam egy bejegyzést, hogy ezen hiba elkerülése végett hozzak létre egy .htaccess fájlt a domain gyökérkönyvtárában, amibe írjam bele, hogy AddDefaultCharset UTF-8. És így a “hiba” orvosolható. De sehogysem engedi létrehozni a fájlt. Próbáltam .htaccess.txt néven, úgy át is másolja az FTP a megadott helyre, de ahogy átnevezném (tehát kitörölném a txt kiterjesztést) egyből eltűnik a fájl. Olyan, mintha magától törlődne. Elnézést, ha már volt ilyenről szó, próbáltam nyálazni a keresőt, de eddig nem találtam ilyenre megoldást. Mi lehet a hiba? Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét.

Na szóval ez lenne a hiba:

http://kepfeltoltes.hu/091015/wphiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Basszuskulcs! Itt van a megoldás pár hozzászólással a fejem felett! :slight_smile: Nekem is ilyen dtz-t tett be, meg minden baja volt. Leszedtem a Notepad+±t és azzal szerkesztettem UTF-8-ba és voilá'! Működik rendesen! Elnézést kérek a szemetelésem miatt. :slight_smile:

Sziasztok!

Elöljáróban annyit, hogy új vagyok, a fórumoknak 5x átolvastam minden szavát, mégis gondom van a wordpress telepítésével. Van egy weboldalam a www.singolart.hu, ami jelenleg 404 hibát ír, tegnap legalább az ispCP Omega kezdőoldala jött be (newhosting a szolgáltató). Mindent megcsináltam, amit itt a fórumokban találtam (kiürítettem az ftp szervert, letöltöttem a notepad+±t, figyeltem a kódolásra stb.), mégis az alábbi hiba keletkezik:

Code:

>

WordPress

ERROR: %s'), $error); ?>

checked="checked" />

'.__('Already Installed').'

'.__('You appear to have already installed WordPress. To reinstall please clear your old database tables first.').'

');} switch($step) { case 0: case 1: // in case people are directly linking to this display_header(); ?>

ReadMe documentation at your leisure. Otherwise, just fill in the information below and you’ll be on your way to using the most extendable and powerful personal publishing platform in the world.'), '../readme.html'); ?>

error) ) wp_die($wpdb->error->get_error_message()); display_header(); // Fill in the data we gathered $weblog_title = isset($_POST['weblog_title']) ? stripslashes($_POST['weblog_title']) : ''; $admin_email = isset($_POST['admin_email']) ? stripslashes($_POST['admin_email']) : ''; $public = isset($_POST['blog_public']) ? (int) $_POST['blog_public'] : 0; // check e-mail address $error = false; if (empty($admin_email)) { // TODO: poka-yoke display_setup_form( __('you must provide an e-mail address.') ); $error = true; } else if (!is_email($admin_email)) { // TODO: poka-yoke display_setup_form( __('that isn’t a valid e-mail address. E-mail addresses look like: username@example.com') ); $error = true; } if ( $error === false ) { $wpdb->show_errors(); $result = wp_install($weblog_title, 'admin', $admin_email, $public); extract($result, EXTR_SKIP); ?>

admin

'. $password .'

'; } echo '

'. $password_message .'

'; ?>

Ehhez volt valakinek hasonló problémája (nem fut le a php, ezt írtátok), de a megoldás nem derült ki számomra. Azt sem értem, hogy ha van www.singolat.hu weboldalam, akkor miért tudom csak az ftp://ftp1.newhosting.hu/wp-admin/install.php oldalon elérni az installomat?

Segííítsetek plíz!

töröld a fájlokat és töltsd fel újra, lehet valamit rosszul töltött fel. Utána mennie kell. Jo mappába töltöd a dolgokat?

szia, köszi a választ, közvetlenül a gyökérbe raktam, már 3x is, úgy, hogy ami volt rajta eredetileg-a szolgáltató file-jait is- letöröltem. most csak a kicsomagolt wordpress van közvetlenül a singolart alatt