Tehát a wp_ helyett használj wp_valamiize_ táblaelőtagot. 
vagy valamiize_ -t 
A lényeg, h a másik CMSednek ne az legyen…
Az alapcsomagban úgy van, hogy hu_HU, meg de_DE, meg en_US, stb... :)
Előfordul, hogy az FTP kliens megtréfál, és mindent kisbetűsre konvertál.
nemrég raktam újra az egészet, de megint nem jó.
most kivételesen a vezérpult tökéletes, magyar, de a blog főoldala, meg a többi lap nem az.
midnen az alap csomagból van, most ellenőriztem a hu_hu-t is, és megfelel az is.
akkor most mi nem jó?

(a blog a http://kleni.extra.hu/kv/blog címen van)
Bocs a következőért:
EXTRÃT NEEEEE
extra.hu és a wp nem jóbarátok. Sokezerszeresen kivesézve.
Ajánlhatom: 000webhost ha ingyenes tárhelyet akarsz, occsoé: domain+nextarhely , legjobb/legPRObb megoldás: hostgator…
Na igen, akartam már valami más tárhelyet…
magyart szeretnék, itt amit találtam, az a nexttráhely, meg a newhosting.hu (meg a médiacenter, de az drága)
akkor meg is van a baj…
na előbb elkészítem a témát, aztán majd veszek tárhelyet 
köszi
kléni… otthon belősz egy xampp-ot és azon leteszteled majd felteszed… hadd szóljon 
Amúgy szerveren is tesztelhetsz pld themetestdrive-al…
Köszönöm szépen Nektek a gyors válaszokat, akkor neki esek a dolognak 
Sziasztok!
Nekem is lenne 1 problémám.
ATW-re akarom felrakni, de van valami hiba. Elolvastam, hogy kell telepíteni, meg is csináltam mindent, átnéztem párszor, de nem találok hibát benne, de még is ezt írja ki.
Nem sikerült létrehozni az adatbázis kapcsolatot
Ez vagy azt jelenti, hogy rossz a felhasználónév, vagy a jelszó információ a wp-config.php fájlban, vagy nem tudunk kapcsolódni az adatbázis szerverhez a megadott localhost címen. Ez jelentheti azt, hogy a blog-szolgáltató adatbázis szervere nem elérhető.
Biztos, hogy helyes a felhasználónév és a jelszó?
Biztos, hogy jó adatbázis szerver cím került beírásra?
Biztos, hogy fut az adatbázis szerver?
Ha nem vagyunk biztosak az előzőek bármelyikében, kapcsolatba kell lépni a szolgáltatóval. Ha további segítségre van szükség, bármikor meglátogatható a WordPress Magyarország fóruma.
Adatbázishoz ugyebár: a felhasználónevemet kell
felhasználónév: ugyan az
jelszó: jelszavam
a többin meg nem tudom, hogy kell-e változtatni.
Légyszives segítsetek, előre is köszönöm.
“szemét” van a wp-config.php elején. keress rá itt a fórumban, megvan a megoldás!
Köszönöm a választ!
Hogy érted, hogy szemét? Hogy valamit ki kéne törölni?
Próbáltam most keresni, de nem találtam semmit, nem is nagyon tudom, hogy keressek, rá.
Itt van mi van az elején, hátha segít:
<?php
/**
- The base configurations of the WordPress.
*
- This file has the following configurations: MySQL settings, Table Prefix,
- Secret Keys, WordPress Language, and ABSPATH. You can find more information by
- visiting {@link http://codex.wordpress.org/Editing_wp-config.php Editing
- wp-config.php} Codex page. You can get the MySQL settings from your web host.
*
- This file is used by the wp-config.php creation script during the
- installation. You don’t have to use the web site, you can just copy this file
- to “wp-config.php” and fill in the values.
*
-
@package WordPress
*/
Ezek után már az adatok kitöltése jön.
ismétlem: keress rá itt a fórumban, megvan a megoldás!
Jól van már elnézést, hogy nem értek hozzá, mondom kerestem, de nem találtam. Elnézést, de akkor sem értem. Lehet, hogy hülye vagyok, de ezt az UTF-8 Boom nélkülire konvertálást sem értem, hogy kell, ezért légyszives, megkérem, hogy aki tudja normálisan magyarázza el nekem.
Köszönöm!
Győző, te jössz!
Én úgy szoktam csinálni, hogy Notepad++ , encode in UTF-8 without BOM a format menüben az ansi alatt és utána mentés.
Notepad++ -al megnyitod akkor ha van az elejében szemét akkor azt látod vele.
Köszönöm, megcsináltam, de még mindig kiírja ugyanazt a hibát.
Helo
én megcsinálom a wp-config-saptlet beírom a dolgokat+átnevezem és amikor felmegyek az oldalamra és ott a wp-admin/install.php-ra ezt a hbaüzenetet adja ki:
Warning: main(/wp-admin/includes/upgrade.php): failed to open stream: Permission denied in /wp-admin/install.php on line 21
tárhelyem atw.hu-n van
Mit csináljak, hogy működjön?
válaszokat előre is köszi
Sziasztok!
WP telepítés sikeresen befejezve, de amint szeretnék az admin oldalra belépni, hogy beállítsam a dolgokat nem tudok, és az alábbi hibaüzenetet kapom:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/jolek/typgrphy.com/www/wp-config.php:1) in /USER/jolek/typgrphy.com/www/wp-login.php on line 290
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/jolek/typgrphy.com/www/wp-config.php:1) in /USER/jolek/typgrphy.com/www/wp-login.php on line 302
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/jolek/typgrphy.com/www/wp-config.php:1) in /USER/jolek/typgrphy.com/www/wp-includes/pluggable.php on line 662
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/jolek/typgrphy.com/www/wp-config.php:1) in /USER/jolek/typgrphy.com/www/wp-includes/pluggable.php on line 663
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/jolek/typgrphy.com/www/wp-config.php:1) in /USER/jolek/typgrphy.com/www/wp-includes/pluggable.php on line 664
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/jolek/typgrphy.com/www/wp-config.php:1) in /USER/jolek/typgrphy.com/www/wp-includes/pluggable.php on line 865
tipp? ötlet?
köszönöm!