Kléni!
Az alapcsomagban úgy van, hogy hu_HU, meg de_DE, meg en_US, stb… 
Előfordul, hogy az FTP kliens megtréfál, és mindent kisbetűsre konvertál.
Vagy utf re boom-al. Az ám a szívás 
Volt még egy mondatom: A feltöltés előtt mindent ki kell takarítani. Tehát, nem lehet ott index.html (hacsak nem Te csináltad). Töröld ki. Aztán hajráááá!
(Ha van index.html, meg index.php, akkor előbb a html fog végrehajtódni...)
Kösz, Győző! Igazad volt, sikerült. A tudás előtt megemelem a kalapom!
Hali!
Egy érdekes helyzettel találkoztam. Most telepítettem egy ismerősömnek a WP-Mu-t.
A telepítés végén be akartam jelentkezni az oldalra ami sikerült is. Viszont a vezérlő pultot nem adta be csak maradt a login oldal. :o.
Tudna vki segíteni, hogy ez miért van?
előre is köszi
1000 +1 dologtól lehet. Egy kicsit ellentéte amit mondasz, hogy sikerült bejelentkezned az adminba ha visszadobott az oldalra? Hogy is volt pontosan?
Igen tudom hogy furán hangzik.
Az oldal címe: http://simonjozsef.hu/wordpress-mu/.
A loginre kattintok és kéri a felhasználót és a jelszót.
Megadom de a vezérlőpult nem jelenik meg. A bal felső sarokban van egy link vissza az induló oldalra. Itt jelzi hogy bent vagyok, mivel a log in átválozik log outra. 
És nincs tovább. Te láttál már hasonlót?
Láttam már ilyet csak az ingyenes tárhelyen volt.
Ez fizetős.
Ott mi volt a gond?
Nem voltak megfelelőek a php beállítások. Rossz PHP beállítás fizetősön is előfordulhat.
És mik voltak azok?
Tudom módosítani azokat ?
Sziasztok!
Lenne 1 kis gondom a telepítéssel…
Regisztráltam a 000webhost-ra, létrehoztam 1 mysql adatbázist is (ami jelenleg teljesen üres), kitöltöttem a wp-config.phpt az adatbázis adatai alapján:
/** Adatb??zisod neve /
define(‘a8835132_redrago’);
/* MySQL felhasználóneved /
define(‘DB_USER’, ‘a8835132_redrago’);
/* MySQL jelsz??. */
define(‘DB_PASSWORD’, '****’);
/ MySQL hoszneved /
define(‘DB_HOST’, ‘mysql10.000webhost.com’);
/ Database Charset to use in creating database tables. /
define(‘DB_CHARSET’, ‘utf8’);
/ The Database Collate type. Don’t change this if in doubt. */
define(‘DB_COLLATE’, ‘’);
Az oldalon ez látható:
» MySQL Database
a8835132_redrago
» MySQL User
a8835132_redrago
» MySQL Host
mysql10.000webhost.com
de továbbra sem tudok telepíteni…
Tudom hogy sok ilyen kérdés röppent fel a fórumban, utána is olvasgattam, de nekem nem egészen azokat írja ki a böngésző ha beírom a címsorba: http://cserepkalyha.hostoi.com/wp-admin/install.php (ugyanis erről az oldalról lenne szó).
Erre ezt válaszolja: HTTP Error 403 Forbidden és irányítja is át az oldalt ide:www.http://error.000webhost.com/forbidden.html
Ilyenkor mi a teendő?
Köszönöm előre is a segítséget.
Szolgáltató függvénye. De általában ha megkéred a szolgáltatód hogy állítson be neked WP működéséhez elengedhetetlen függvényeket, apache modokat akkor megcsinálja
403 Hozzáférés megtagadva hiba. .htaccess hogy van?
.htaccess??:o
bocs ha tudatlan vagyok de nem tudom miről van szó…
Sziasztok!
A 000webhost.com-ra szeretnék felrakni egy wordpresst. Leszedtem a FileZillát. Két kérdésem lenne: a wp-t simán rakhatom a gyökérbe? és miért van az, hogy rendszeresen kapom a hibát,hogy nem tud csatlakozni a szerverhez? SZinte semmit nem tudok felrakni emiatt.
Rettentően kezdő vagyok, szóval ha valaki megszánna,akkor privátban is szívesen várom a segítő kezeket! :rolleyes:
Előre is köszönöm!
Először is köszönöm GYőzőnek a linkeket!
sikerült msotmár mindent megoldanom!
Másodszor pacee:
A 000webhostnál az én tapasztalataim alapján nem érdemes ftp-n keresztül próbálkoznod mert állandóan megszakad. Én a file managerén keresztül pakoltam fel rá mindent, bár előfordul hogy az is vacakol… semmiképpen ne a gyökérbe rakd mert nem fog működni. Ott is van 1 olyan fájl, hogy: DO_NOT_UPLOAD_HERE! Csinálj 1 könyvtárat aztán abba pakold fel a file manageren keresztül, de persze ne egyesével
én a java uploadert használtam, csak sajnos az is vacakol néha, szóval ha simán a managerbe bent vagy van 1 olyan fülecske hogy upload, ott fel tudsz tölteni zip-elt fájlokat (jobb oldalt látod is a kiírások szerint mit hova lehet rakni) … én így pakoltam fel a könyvtárakat. szépen ki is csomagolja neked oda ahova pakolod…
szóval ha ez mind megvan és persze beállítottad az sql felhasználót (átírtad a wp-config fájlt) akkor már mehet is a telepítés… 
kérve-kérlek: ne csinálj új könyvtárat. Van egy kész public_html abba pakolj a fent leírtak szerint(habár nekem eddig kb 4x szakadt meg ftpm 3honap alatt
)
a dontáplódhiör pedig szerintem elég egyértelmű. ha ennyire nem tudsz angolul akkor sürgősen feküdj neki 
Szeretnék telepítéssel kapcsolatban tanácsot kérni hozzáértőktől. Van egy oldalam amit más cms motor hajt, a tárhelyemhez pedig 1 adatbázis van. Egy blogot szeretnék az oldalhoz, ehhez viszont a legjobb a wordpress(az oldalt hajto cms blog pluginja nem játszik, mert komoly biztonsági rés van benne). Okozhat-e gondot ha a wp is abból az adatbázisból dolgozik(csak mondjuk wp előtagot használ)?
Köszönöm a segítséget.
nem.
A legtobb ingyenes tárhelyen pld egy mysql user/adatbázis van. Minden gond nélkül elférnek egymás mellett.
Csak ne legyenek ugyanolyan táblaneveid.
A wp_ prefix helyett pedig érdemes másikat használni (wp security scan tanácsa)