Telepítési probléma!!!!

Kléni!

Az alapcsomagban úgy van, hogy hu_HU, meg de_DE, meg en_US, stb… :slight_smile:

Előfordul, hogy az FTP kliens megtréfál, és mindent kisbetűsre konvertál.

Vagy utf re boom-al. Az ám a szívás :smiley:

Farkas Győző wrote:

A htdocs könyvtárba kell telepítened cakkli-pakkli a wordpress-t, úgy, ahogy az könyvtárszerkezetileg adott. ;)

Volt még egy mondatom: A feltöltés előtt mindent ki kell takarítani. Tehát, nem lehet ott index.html (hacsak nem Te csináltad). Töröld ki. Aztán hajráááá!

(Ha van index.html, meg index.php, akkor előbb a html fog végrehajtódni...)

Kösz, Győző! Igazad volt, sikerült. A tudás előtt megemelem a kalapom!

Hali!

Egy érdekes helyzettel találkoztam. Most telepítettem egy ismerősömnek a WP-Mu-t.

A telepítés végén be akartam jelentkezni az oldalra ami sikerült is. Viszont a vezérlő pultot nem adta be csak maradt a login oldal. :o.

Tudna vki segíteni, hogy ez miért van?

előre is köszi

1000 +1 dologtól lehet. Egy kicsit ellentéte amit mondasz, hogy sikerült bejelentkezned az adminba ha visszadobott az oldalra? Hogy is volt pontosan?

:smiley: Igen tudom hogy furán hangzik.

Az oldal címe: http://simonjozsef.hu/wordpress-mu/.

A loginre kattintok és kéri a felhasználót és a jelszót.

Megadom de a vezérlőpult nem jelenik meg. A bal felső sarokban van egy link vissza az induló oldalra. Itt jelzi hogy bent vagyok, mivel a log in átválozik log outra. irritated.gif

És nincs tovább. Te láttál már hasonlót?

Láttam már ilyet csak az ingyenes tárhelyen volt.

Ez fizetős.

Ott mi volt a gond?

Nem voltak megfelelőek a php beállítások. Rossz PHP beállítás fizetősön is előfordulhat.

És mik voltak azok?

Tudom módosítani azokat ?

Sziasztok!

Lenne 1 kis gondom a telepítéssel…

Regisztráltam a 000webhost-ra, létrehoztam 1 mysql adatbázist is (ami jelenleg teljesen üres), kitöltöttem a wp-config.phpt az adatbázis adatai alapján:

/** Adatb??zisod neve /

define(‘a8835132_redrago’);

/
* MySQL felhasználóneved /

define(‘DB_USER’, ‘a8835132_redrago’);

/
* MySQL jelsz??. */

define(‘DB_PASSWORD’, '****’);

/
MySQL hoszneved /

define(‘DB_HOST’, ‘mysql10.000webhost.com’);

/
Database Charset to use in creating database tables. /

define(‘DB_CHARSET’, ‘utf8’);

/
The Database Collate type. Don’t change this if in doubt. */

define(‘DB_COLLATE’, ‘’);

Az oldalon ez látható:

» MySQL Database

a8835132_redrago

» MySQL User

a8835132_redrago

» MySQL Host

mysql10.000webhost.com

de továbbra sem tudok telepíteni…:frowning:

Tudom hogy sok ilyen kérdés röppent fel a fórumban, utána is olvasgattam, de nekem nem egészen azokat írja ki a böngésző ha beírom a címsorba: http://cserepkalyha.hostoi.com/wp-admin/install.php (ugyanis erről az oldalról lenne szó).

Erre ezt válaszolja: HTTP Error 403 Forbidden és irányítja is át az oldalt ide:www.http://error.000webhost.com/forbidden.html

Ilyenkor mi a teendő?

Köszönöm előre is a segítséget.

Szolgáltató függvénye. De általában ha megkéred a szolgáltatód hogy állítson be neked WP működéséhez elengedhetetlen függvényeket, apache modokat akkor megcsinálja

403 Hozzáférés megtagadva hiba. .htaccess hogy van?

.htaccess??:o

bocs ha tudatlan vagyok de nem tudom miről van szó…:frowning:

http://www.tutorial.hu/a-hasznos-htaccess-fajl/

http://www.tutorial.hu/htaccess-atiranyitas/

Sziasztok!

A 000webhost.com-ra szeretnék felrakni egy wordpresst. Leszedtem a FileZillát. Két kérdésem lenne: a wp-t simán rakhatom a gyökérbe? és miért van az, hogy rendszeresen kapom a hibát,hogy nem tud csatlakozni a szerverhez? SZinte semmit nem tudok felrakni emiatt.

Rettentően kezdő vagyok, szóval ha valaki megszánna,akkor privátban is szívesen várom a segítő kezeket! :rolleyes:

Előre is köszönöm!

Először is köszönöm GYőzőnek a linkeket! :slight_smile: sikerült msotmár mindent megoldanom!

Másodszor pacee:

A 000webhostnál az én tapasztalataim alapján nem érdemes ftp-n keresztül próbálkoznod mert állandóan megszakad. Én a file managerén keresztül pakoltam fel rá mindent, bár előfordul hogy az is vacakol… semmiképpen ne a gyökérbe rakd mert nem fog működni. Ott is van 1 olyan fájl, hogy: DO_NOT_UPLOAD_HERE! Csinálj 1 könyvtárat aztán abba pakold fel a file manageren keresztül, de persze ne egyesével :smiley: én a java uploadert használtam, csak sajnos az is vacakol néha, szóval ha simán a managerbe bent vagy van 1 olyan fülecske hogy upload, ott fel tudsz tölteni zip-elt fájlokat (jobb oldalt látod is a kiírások szerint mit hova lehet rakni) … én így pakoltam fel a könyvtárakat. szépen ki is csomagolja neked oda ahova pakolod…

szóval ha ez mind megvan és persze beállítottad az sql felhasználót (átírtad a wp-config fájlt) akkor már mehet is a telepítés… :slight_smile:

kérve-kérlek: ne csinálj új könyvtárat. Van egy kész public_html abba pakolj a fent leírtak szerint(habár nekem eddig kb 4x szakadt meg ftpm 3honap alatt :smiley: )

a dontáplódhiör pedig szerintem elég egyértelmű. ha ennyire nem tudsz angolul akkor sürgősen feküdj neki :smiley:

Szeretnék telepítéssel kapcsolatban tanácsot kérni hozzáértőktől. Van egy oldalam amit más cms motor hajt, a tárhelyemhez pedig 1 adatbázis van. Egy blogot szeretnék az oldalhoz, ehhez viszont a legjobb a wordpress(az oldalt hajto cms blog pluginja nem játszik, mert komoly biztonsági rés van benne). Okozhat-e gondot ha a wp is abból az adatbázisból dolgozik(csak mondjuk wp előtagot használ)?

Köszönöm a segítséget.

nem.

A legtobb ingyenes tárhelyen pld egy mysql user/adatbázis van. Minden gond nélkül elférnek egymás mellett.

Csak ne legyenek ugyanolyan táblaneveid.

A wp_ prefix helyett pedig érdemes másikat használni (wp security scan tanácsa) :slight_smile: