Telepítési probléma!!!!

amatőrök :smiley:

Minek után elolvastam itt, hogy ilyen problémák szoktak lenni, megnéztem.

A nyelvi fájl és a config is jó.

A telepítés magyarul indul el, az adatbázis adatai megadása után a következő lap már angolul jön be.

Azért írom ide a megoldást, háta más is így jár.

A hibát a Totál Commender okozta.

Valamiért minden fájt kisbetűsre töltött fel, hiába állítottam be hogy nem kell úgy.

Már egy napja izzadtam, és mást is feltöltöttem, olyanokat is amiket régóta használok.

Az egyik végre kinyögte, hogy bizony a nagybetűből kisbetű lett.

Így a TC - t újra telepítettem, és már is minden jól csúszik fel.

oks… tehát ezt sem a misztikus “gonosz számítógépekbe költözött lények” okozták laugh.gif

azért ezt nem igazán értem: feltöltéskor nem látod a végeredményt? vagy mindig háttérben töltesz fel TC-vel?!

Szokás szerint, biztos vak egér vagyok, de a nyelvi fájl kivételével, én mindent kisbetűsnek látok, most is.

Azt meg utólag átírtam.

Persze, lehet máshol van még nagybetűs fáj.

Minden esetre a gondot, nem csupán a wp nél okozta.

Én évek óta TC-zek, de még nem volt vele ilyen gondom. A Fórumunkon meg szokott fordulni Ambrits Tamás, a TC magyar nevelőapja, tőle érdeklődj a totalcommander.hu oldalon, bizonyára segíteni fog. Nagyon rendes gyerek, hisz a TC magyar oldalai is WP-ből vannak. :slight_smile:

És aki a WordPress-t szereti rossz ember nem lehet! Vagy mégis? :smiley:

Thomchy. Félreérthető volt a válaszom: azt akartam kifejezni: én is kismilliószor futok ebbe bele… már a pokolba kívánom az egészet… a legjobb az volt eddig, h két hoston volt fennt ugyanaz az az oldal: www.domain.vege ill www2.domain.vege tokmas helyre mutat, de ugynaz a sero. TCben mindig az egyiket írom felül és a másikat frissítgetem h miért nem változik :slight_smile:

Sziasztok!

Segítséget szeretnénk kérni, elég amatőr vagyok béreltem egy tárhelyet a mediacenternél (ők regisztrálták a domain-t is)elöször feltelepítette nekem a cég a joomla-t, de képtelenség vele elkészíteni a honlapot ezért letöröltem a tárhelyről. Feltelepítettem az Ftp-re a wordpress-t az utasítás szerint de ez jön ki ha beírom a keresőbe, de még a joomla alatt:

Index of /

Name Last modified Size Description

segítsetek, hogy hol rontottam el légyszi

köszönettel

lloyd

Kedves lloyd!

Légyszíves mégegyszer, és kicsit érthetőbben; ki, mit, hol, mit, miért, stb… :slight_smile:

Szia!

Szóval megpróbálom érthetően.

tárhely (fizetős),ők telepítették fel a joomla-t amivel nem tudtam elkészíteni a honlapot.

Mérgemben letöröltem a szerverről. utána rátaláltam a wordpress-re és feltelepítettem azt.

próbáltam minden a leírásnak megfelelően elvégezni, de amikor beírom a google keresőbe a domain nevet akkor kijön a link, (még a joomla neve alatt), majd egy ablakban ez a szöveg jelenik meg Index of /

Name Last modified Size Description

a domain: www.leslielloydcompany.com

valmi jó történt, mert bejött a wordpress telepítő oldala!! hurrá!!!

Sziasztok!

Segítség kellene. Mit jelent ez? A telepítéskor jelent meg:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/storage/www/virtual/elevenlet.hu/htdocs/wp-config.php:1) in /mnt/storage/www/virtual/elevenlet.hu/htdocs/wp-admin/install.php on line 36

Használd légyszives a fórum keresőjét. Millioszor megbeszéltük már ezt. És most nem azért mondom hogy megbántsalak. :wink:

Cannot modify… külön cikket is kapott… :frowning:

Egyébként már tőlem is a blogomba, meg ha jól emlékszem a wp magazinban is.

még én írtam a magazinba nyáron, amikor hirtelen rohadtul meguntam, hogy jön valaki, és beleböfög az első témába, mert rögtön problémája van, és kapásból a sült galambot várja hogy belezuhanjon éhes kis pofikájába.

sőt, nem is keresni kéne, csak ha már kiszúrt magának egy témát, akkor pár kommentet visszaolvasni.

mert manapság már nem divat, hogy tanulj, hogy segíts önmagadon, nem.

egyből kérdezzünk…, addig megnézek pár letöltött filmet, aztán amíg én szórakozom, addig görcsöljön más helyettem.

köd borítja a a jövőképem, de érzem a vérig sértődés szelét, de kezd irtóra kínos lenni az egész fórum léte, ha arra sem képesek egyesek, hogy használják.

na: http://wpmagazin.net/nagyszeru-aprosagok-3-a-wp-config-php

most majd az jön, hogy bocs, és a társai…

ja, és a szomszédban “vki”-ző html gyakornokot is rakja helyre valaki, mert efrud túl szerény volt vele! :wink:

Sziasztok!

Új vagyok a fedélzeten, és nagyon szeretném megköszönni a sok infot ami itt a forumon találtam. Nagyon hasznosak voltak és a problémát is sikerült megoldanom. Most tanulok mindent, életemben nem volt se saját készitésű webem. Élmény, hogy meg tudom ezt is tanulni s bár igaz , hogy még sűrűn megesik velem, hogyegy-egy szakszót nem tudok hobva tenni, de itt és a neten erre is találtam segitséget. Remélem továbbiakban is élvezhetem eme szorgos kis csapat tevékeny segitségét! Mindent köszönök még egyszer: Angel

Sziasztok!

Letöltöttem a 2.8.5-öt.

Kicsomagoltam, regeltem egy webtárhelyet, a config php-t kitöltöttem a szolgáltatótól(sample-t kitöröltem belőle)

kapott mysql adatokkal, feltöltöttem mindent a szerverre (itt visszanéztem utólag, ugyanígy töltöttem ki, ahogy itt ajánljátok.

Mikor elindítom az install.php-t azt írja az oldal. hogy: HIBA - 502

A PHP script tullepte a maximalis futasi idot!

Megpróbáltam ftp-n elindítani webes felületen, akkor ezt látom!

Nem tűnt bonyolultnak az egész, ahogy le is írtátok, ezért nem értem mit ronthattam el.

És ez milyen webtárhely? Egyébként tc-vel töltsd fel, ezeke a csilli-villi ftp progikkal mindig csak a gond van.