Telepítési probléma!!!!

'Efrud' wrote on '2009-11-01:

És ez milyen webtárhely? Egyébként tc-vel töltsd fel, ezeke a csilli-villi ftp progikkal mindig csak a gond van.

uw-re próbáltam, egy másik szolgáltatónál valamiért nem adta meg a mysql adatokat, ezért az felejtős lett.

Total commanderrel csinálom mindig a feltöltést!

Felesleges is lenne emiatt egy plusz program a win-re!

most próbálom 000webhostra, 2 file után folyamatosan elakad a feltöltés!!! :blink:

hát sajna ingyétárhely… de nekem mondjuk max a htaccess fileokkal volt gond feltöltés néha… az is megy htacc.txtre átnevezve majd vissza…

Állítsd passzív módra a feltöltést, akkor szerintem fel fogja tölteni a fájlokat és nem szakad meg.

Efrud engem is ledob sajna… szerintem valami timelimit van, h ne lehessen egyszerre nagy fileokat felrakni (bár ezt egy flashfxp megoldja… smile.gif )

Sziasztok!

Eddig sikerrel vettem minden akadályt egyedül, csak a forumon olvasottakbol összerakva, sikerrel fel is tettem mindent a webre, de volt egy gikszer. A szolgáltatomnál akinél a táron vagyok aki a webem meg a táram intézte, sikerrel nem tette védetté az alap mappám. Igy elsőre a telepités se jött össze. Most már fenn van a progi, műkszik is , de enm tudok az admin felületre belépni sehogy. Kértem új jelszót, de ezzel sem megy. Ilyenkor mi van??? Ilyennel sosem találkoztam. Mondjátok mit tegyek. Zöldfülű nő vagyok egy idegen világban és minél többet tudok annál butábbnak érzem magam. Ez gondolom normális, de most nagyon elakadtam. Köszönöm előre is a segitséget. És ha esetleg erről már volt szo valahol akkor én nem voltam elég figyelmes.Várom a választ, ötletet. Puszi mindnekinek: Angel

Sziasztok, most már ezt dobja ki amikor az admin felületre akarok lépni:

Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 192 bytes) in /var/www/angeldiavoletta.com/www/wp-admin/admin-header.php on line 13

Én nem értem. Hol rontottam el??? Ez tényleg ennyire elrontható?? Mindent ugy tettem fel ahogy irta a telepitési mutató. Fut is. :unsure: :frowning:

Ha fent a keresőbe beírod, hogy “Fatal error: Allowed memory size of” (igen, így macskakörmökkel együtt), akkor lesz rá pár megoldás…

Szóval kezdj el fogalmazni egy levelet a szolgáltatódnak, hogy meg kéne emelni a php memória limitedet…

Sziasztok!

MItől lehet az, hogy a magyar 2.8.5-ót nem szeret egy szerver, de az angollal semmi gondja nincs?

Szia!

Konkrétabban mit takar a “szeret”? Mikor, és mi a hibaüzenet? Link? Tárhelyszolgáltató? Szóval, ha lehetne, kicsit több infót légyszíves!

[off]Győző: kiírja,hogy I don’t like the wordpress-mu-hu_HU package. Please install the original (English) version.[/off]

smile.gif

Jajjj! :smiley:

Ha csak úgy nem… :wink:

Haliho!

Mint kezdo WordPress user, kernek nemi segitseget, ugyanis nekem mar telepiteskor ekezet problemak jelennek meg:

A tarhelyet az atw biztositja. Ott adabazisnak az allabiak vannak beallitva:

MySQL karakterkészlet: (utf8)

MySQL kapcsolat egyeztetés: ut8_hungarian_ci

Segitsegeteket elore is koszonom…

Szia! Ez más szerver beállítási gond, hiszen még nem is kér le adatokat a mysql-ből.

Tedd ezt a sort a .htaccess fájlodba (ha nincs, akkor csinálj a wp mappájába)

Code:

AddDefaultCharset UTF-8

'Patai wrote on '2009-11-11:

Szia! Ez más szerver beállítási gond, hiszen még nem is kér le adatokat a mysql-ből.

Tedd ezt a sort a .htaccess fájlodba (ha nincs, akkor csinálj a wp mappájába)

Code:

AddDefaultCharset UTF-8

Megcsinaltam, de semmi nem valtozott :(

passzolom akkor. telepítsd fel a wp-t a hibától függetlenül, kíváncsi vagyok, hogy jó lesz-e.

'Patai wrote on '2009-11-11:

passzolom akkor. telepítsd fel a wp-t a hibától függetlenül, kíváncsi vagyok, hogy jó lesz-e.

Mar magcsinaltam egy parszor de nem lett jo... raadasul a telepites utan kapott jelszoval sem tudtam mit kezdeni mert egy nagy krix-krax halmaz :(

Ez az ingyenes tárhelyek hátránya sajnos.

Ismet megprobaltam ATW-s tarhelyen, egy uj domainnel, de valtozas semmi. Viszont eszrevettem, hogy hiaba masolom fel a .htaccess filet, az a tarhelyen nem talalhato meg. :blink: