Eddig sikerrel vettem minden akadályt egyedül, csak a forumon olvasottakbol összerakva, sikerrel fel is tettem mindent a webre, de volt egy gikszer. A szolgáltatomnál akinél a táron vagyok aki a webem meg a táram intézte, sikerrel nem tette védetté az alap mappám. Igy elsőre a telepités se jött össze. Most már fenn van a progi, műkszik is , de enm tudok az admin felületre belépni sehogy. Kértem új jelszót, de ezzel sem megy. Ilyenkor mi van??? Ilyennel sosem találkoztam. Mondjátok mit tegyek. Zöldfülű nő vagyok egy idegen világban és minél többet tudok annál butábbnak érzem magam. Ez gondolom normális, de most nagyon elakadtam. Köszönöm előre is a segitséget. És ha esetleg erről már volt szo valahol akkor én nem voltam elég figyelmes.Várom a választ, ötletet. Puszi mindnekinek: Angel
Sziasztok, most már ezt dobja ki amikor az admin felületre akarok lépni:
Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 192 bytes) in /var/www/angeldiavoletta.com/www/wp-admin/admin-header.php on line 13
Én nem értem. Hol rontottam el??? Ez tényleg ennyire elrontható?? Mindent ugy tettem fel ahogy irta a telepitési mutató. Fut is. :unsure:
Ismet megprobaltam ATW-s tarhelyen, egy uj domainnel, de valtozas semmi. Viszont eszrevettem, hogy hiaba masolom fel a .htaccess filet, az a tarhelyen nem talalhato meg. :blink: