Be kell állítani az FTP programban amit használsz hogy:“FTP rejtett fájl látszik” De én úgy tudom atw-nél nem is engedélyezett a .htaccess használat.
Be kell állítani az FTP programban amit használsz hogy:"FTP rejtett fájl látszik" De én úgy tudom atw-nél nem is engedélyezett a .htaccess használat.
Sziasztok!
Végre sikerült elérni az oldalam ftp szerverét, és felraknám a wordpresst. Követtem a telepítési utasításokat, de mindig http 404-page not foundot dobja ki a oldalcím.org/wp-admin/install.php-re. Mi lehet a gond?
talán nincs ott a file?!
biztosan feltöltöttél mindent?! elvileg ha bívod az oldalcim.org -ot akkor rögtön odadob. ha ftpvel felkapcsolódsz akkor kell ott lennie egy htdocs vagy public_html mappának
abba töltötted fel az fileokat?!
És erre mit ad?
oldalcím.org
Holt fut a szerver? Ingyenes? Fizetős? Hazai? Külföld?
És a Domaint hol vásároltad?
Az FTP feltöltésről egy fotót tudsz mellékelni?
Olyan kevés infót adtál meg (akarom mondani semmilyent), hogy Sherlock Holmes legyen a talpán, aki ebből tudja mi a probléma.
hitetlen. egyenlőre elég világos: nincs ott a file
azt aztán keresheti 
Feleslegesen ne idézz! Különösen ne, ha az előtted szóló hozzászólására válaszolsz!
Sztem megvan a ludas. Ugyanis a wordpress mappát nem a htdocs vagy a public_html mappába másoltam fel, hanem csak natúran a szerverre. És igen, tényleg semmi infot nem adtam, bocsi. :D Megnézem, sikerül-e a telepítés, ha ezen mappák vmelyikébe másolom fel. Köszi!
Feleslegesen ne idézz! Különösen ne, ha az előtted szóló hozzászólására válaszolsz! Saját magadat különösen ne idézzed! ;)
Megint van vmi gebasz. Felraktam a fájlokat a public_html mappába, cpanelen létrehoztam mysql adatbázist, hozzárendeltem a felhasználót, de vmi még mindig nem jó. Beírok minden szükséges adatot a telepítő felületre, viszont folyamatosa a "Nem sikerült létrehozni az adatbázis kapcsolatot" hibaüzenetet dobja ki. Ugye az adatbázis kiszolgáló címe mellett írja, hogy 99%ban nem kell változtatni. Ez itt is igaz? Mert xamppal, localhostra telepítettem a próba wordpress felületet. Itt is marad az, vagy a szerverem ip-je kell?
Na sikerült. Kicsit utána kellett volna olvasnom a google-n, mielőtt nekiesem, mint tót a vadkörtének…
http://kezdjelni.org
örülök, hogy meg van…
de…
- néma gyereknek… na jó csak halk gyerek, de valahogy úgy

- olvass, problakozz es utana kerdezz. szerintem azt azért az összes telepítős tutorial megmutatja, hogy public_html mappában vannak a fileok. képzeld csak el, ha egy Winfo$ gépen akarsz userdirt beconfolni alapértelmezetten ott is a c:Documents and settingsusernevedocumentspublic_html mappában lesznek a webes fileok. gondolj csak bele,hogy mutatna egy komolyabb weblapszerkesztő össz. file-ja csak úgy a docrootjában…
Sziasztok!
Az install.php file vak. Bár kommunikál a wp az msql-el de mégsem szüli a táblákat, tök üres az egész adatbázis, a telepítés egyszerűen nem megy. Ez már vagy az ötödik WP amit fel raktam, eddig zökkenő mentesen ment minden, de ez itt kifogott rajtam.
Feljebb volt ebben a topicban már ilyen probléma, de az ott megadott help link (tudni illik ez: http://forum.word-press.hu/topic/1686/cannot-modify-header-information-headers-already-sent-by-hibauezenet/) nem jön be.
Mi legyen? Küldjem ez a hibát hibára halmozó szolgáltatót oda, ahova való, vagy van erre a problémára megoldás?
Köszönöm a segítséget előre is!
Mi a pontos hibaüzenet, melyik verziónál és a telepítés melyik részénél?
bardo a wp fórum keresőjének használata megoldja a problémádat… amint láthatod a kérdéses URL elérésében a következő látható:(gondolom ez a hibaüzeneted is:)
cannot-modify-header-information-headers-already-sent-by-hibauezenet
megoldás RENGETEGSZER elhangzott.
de csak most csak neked még egyszer:
tőlemkb másfél éve… viszont akkor még nem dobta ki így a kereső…
Győző hivatalos álláspontja 
2.8.4-es, és semmi hibaüzenet nincs. egy bötű sem. Egyszerűen semmit sem csinál. Ez példátlan?
Nem, egyáltalán nem példátlan; a gép is csak ember, ezért jóhiszeműen végrehajtja azt, és csakis azt, amit mondunk neki. 
Olvasatomban ez annyit jelent, hogy valamit Te hibáztál el, ugyanúgy, ahogyan az már sokunkkal előfordult, és nem látjuk a fától a favágót… 
Javaslatom a következő: A 2.8.4-es úgyis egy korábbi verzió, ami nagyon javasolt frissítésre, tehát, töltsd le a 2.8.6-os verziót, és csomagold ki egy alkönyvtárba.
Sikáld le a korábbi verzió összes fájlját (beleértve a rejtett .htacces fájlt is), valamint az adatbázist is. Teljesen más névvel és csatlakozási adatokkal hozz létre új adatbázist, told fel a 2.8.6-osat, majd telepítsed.
Mivel ezzel a 2.8.4-gyel úgyis szenvedsz, meg már ki tudja milyen hibát sikerült beleépítened, és más úgy sincs még benne, szerintem ez a szűz telepítés menni fog. 
Igen ez jó ötlet, köszönöm. Nekiállok aztán meglátjuk 
Ugyanaz a hiba. Ãrtam a szolgáltatónak, majd ők megoldják, ha megtudják. Köszönöm az ötleteket!
Sziasztok!
Segítsetek légyszíves. Már nagyon régen telepítettem wordpresst, és most a végigzongorázás után a /wp-admin/install.php, azaz az 5. lépés után a következő hibaüzenet fogad, és bár a jelszót megkaptam, a wp-admin oldalról nem is enged tovább, ott már csak szimplán ez van:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-config.php:1) in /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-admin/install.php on line 36
Mi lehet a gond?
A MySQL dolgokat a szolgáltató adta, mindent jól írtam be. Leellenőriztem. 
Köszönöm a választ.
Megint én. 
Az oldal látszólag megvan: http://szinvaradio.hu/
A wp-login-ra azonban a következők jönnek be:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-config.php:1) in /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-login.php on line 290
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-config.php:1) in /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-login.php on line 302
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-config.php:1) in /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-includes/pluggable.php on line 671
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-config.php:1) in /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-includes/pluggable.php on line 672
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-config.php:1) in /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-includes/pluggable.php on line 673
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-config.php:1) in /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-includes/pluggable.php on line 865
Kérlek máskor használd a fórum keresőjét.
http://forum.word-press.hu/topic/1556-cannot-modify-header-information-headers-already-sent-by-hibauzenet/
Köszönöm.
Megoldódott.