Telepítési probléma!!!!

Be kell állítani az FTP programban amit használsz hogy:“FTP rejtett fájl látszik” De én úgy tudom atw-nél nem is engedélyezett a .htaccess használat.

'Efrud' wrote on '2009-11-12:

Be kell állítani az FTP programban amit használsz hogy:"FTP rejtett fájl látszik" De én úgy tudom atw-nél nem is engedélyezett a .htaccess használat.

Sziasztok!

Végre sikerült elérni az oldalam ftp szerverét, és felraknám a wordpresst. Követtem a telepítési utasításokat, de mindig http 404-page not foundot dobja ki a oldalcím.org/wp-admin/install.php-re. Mi lehet a gond?

talán nincs ott a file?!

biztosan feltöltöttél mindent?! elvileg ha bívod az oldalcim.org -ot akkor rögtön odadob. ha ftpvel felkapcsolódsz akkor kell ott lennie egy htdocs vagy public_html mappának

abba töltötted fel az fileokat?!

És erre mit ad?

oldalcím.org

Holt fut a szerver? Ingyenes? Fizetős? Hazai? Külföld?

És a Domaint hol vásároltad?

Az FTP feltöltésről egy fotót tudsz mellékelni?

Olyan kevés infót adtál meg (akarom mondani semmilyent), hogy Sherlock Holmes legyen a talpán, aki ebből tudja mi a probléma.

hitetlen. egyenlőre elég világos: nincs ott a file :slight_smile: azt aztán keresheti smile.gif

'hgrg' wrote on '2009-11-19:

Feleslegesen ne idézz! Különösen ne, ha az előtted szóló hozzászólására válaszolsz!

Sztem megvan a ludas. Ugyanis a wordpress mappát nem a htdocs vagy a public_html mappába másoltam fel, hanem csak natúran a szerverre. És igen, tényleg semmi infot nem adtam, bocsi. :D Megnézem, sikerül-e a telepítés, ha ezen mappák vmelyikébe másolom fel. Köszi!

'oszi' wrote on '2009-11-19:

Feleslegesen ne idézz! Különösen ne, ha az előtted szóló hozzászólására válaszolsz! Saját magadat különösen ne idézzed! ;)

Megint van vmi gebasz. Felraktam a fájlokat a public_html mappába, cpanelen létrehoztam mysql adatbázist, hozzárendeltem a felhasználót, de vmi még mindig nem jó. Beírok minden szükséges adatot a telepítő felületre, viszont folyamatosa a "Nem sikerült létrehozni az adatbázis kapcsolatot" hibaüzenetet dobja ki. Ugye az adatbázis kiszolgáló címe mellett írja, hogy 99%ban nem kell változtatni. Ez itt is igaz? Mert xamppal, localhostra telepítettem a próba wordpress felületet. Itt is marad az, vagy a szerverem ip-je kell?

Na sikerült. Kicsit utána kellett volna olvasnom a google-n, mielőtt nekiesem, mint tót a vadkörtének…

http://kezdjelni.org

örülök, hogy meg van…

de…

1. néma gyereknek… na jó csak halk gyerek, de valahogy úgy :slight_smile:

2. olvass, problakozz es utana kerdezz. szerintem azt azért az összes telepítős tutorial megmutatja, hogy public_html mappában vannak a fileok. képzeld csak el, ha egy Winfo$ gépen akarsz userdirt beconfolni alapértelmezetten ott is a c:Documents and settingsusernevedocumentspublic_html mappában lesznek a webes fileok. gondolj csak bele,hogy mutatna egy komolyabb weblapszerkesztő össz. file-ja csak úgy a docrootjában…

Sziasztok!

Az install.php file vak. Bár kommunikál a wp az msql-el de mégsem szüli a táblákat, tök üres az egész adatbázis, a telepítés egyszerűen nem megy. Ez már vagy az ötödik WP amit fel raktam, eddig zökkenő mentesen ment minden, de ez itt kifogott rajtam.

Feljebb volt ebben a topicban már ilyen probléma, de az ott megadott help link (tudni illik ez: http://forum.word-press.hu/topic/1686/cannot-modify-header-information-headers-already-sent-by-hibauezenet/) nem jön be.

Mi legyen? Küldjem ez a hibát hibára halmozó szolgáltatót oda, ahova való, vagy van erre a problémára megoldás?

Köszönöm a segítséget előre is!

Mi a pontos hibaüzenet, melyik verziónál és a telepítés melyik részénél?

bardo a wp fórum keresőjének használata megoldja a problémádat… amint láthatod a kérdéses URL elérésében a következő látható:(gondolom ez a hibaüzeneted is:)

cannot-modify-header-information-headers-already-sent-by-hibauezenet

megoldás RENGETEGSZER elhangzott.

de csak most csak neked még egyszer:

tőlemkb másfél éve… viszont akkor még nem dobta ki így a kereső…

Győző hivatalos álláspontja tongue.gif

2.8.4-es, és semmi hibaüzenet nincs. egy bötű sem. Egyszerűen semmit sem csinál. Ez példátlan?

Nem, egyáltalán nem példátlan; a gép is csak ember, ezért jóhiszeműen végrehajtja azt, és csakis azt, amit mondunk neki. :slight_smile:

Olvasatomban ez annyit jelent, hogy valamit Te hibáztál el, ugyanúgy, ahogyan az már sokunkkal előfordult, és nem látjuk a fától a favágót… :wink:

Javaslatom a következő: A 2.8.4-es úgyis egy korábbi verzió, ami nagyon javasolt frissítésre, tehát, töltsd le a 2.8.6-os verziót, és csomagold ki egy alkönyvtárba.

Sikáld le a korábbi verzió összes fájlját (beleértve a rejtett .htacces fájlt is), valamint az adatbázist is. Teljesen más névvel és csatlakozási adatokkal hozz létre új adatbázist, told fel a 2.8.6-osat, majd telepítsed.

Mivel ezzel a 2.8.4-gyel úgyis szenvedsz, meg már ki tudja milyen hibát sikerült beleépítened, és más úgy sincs még benne, szerintem ez a szűz telepítés menni fog. :slight_smile:

Igen ez jó ötlet, köszönöm. Nekiállok aztán meglátjuk :slight_smile:

Ugyanaz a hiba. Írtam a szolgáltatónak, majd ők megoldják, ha megtudják. Köszönöm az ötleteket!

Sziasztok!

Segítsetek légyszíves. Már nagyon régen telepítettem wordpresst, és most a végigzongorázás után a /wp-admin/install.php, azaz az 5. lépés után a következő hibaüzenet fogad, és bár a jelszót megkaptam, a wp-admin oldalról nem is enged tovább, ott már csak szimplán ez van:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-config.php:1) in /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-admin/install.php on line 36

Mi lehet a gond?

A MySQL dolgokat a szolgáltató adta, mindent jól írtam be. Leellenőriztem. :frowning:

Köszönöm a választ.

Megint én. :slight_smile:

Az oldal látszólag megvan: http://szinvaradio.hu/

A wp-login-ra azonban a következők jönnek be:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-config.php:1) in /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-login.php on line 290

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-config.php:1) in /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-login.php on line 302

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-config.php:1) in /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-includes/pluggable.php on line 671

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-config.php:1) in /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-includes/pluggable.php on line 672

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-config.php:1) in /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-includes/pluggable.php on line 673

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-config.php:1) in /USER/cistvanz/szinvaradio_hu/www/wp-includes/pluggable.php on line 865

Kérlek máskor használd a fórum keresőjét. :wink: http://forum.word-press.hu/topic/1556-cannot-modify-header-information-headers-already-sent-by-hibauzenet/

Köszönöm. :slight_smile: Megoldódott.