Sziasztok!
Remélem jó helyre írok és válaszra találl a kérdésem, amely így hangzik:
Van egy tárhelyem, korlátlan Mysql stb… (nem ingyenes szolgáltatón) a főkönyvtárban van a blogom, nyitottam egy mappát, abba pedig belemásoltam a WP-t (tehát egy tárhelyen két wp-t szeretnék, mysql be van állítva, csatlakozik is) egy ideig semmi gondom, aztán amikor nekiállok szerkeszteni, sablonokat beállítani vagy csak simán bejegyzést posztolni nem jelenik meg semmi csak egy üres lap és többé nem tudom behozni a WP-t sem az admint sem a blogod - nincs más csak egy üres lap.
Korábban már u.ezek a tárhelyen, ugyan ilyen módszerrel volt egy másik blogom és akkor semmi probléma nem volt. Egyszerűen nem tudom mi lehet, de már nagyon idegesít a dolog… Probáltam régebbi wp változatokkal is, de semmi hatás.
Aki tud szolgálni pár segítő szóval annak nagyon megköszönöm!
Sziasztok!
Egy olyan jellegű problémám van, hogy az admin panelen nincs javascript/ajax pedig minden megfelően van telepítve, ez miatt a bejegyzés szerkesztő ikonok (jobbra, ballra, szín és stb.) nem jelenik meg sőt, csak fehéren lehet írni a fehér háttérnél. A sablon szerkesztő is hibásan működik. A boxokat nem lehet föl-alá tenni, nem tudom az admin-menüt összehúzni. Megpróbáltuk többször is újra tenni, de hiába, a hiba nem hárult el. Már “régóta” ismerem a WP-t, de ilyen problémával még nem találkoztam.
Kérlek segítsetek! 
Előre is köszönöm.
Mebarak: Szerkesztetted valamilyen szerkesztővel a WP fájljait?Lehet,hogy ott van valami gubanc,és BOM-os lett,bár az nem teljesen így szokott jelentkezni.
Mouse: Vannak extra pluginok?valószínűleg azzal akadhat össze…próbáld meg őket kikapcsolni…ha nincs egy se…akkor először másik gépről próbáld szerkeszteni. Ha azon megy, akkor nálad lesz lokálisan gond.
@mebarak: összes wordpress file újrafeltöltése, alapsablon visszakapcsolása (a jelenlegi mappájának átnevezése) után próbálkozz újra. (lehet h a sablonod okozza…)
Mouse: Vannak extra pluginok?valószínűleg azzal akadhat össze...próbáld meg őket kikapcsolni..ha nincs egy se..akkor először másik gépről próbáld szerkeszteni. Ha azon megy, akkor nálad lesz lokálisan gond.
Köszi a gyors választ, ezt is próbáltam már, és sajnos így sem jó. Élőszőr arra gyanakodtam, h a Win7 alatt nem jó, de megpróbáltam másik gépen XP alatt, ott sem jó. Pluginok nincsenek még telepítve. Fogalmam sincs, h mi lehet a baja :S.
5x telepítettem újra, új mysql-el, új mappába, új wp-vel… és ugyan azt csinálja
Még annyi, hogy hexa editorral a config filet szerkesztettem, mert az elején van az a 3 betű amit ki kell venni különben hiba üzenetet ír ki! Ennyi 
hmm és default sablon?
Sziasztok!
Ha nem BOM karakter probléma, akkor a htaccess fájl okozhatja. Szerintem.
Beállítások > Közvetlen link:
és ezt hagyd Alapértelmezett beállításon.
Sziasztok!
Két napja engem is megfertőzött a WP láz. Nyomban letöltöttem a 2.9 Hu verziót.
Csináltam az extra-n egy próba tárhelyet. Telepítés megtörtént. Megkaptam a belépési jelszót.
Felhasználói felületen úgytünik minden rendben van.
Admin felületen bejelentkezésekor egy rövid ideig látszik minden majd fehér képernyő.
Firefox alján ez ál.: adatátvitel a következő helyről: audit.median.hu . Látszólag mintha a betöltéssel bajlódna. Hogyan tovább? Válaszotokat köszönöm!
Két napja engem is megfertőzött a WP láz.
Csináltam az extra-n egy próba tárhelyet.
BUÉK.
Én nem régen vagyok fórumtag, kb. 2 hónapja, de azóta már többhelyen is volt szó arról, hogy a legtöbb ingyenes tárhely, de különösen az extra.hu nem szereti a WP-t. Most találtam konkrétan ilyen topicot is:
WordPress témák -> Ãltalános kérdések -> Wordpress és az extra.hu
Keress valami értelmesebb tárhelyet, mint az extra, mert ott szinte mindenkinek csak rossz tapasztalata volt :)
Kösz a segítséget megnéztem a wordpress és extra topic-ban írtakat.
Megtaláltam a mozilla beállításoknál Java script engedélyezés letiltását és azóta működik a dolog.
yeeee látod?! Ha utána keresel nem szív vele senki… tanulság az új évre…
[off] Nyitni kéne egy “keresőoptimalizálási” topicot
[/off]
hmm szerintem nem. inkább egy hogyan “GONDÓKOGGYÔ
Köszönöm a pozitív hozzászólást!
Mindenki ugyanazt a hibát másként- és másként látja.
Hisz mindenki a saját ismeretei és tapasztalatai alapján értelmezi próbálja felismeri és kapcsolni hozzá megoldásokat. Amikor én feltettem ezt a kérdés az én ismereteim szerint az extra tárhely nem jelenthetett problémát, ugyanis egy órás videó anyagot végignézve a wordpreessről épen ezt a tárhelyet használta bemutatóként. Ãgy gondoltam az nem jelenthet problémát. Eszembe se jutott, hogy egy extrás topikban kapok arról infót, hogy a mozilla böngészőm beállításával van probléma.
Azt is említettem, hogy két napja még nem is ismertem a wordpress létezéséről. Ahhoz képest elég sok infón rágtam keresztül magam. És amikor megtaláltam a fórumot valóban nem olvastam el minden hozzászólást. A keresést meg se próbáltam mert azt se tudtam, miként fogjam meg a hibát, mit keressek igazán. Mindent a videó anyaga alapján készítettem és igyekeztem az utasításokat betartani. A honlapot nézegetve megörültem a fórum láttán gondoltam feldobom a problémám, hisz ott sok ember megfordul, így tudunk egymásnak segíteni. Úgy gondolom a fórumnak ez a lényege!
Ha valaki felmer tenni egy kérdést és ti rögtön lehurrogjátok akkor nem kell a fórum. Akkor valóban kell egy jó kereső meg mindenki nyomjon fel sok-sok okosságot. Aztán mindenki talál amit talál.
Még egyszer köszönöm a segítséget!
@Varion: valóban elhamarkodtam magam. Újfent. A probléma: 1héten belül volt ez akérdés már 2x… szóval légyszíves továbbiakban használdd a keresőt.
Köszönöm a választ két dologban szeretném a segítségedet kérni.
Ugyan is én egy amatőr vagyok, de lelkes!
Az egyik problémám, hogy a keresőt nem tudom használni mert eltakarja egy szürke doboz.
Amin a nevem alatta a következő szövegek találhatóak: profilom, beállításaim, üzenetek …stb.
És nem tudom sehogyan sem eltüntetni. Ha a szürke mezőre klikkelek kapok egy rózsaszín buborékot, amiben az olvasható: nem állítottam be az állapotomat,alatta egy kitöltendő mező és frissítés gomb. Ide mit írjak?
A második ha már elérem a kereső mezőt. Szeretném lepróbálni, hogy hogyan kaptam volna meg a problémámra a megfelelő választ.
De bevallom nem tudom melyik a megfelelő kulcs szó rá.
Segítenél? köszönöm!
Varion!
Szívemből szóltál, és nyomattam is Neked egy plusz jelzést. 
Csináljuk azt a 2010-es évben, hogy egy Fórumújoncnak - akárhányadik azonos kérdés is - úgy válaszoljunk, hogy adjuk meg neki a válasz mellé a linket is, és csak utána kezdjünk el neki mesélni, hogy a Fórumnak is van keresője, meg a Google is egy kereső, meg ilyeneket; ne feledjük el, hogy mi is kezdőként kezdtük, hogy nekünk is segítettek! 
Sziasztok!
A telepítés ment és el is jutottam a bejelentkezési ablakig. Ott megadtam a felhasználói nevet és a kapott jelszót. Ez után jött a hiba üzenet:
"Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/zxq.net/k/e/t/ketten/htdocs/wordpress/wp-config.php:1) in /www/zxq.net/k/e/t/ketten/htdocs/wordpress/wp-login.php on line 302 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/zxq.net/k/e/t/ketten/htdocs/wordpress/wp-config.php:1) in /www/zxq.net/k/e/t/ketten/htdocs/wordpress/wp-login.php on line 314 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/zxq.net/k/e/t/ketten/htdocs/wordpress/wp-config.php:1) in /www/zxq.net/k/e/t/ketten/htdocs/wordpress/wp-includes/pluggable.php on line 665 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/zxq.net/k/e/t/ketten/htdocs/wordpress/wp-config.php:1) in /www/zxq.net/k/e/t/ketten/htdocs/wordpress/wp-includes/pluggable.php on line 666 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/zxq.net/k/e/t/ketten/htdocs/wordpress/wp-config.php:1) in /www/zxq.net/k/e/t/ketten/htdocs/wordpress/wp-includes/pluggable.php on line 667 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/zxq.net/k/e/t/ketten/htdocs/wordpress/wp-config.php:1) in /www/zxq.net/k/e/t/ketten/htdocs/wordpress/wp-includes/pluggable.php on line 868 "
Ez mitől van?
Ha pedig a wp könyvtárban az index.php fájlra megyek ezt kapom:
“Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/zxq.net/k/e/t/ketten/htdocs/wordpress/wp-config.php:1) in /www/zxq.net/k/e/t/ketten/htdocs/wordpress/wp-includes/pluggable.php on line 868”
Mi az amit rosszul csináltam?
Előre is köszönöm mindenki segítségét.
Üdv,
Norbi