Jó estét, sziasztok!
Letöltöttem a WP-t, és az “ötperces” telepítést végigcsináltam. A tárhelyem ingyenes, az atw.hu a szolgáltató. Szóval, mikor a telepítés után bejelentkezek az admin névvel és a generált jelszóval, akkor az atw hibaüzenete fogad, miszerint nincs kezdőlap regisztrálva. Pedig elvileg az index.php-t elfogadják. Ha újra megnyitom az oldalt, akkor bejön a bejelentkezési felület, de a bejelentkezés után ugyanez a helyzet. Én rontotam el valamit, vagy esetleg a szolgáltató beállításai nem megfelelőek?
Szia!
atw-ről topicok itt:
http://forum.word-press.hu/topic/3236-atw-hu/
http://forum.word-press.hu/topic/3247-mysql-atw-linkeles/
http://forum.word-press.hu/topic/3340-sikertelen-bejelentkezes-telepites-utan/page__p__28749&#entry28749
Köszönöm! Megyek olvasgatni 
Köszönöm a linkeket, átolvastam. Kár, hogy ez a helyzet, eddig minden egész jól ment a szerveren. Akkor marad a saját tákolmányom, amit blogmotornak nevezni igen erős túlzás.
Majd még próbálkozom.
Kellemes húsvéti ünnepeket!
Sziasztok!
Én is most ismerkedek a Wp rendszerrel.
Telepítéskor az alábbi hibaüzenetet kapom, és ezért nem tudok bejelentkezni az oldalra:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client8/web39/web/wp-config.php:1) in /var/www/clients/client8/web39/web/wp-admin/install.php on line 36
a Wp-login oldalon felül ezt a hibát kapom
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client8/web39/web/wp-config.php:1) in /var/www/clients/client8/web39/web/wp-login.php on line 302
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client8/web39/web/wp-config.php:1) in /var/www/clients/client8/web39/web/wp-login.php on line 314
ha pedig belépek az oldalra, akkor nem kapom meg a wp felületet, helyette ez jön be:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client8/web39/web/wp-config.php:1) in /var/www/clients/client8/web39/web/wp-login.php on line 302
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client8/web39/web/wp-config.php:1) in /var/www/clients/client8/web39/web/wp-login.php on line 314
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client8/web39/web/wp-config.php:1) in /var/www/clients/client8/web39/web/wp-includes/pluggable.php on line 665
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client8/web39/web/wp-config.php:1) in /var/www/clients/client8/web39/web/wp-includes/pluggable.php on line 666
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client8/web39/web/wp-config.php:1) in /var/www/clients/client8/web39/web/wp-includes/pluggable.php on line 667
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client8/web39/web/wp-config.php:1) in /var/www/clients/client8/web39/web/wp-includes/pluggable.php on line 868
Tudnátok segíteni, hogy mit módosítsak?
A szájton belül a wp elérési útja a következő:
web/wp-admin, stb
a wp-config oldalban jó ha az elérési útnál ez szerepel?
/** A WordPress könyvtár abszolút elérési útja. */
if ( !defined('ABSPATH') )
define('ABSPATH', dirname(web) . '/');
vagy már ezt a részt rosszul töltöttem ki?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv,
Roland
Egy kis keresés a fórumon,és találtál volna megoldást: Cannot modify header information headers already sent by hibauzenet
Egy kis keresés a fórumon,és találtál volna megoldást: Cannot modify header information headers already sent by hibauzenet
Köszönöm a segítséged!
Kedves klubtársak!
Nagy feladatra vállalkoztam, ugyanis nulla web-szerkesztői ismerettel vásároltam meg az Expressz és Profi tagság videóit. Az eladó nagyon kedvesen biztosított arról, hogy minden gond nélkül képes leszek saját weblapot alkotni.
Örömmel indítottam el az 1. rész videóját. Az 5 perces letöltés helyett 2 óra “próbálkozás” következett. Nyilván hiányosak az ismereteim, de be kell vallanom idegen területre tévedtem.
A word-press telepítése sikeresen megtörtént. zip fájl-t kicsomagoltam. Word pad van a gépen, de a megnyitást követően nem tudtuk wp-config-sample fájl-t elővarázsolni.
A wp-admin, wp-content és wp-includes mappák megjelentek, de a wp-config-sample diszkréten megbújt valahol.
Továbbá felmerültek kérdések: A weblap elkészítéséhez előzőleg szükséges web-tárhelyet vásárolni vagy nem?
Több olyan kifejezés található a tájékoztatóban, ami egy weblap-szerkesztőnek biztosan egyértelmű és természetes, de én nem tudom, hogy az pontosan mi, hogy hozom létre és hogyan lépek tovább.
Elkezdtem olvasni, hogy is kellett volna elindulni. közel egy óra olvasgatás után feladtam.
Eddig 3 óra tájékozódás, próbálgatás és az 5 perces telepítés 2. pontja kiütött.
Ezek után nem tudom, hogyan tovább?
Nulla ismerettel, van esélyem mégis létrehozni valami használható dolgot?
Szívesen tanulok, de hol és mit?
Mi az az Expressz meg Profi tagság + videjó?
Mire jók azok?
Igen, kell domain és kell tárhely: egy internetes oldalnak kell lakni valahol az interneten.
Notepad az igazi a file szerkesztésre.
Windows Explorerrel (ami ott van minden PC-n) látod a fájlokat ott, ahova letöltötted és kibontottad őket?
Hát, az 5 perces telepítés igaz, mert én még kevesebb idő alatt is meg tudom csinálni, és ők úgy képzelték, hogy már megvan a domained, a tárhelyed ÉS képes vagy egy file-t szerkeszteni, illetve FTP-vel fájlokat felrakni a szerverre.
Azaz, érted a web/internet alapjait.
erdekes: erre a tagságra gondoltál? wordpress.video.hu/tagsag/
Mi az az Expressz meg Profi tagság + videjó?
Mire jók azok?
Igen, kell domain és kell tárhely: egy internetes oldalnak kell lakni valahol az interneten.
Notepad az igazi a file szerkesztésre.
Windows Explorerrel (ami ott van minden PC-n) látod a fájlokat ott, ahova letöltötted és kibontottad őket?
Hát, az 5 perces telepítés igaz, mert én még kevesebb idő alatt is meg tudom csinálni, és ők úgy képzelték, hogy már megvan a domained, a tárhelyed ÉS képes vagy egy file-t szerkeszteni, illetve FTP-vel fájlokat felrakni a szerverre.
Azaz, érted a web/internet alapjait.
- Expressz és Profi tagság: Videón vásárolod meg a telepítési útmutatót.
- Igen, látom a fájlokat, az aztalra raktam, hogy könnyen elérhető legyen.
- Domain-t tárhelyet intézem.
- a web alapjaihoz elkezdtem az olvasást. Jó kaland:)))
Azt hiszem hamarosan jövök az új kérdésözönnel.
erdekes: erre a tagságra gondoltál? wordpress.video.hu/tagsag/
Igen, ez is tartozik hozzá.
Jók ezek a ezek a videók, kétségtelen. Az 5 ingyeneset én is végignéztem. Biztos van, aki ebből jobban meg tudja tanulni, mint a Dokumentációból http://dokumentacio.word-press.hu/ és a Codexből http://codex.wordpress.org/ . Én videó helyett jobban tudok irott anyagból tanulni … De leginkább abból szoktam mostanában, amit itt kérdezek, válaszolnak, meg olvasgatok 
hi,
telepíteni továbbra sem sikerült,így maradtam googlos,de itt szeretném megköszönni a wordpress teljes közönségének(“ez is csak egy közösség”,de hatékony hasznos és szerethető,ha nem is minden tagja
az áldozatos munkáját a blogspot adaptáciok okán.csodaszépek és vérprofik!
és szeretném ha ez az üzenetem minden wordpresseshez eljutna!
Sziasztok!
Abszolút kezdő vagyok wp terén, de szeretném most telepíteni, s megismerni. Feltelepítettem az Easy php-t (mely tartalmazza a php-t, mysql adatbázist, Appache webszervert), a legújabb kiadását a wp-nek, elkészült a lokális adatbázis, beállítottam a felhasználói jogokat mindenre, átállítottam a wp-config.php fájlt, bemásoltam mindent a megfelelő mappába, elindítottam az index php-t, ami egy ideig dolgozik, de látszólag nem történik semmi, és fehér oldalnál kiírja az internet explorer, hogy kész.
Szerintetek mi lehet a gáz? Lokális szerveren nem megy? Szerintetek melyik ingyenes szolgáltatóhoz kellene feltenni? Az új kiadással együttműködik a fw?
Egyszerre lehet két weblapot fejleszteni a wp-szel?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Szia!
- Gonosz dolog, de talán inkább ajánlanám az XamPP-ot jobb tapasztalataim vannak vele… (http://www.apachefriends.org/en/xampp-windows.html)
- A file-okat nem csak simán “megnyitod”, hanem pld a http://gepneved/index.php eléréssel tudod meghívni a böngésződben, vagy egyszerűbben: 127.0.01/index.php
Ez elvileg -ha minden jól be van állítva és fut az apache- akkor a htdocs vagy public_html vagy docroot vagy nemtom milyen mappádba mutat ahova a wordpress-t kellett betenned
- ingyenes szolgáltatókhoz: lsd hoszting topic (http://forum.word-press.hu/forum/58-ingyenes-szolgaltatok/)
- természetesen annyi weblapot csinálsz wp-vel amennyit akarsz, mindössze a tábla előtagok (prefixek) legyenek különbözőek a wp-config-ban (DB_PREFIX) tehát pld az egyik blog_ a másik weblap_ a harmadik szeretemawordpresst_
Még, ha nem is kaptál rá eddig köszönömöt, ez egy szép válasz volt. Plusz.
Kb. ilyen egy minimumszintű válasz. (értsd: nem a tudása a minimum, hanem legalább ennyit kell elmondani egy újoncnak)
[off]@Győző: ő valóban kezdő. Most jelent meg először. És ezeket hosszú idő összevadászni. Viszont ha szóról szóra fordítani kéne csak azt amit a fórum topic címének adtál… :D[/off]
Miért? Én mást mondtam? Arra céloztam, hogy példának lehet állítani ezt a válaszodat (ami nem sima keresésre buzdítás), hogyan segítsük a kezdőket címmel.
nem abszolut ezt mondtad te is, csak próbáltam megmagyarázni miért így válaszoltam most és miért úgy akkor