Telepítési probléma!!!!

'hgrg' wrote on '2010-03-05:

nem töltötted fel rendesen az összes filet (valószínűleg megszakadt stb..)

Rendben...

Akkor feltöltöm ftp-vel , (mivel először a tárhelyen csomagoltam ki tömörített fájlt..)

Újra-feltöltve a fájlokat ugyanúgy hibaüzenetet kaptam.

Ekkor letöltöttem az ftp-programmal az előzőleg módosított “wp_config.php”-t.

És megdöbbenésemre elveszett az eredeti formázása, vagyis a teljes tartalma mint "/** " utáni megjegyzésként látszódtt…

Töröltem a “<?php” és a “define(‘DB_NAME’, ‘xxxxxxx’);” közötti szöveget, visszatöltöttem és már indult is.

naccerű :slight_smile:

Üdv!

Egy általános tanácsom (tapasztalatom) van ehhez a topikhoz (miután végigolvastam): a WP nem hibázik megfelelő tárhelyen - nekem mindhárom tárhelyemen a rendszergazda/ügyfélszolgálat segítségét kellett kérnem a megfelelő (ill. általuk elvégzendő) beállításokhoz (később még egy permalink-gondot is nekik kellett orvosolni, 2 nap szívás után (404) muszáj voltam felkeresni őket, persze, hogy csak valami apache/php apróság volt)

Azóta (lekopogom) minden hibátlan, beleértve a widgeteket, instant update -et stb.

Ezt a hozzászólást bérelt tárhelyre értettem, ahol van technikai támogatás.

Persze, de pár éve teljesen alap dolog a rewrite egy tárhelyen. Szóval megfelelő tárhelyszolgáltatónál nincs is baj vele :slight_smile:

Patosz: akkor nekem szerencsém van mind a két tárhelyemmel, mert semmi gond nem volt se a telepitésnél, se a frissitéseknél. Ami gond volt, az csak a karakterkódolás beállitásából adódott, de azt a fórum-társak segitségével meg tudtam oldani. WP miatt eddig még nem kellett felvennem a kapcsolatot a tárhelyszolgáltatómmal.

Ne idézz feleslegesen!

Végülis nekem is szerencsém van a max. 1,5 órás problémamegoldásukkal :wink:

ha úgy vesszük a lényeg, hogy megoldották :)… másrészt ha az ember már egyszer fizet érte…

Hello !

Kérdésem: Hogyan lehet törölni a sérült sablonokat ?

Előre is köszi !

@pancser: én felmegyek FTP-vel, és kitörlöm a sérült sablon könyvtárját. általában beválik.

varnyú !

Enyhén szólva lila gőzöm sincs ezekhez a dolgokhoz, a wp-t is csak minimális szinten tudom adminolni.A telepítésében, elindításában más segédkezett, aki most egyéb okok miatt nem tud. Azt sem tudom mi az FTP, és hogy hol található, a wordpress adminjában, vagy külső programban.Fogalmam sincs mi a HTML, meg a többi bigyó.

Honlap sablonokat szerettem volna letölteni, mert azt hittem az megy nekem (gyarlóként ingyeneset),de nem tudom miért hiányosan jöttek át, és sérült sablonként ott éktelenkednek a lap alján.Ezeket szeretném törölni, de nem tudom hogyan.

Ha tudsz segíteni, és leírni (ha nem nagy gond lépésről-lépésre, úgy ahogy egy 100 éves öreg ember is megértené)azt nagyon megköszönném.

üdv. pancser

@Pancser: akkor kezdjük az elején.

1: Ismered a Total Commandert? Vagy a FlashFxp nevű progit?

2: http://dokumentacio.word-press.hu/ itt kezdjed el olvasgatni a WP alapjait.

3: milyen tárhelyen van a Wordpress-ed? Ingyenes vagy fizetős?

4: Maradj meg az ingyenes sablonoknál, mert ameddig nem nagyon értesz hozzá, addig kár pénzt kiadni egy esetleg túl bonyolult sablonért! Amugy meg a wordpress.org tele van szép, biztonságos és ingyenes sablonokkal.

egyenlőre ennyi, várjuk a válaszod

@pancser

Csak egy jó tanács kezdj el tanulni!!!

Bár legyenek valamilyen alapfoku ismereteid a webes dolgokrol.

ps.Hidd el szivesen segitek ha valahol elakadsz az oldal szerkesztése közben de senki nem tudja helyeted megtanulni ezeket az alap dolgokat.

egy kis segitség HTML leirás

valamint a google is ad egy jo pár találatot webes alapfogalmak

varnyu, ati024 !

A tárhely fizetős, a kapott címeket áttanulmányozom, és aztán nyilván lesznek még kérdéseim.

Addig is kösz.

üdv. pancser

Ebben segítsetek ezt miért írja Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at wp-config.php:1) wp-login.php on line 302

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at wp-login.php on line 314

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at pluggable.php on line 665

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at pluggable.php on line 666

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by pluggable.php on line 667

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/data1/S1-200/news/wp-config.php:1) in /var/www/data1/S1-200/news/wp-includes/pluggable.php on line 868mért írjki az oldalam

És ez mi a config elsősorában? < ??? php ha eltávolítom a kérdőjelet akkor mindenre hibát írki.

Vagy 12-15 x telepítés után adom fel.

Kérlek segítsetek!!

Míért kell hibás telepítővel egy ilyen jódolgot kiadni?

Kulcsszó, HEXA EDITOR avagy Notepad++

http://www.google.hu/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ahu%3Aofficial&channel=s&hl=hu&source=hp&q=Cannot+modify+header+information&meta=&btnG=Google+keresés

(6odik találat!!)

http://hgrg.info/2010/02/a-legsurubben-elofurdulo-hibajelensegek/

'adax01' wrote on '2010-04-03:

Míért kell hibás telepítővel egy ilyen jódolgot kiadni?

A WP jó. A telepitő nem hibás. Legfeljebb az elején az gyakorlatlan, aki telepiti ;) Kellemes Húsvétot :)

Igen 3 is van és mind 3 mal meg próbáltam eltávolítani a config .php ból azt a legfelül lévö 3 db ?-et de mindíg ledöglik azzal a azokkal a hibákkal de ha nem szedemki akkor is ledöglik.

A könyvtárak jogait 777 re raktam a filekét 666 de akkor is döglik ha simán hagytam de akkor is ha mindent 777 re raktam .

És legtöbbször a pluggable.php-t hiányolta hogy nincs meg pedig a helyén volt a wp-includes könyvtárban akkor is ezt tette ha 777 re raktam vagy 666 ra tetem.

Mit csináljak hogy mennyen.

Az SQL beállítva mind a név az adatbázis és a jelszó is.

hát akkor pár tisztázandó dolog:

“config .php” helyett wp-config.php

<?php előtti szutykot kell eltávolítani. De mivel a törlés szóra mindenki eszeveszetten nekiáll irtani a fontos dolgokat, talán jobb lenne, ha a Notepad+±os verziót követnéd.

Megnyitod a file-t és a Kódolás (vagy Formátum) Átalakítás UTF8ra (bom nélkül)-re mész. És tadaaam.

Ohh elnézést… ezek után még kell MENTENI és fel is kell tölteni… és felül kell írni az előző file-t.