Telepítési probléma!!!!

'rozi' wrote on '2010-02-15:

Aki keres, talál

" Cannot modify header information "

erre keress rá a fórumon is meg a gugliban is.

Ha seholse írták volna le(ami lehetetlen).

Akkor kezd elölről.

;)

Na közben letöltöttem a másik progit is a PSPad-ot azzal megnyitva sem láttam a ???-et, de kitörölve az első sort majd újból beírva "<?PHP" jó lett. Nem tudom mi volt a baj, de most már nem is érdekel az a lényeg , hogy működik.

Mindenkinek köszönöm a segítséget.

További szép napot

Üdv:Zoli

Szerintem az volt a baj,h csak ott volt az a három 'szemét' karakter.

Csak nem jól nézted.

De mindegy, örülünk, h műxik

:slight_smile:

igen. minden valószínűség szerint ott volt. csak nem PsPad kell hozzá hanem HEXA editor (ill. azt mondták h PsPadnak is van olyan nézete, de akkor HEXA nézetbe kell váltani!!)

Notepad++ nak is van amúgy. Csak mondom hátha valakit érdekel. :slight_smile:

én is azt használom :slight_smile:

Sziasztok.

Eddig joomla-ztam de egy ismerősöm tanácsára kipróbálnám a wordpress-t. Telepítettem wampserver-re, hiba nélkül felment, állítgatom be a dolgokat, de a közvetlen link beállítások valamiért nem mennek. Az alapértelmezett beállítással működik, bármelyikre váltok át, utána nem működnek a bejegyzések és az oldalak. A főoldal bejön, bármire nyomok ezt kapom: Not Found

The requested URL /kepzavar/2010/02/teszt/ was not found on this server.

Amint visszaváltok alapértelmezettre, hiba nélkül működik.

Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm!

Véleményem szerint a szerver nem engedi…, nem tudja kezelni a htaccess fájlt. vagy beszélj a webmesterrel, vagy végső esetben tárhelyváltás. Vagy maradsz az alapbeállításoknál.

De ha nem így van, akkor valaki majd úgy is helyreigazít.

Igaza van hitetlennek, modrewrite nincs engedélyezve a szerveren.

Nincs engedélyezve a mod_rewrite apache modul. Kérdezz rá a szolgáltatónál -ahogy hitetlen is mondta-. Kérd meg, hogy engedélyezzék -ha lehet-, vagy maradhatsz a “csúnya :P” linkeknél…

Köszönöm a választ mindenkinek. Sikerült és egyre jobban tetszik a wp. :slight_smile:

Sziasztok!

Sikeresen telepítettem a Wp-t. de az admin felületén a bejövő linkek, bővítmények, napi lélekmelegítőd ablakocskában ezt az üzenetet írja ki.

Code:

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 30720 bytes) in /var/www/purgator/wp-includes/class-simplepie.php on line 13154

A szolgáltatónál 1Gb tárhely van rákérdeztem, mert elsőre azt gondoltam kevés a tárhely.

Még ezzel a hibaüzenettel nem találkoztam, pedig már több WP-s oldalt is telepítettem.

Van valami ötletetek mi lehet a hiba.

Köszönöm Szépen!

Réka

memory size!=tárhely (nem egyenlő)

kérd meg őket a php memory limited emelésére…

Szia,

Igen van rajta limit, mondta a szolgáltató. Viszont azt kérdezi tőlem, mekkorára emelje. Fogalmam sincs. Tudsz ebben segíteni. Egy számot kér tőlem.

Réka

Hát most 33 at kér. gondolom 32re van állítva. Tedd 64re és akkor egyideig jó lesz… utána meg mehet feljebb (ha engedik… én goDaddynél saját php.ini-mben 512-t írtam be és megy… :))

Szia Hgrg!

Köszi szólok a szolgáltatónak, mivel én nem férek hozzá a php.ini fájlhoz. Remélem megoldja a problémát.

Réka

A probléma megoldódott. 64MB-ra emelték.

Köszi

Réka

[off]De amúgy: http://www.google.hu/search?hl=hu&source=hp&q=wordpress+Allowed+memory+size+of&meta=&btnG=Google+keresés

:stuck_out_tongue:

Ha nem az egész hibaüzenetet másolod ki, hanem csak az állandó részeket (pld filenév biztos mindenkinek más ahol gondja van, a számok is változnak stb) akkor nagy valószínűséggel találkozol hasonló problémával küszködővel :slight_smile:

[/off]

Sziasztok.

Teljesen kezdő vagyok, igyekeztem mindent a leírás szerint tenni, de amikor a webtárhelyre feltöltöttem a “wp_config.php”-t,

és elkeztem volna a beállításokat a “…wp-admin/install.php” megnyitásakor az alábbiakat írja ki:

Fatal error: Call to undefined function phpdefine() in /home/content/…/wp-config.php on line 1

Mi lehet a probléma?

nem töltötted fel rendesen az összes filet (valószínűleg megszakadt stb…)

ill. bocs: egybe íródott a <?phpdefine a <?php define helyett…