page.php-ba másold be a single.php azon részét, mely a kommentelést hívja meg, sok sablonban ez alapból nincs benne.
You must be logged in to post a comment.
A hsz-nél ezt írta ki,majd regiztem és beléptem
akkor meg ezt:
The requested URL /wp-hozzászólás-post.php was not found on this server.
Ne idézz feleslegesen! Az előtted hozzászólót meg különösen ne. Egyszer már megígérte... ;)
Hát elég fura neve van ennek a hozzászólás.php file-nak..... nem lehet, hogy itt a file nevével nem stimmel valami? :o
ékezetes filenevet “nem illik” weben használni…
meghallgatások a zenét?
(leszakadt egy csomó hó, még esik is,és gyönyörűen néz ki így az ablakból.
ki is pihentem magam),meg valamiért tényleg szeretnék olyan álló hátérképes weblapot magamnak amit a rozi mutogatott.
- rá is érek.segítetek?
Sziasztok kis segítséget szeretnék kérni!
A telepítés:Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 71 bytes) in /mnt/md1/public/b/a/balblog/wp-includes/pomo/entry.php on line 49 hibával véget ér.
Egy teljesen szűz rendszert szerettem volna életre kelteni a dynamicwebes oldalon.
Azt mondta a helpes,hogy át kell írni a programot,hogy kevesebb memóriát egyen…de én nem használtam külön szoftvert ???
Nem értem Help!
köszönöm
Ird be itt a keresőbe, hogy memória. Szerintem biztos fogsz találni benne pár hasznos dolgot.
köszi…keresgélek 
Szivesen. Sok sikert! Másnak is volt már itt ilyen gondja, de már konkrétan nem emlékszek a válaszokra 
nos keresgéltem és a fórum szerint a szolgáltatónak kellene emelnije a memóriát…a bibi csak az,hogy ez egy free ,egészen pontosan a dynamicweb és azt mondják,hogy a 16mb az elég kell,hogy legyen és menjek akkor máshová.
szóval ez eddig nem megoldott probléma,szomorú vagyok…pedig úgy kipróbáltam volna ezt a motort.
egészen pontosan ezt a választ kaptam:
A memória limit egy tömegszálláson nagyon kritikus.
Amennyire csak lehet, lent tartjuk.
A php alap beállítás 8MB, a 16 már így is a duplája!
Amúgy is hülye az, aki nem az alap értékekre programozik, mert arra nem lehet számítani, hogy a rendszert alakítgatják az ő kívánságaihoz.
(főleg nem egy ingyenes tárhelyen)
Å mennyire okos lehet, ha azon embereket hülyézi le akik a WordPress-t készítették. Végül is nagyon hülyék és rossz a rendszer és nem több millió weboldal alapja a wp… Ajánlatom eme nagyon okos embernek aki válaszolt neked: Ãrj jobbat te Géniusz!
Roppant dynamic-“udvarias” viselkedés részükről … Én első dühömben megkértem volna, hogy ugyan legyen már olyan kedves, oszt irja át a WP-t a Dynamicweb gyatrán alacsony kiszolgálására … 
charlye2005: ha tudsz egy igen minimálisat angolul, akkor próbáld meg a 000space.com-ot. 5 gigát ad és megy rajta a WP, akár kinnről, ftp-vel rakod fel, akár benn a cpanelből telepited!
Kedves varnyu !
Nem kell idegeskedni,látod van aki tud más megoldást 
Nagyon köszönöm,az ajánlott tárhelyre reggeltem és minden megy mint a karikacsapás…már ha az megy egyáltalán 
Mégegyszer köszönöm a gyors segítséget!
Na, akkor örülök, hogy sikerült 
Sziasztok.
Lenne egy kis gondom a telepitéssel kapcsolatban.
Van egy tárhelyem, ahol csináltam egy aldomain-t (blog néven) és ebbe a mappába feltelepitettem a WP-t
Minden simán is ment nem volt semmi gonad a telepités befejezéséig amikor is be kellene jelentkezni.
De ekkor a bejelentkezési oldalon a képernyő tetejére kiirja a következő szöveget:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/skyrpg/public_html/blog/wp-config.php:1) in /home/skyrpg/public_html/blog/wp-login.php on line 302
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/skyrpg/public_html/blog/wp-config.php:1) in /home/skyrpg/public_html/blog/wp-login.php on line 314
Mit csináltam rosszul??
Mi lehet a gond.
Előre is köszönöm a válaszaitokat.
Üdv:Zoli
Tessék: http://forum.word-press.hu/topic/1556-cannot-modify-header-information-headers-already-sent-by-hibauzenet/
Köszi megnéztem amit irnak Notepad++-al, de nekem nincs semmiféle plusz karakter.
Akkor mi a teendő???
Köszi a válaszokat előre is.
Aki keres, talál
" Cannot modify header information "
erre keress rá a fórumon is meg a gugliban is.
Ha seholse írták volna le(ami lehetetlen).
Akkor kezd elölről.