Telepítési probléma!!!!

ne tehát amit tenned kell:

tárhelyeden a mappába “amit a netről látni lehet” általában public_html vagy htdocs, extrán wwwroot (ezt már előre létrehozták neked) kell tenned majd a dologokat.

1. azt szeretnéd, hogy a tárhelyeden csak egy wordpress legyen a főkönyvtárban: eleresed/ a wordpress-edre mutasson:

a letöltött file-t ( hu.wordpress.org > WP 2.9.1) kicsomagolod. Így fog kinézni:

wordpress mappa, benne : wp-admin, wp-content, wp-includes mappa és sok egyéb (ált. wp-) file.

No a wordpress mappából mindent feltöltesz és örülsz a hajadnak. Install menete le van írva.

2. olyan elérést szeretnél, hogy eleresed/blog

az egész wordpress mappát feltöltöd majd átnevezed blog-ra, majd beírod h eleresed/blog és megint install…

Nem az a baj, hogy a mappát töltöd fel. Akkor a blogod elérése az alábbi oldalad.hu/wordpress.

Ha a fájlokat akkor oldalad.hu

Az a baj, hogy van ott más is nem csak a wordpress fájljai.

Tehát ha mappástul töltöd fel a WP-t akkor elkerülöd, hogy más 'szemét'(maradvány-fájl) is belekerülhessen a WP főkönyvtárába.

De amúgy mindegy, ez csak egy lehetőség. :wink:

természetesen. a “maradvány file” alatt azt értjük h a korábbi, törött rendszered darabjai még ottvannak… érdemes lenne kitörölni őket…

Értem, köszi! :smiley:

Akkor nekirugaszkodok még egyszer, az elejéről.

sok sikert!

ďťż

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-includes/functions.php on line 2861

Error establishing a database connection

Ezzel szeretnék kapcsolatba segítséget kérni feltelepítettem átírtam de valamiért ezt írta.:frowning:

'tech' wrote on '2010-01-16:

Ne idézz feleslegesen!

Bocs elírtam telepíteném fel és ezt írja ki fel van másolva rendesen FTP-re

KERESS

Legalább a kereső szavakat add meg neki :wink:

:slight_smile:

Cannot modify header information . Szerintem elég egyértelmű… De ha az egészet bírod akkor is kidobja. a google vagy a fórum keresője is…

rozi: TANULJANAK MÁR MEG KERESNI A JÓ ÉLETBE AHHOZ GONDOLKODNI SEM KELL!!!

http://forum.word-press.hu/topic/1556-cannot-modify-header-information-headers-already-sent-by-hibauzenet/

Jó estét Mindenkinek!

Nekem a Wordpress teljesen új.

Onnan kezdeném, hogy feltöltöttem a kicsomagolt WP-t a tárhelyre. Létre hoztam a config php részt, beírtam a beírandókat(remélhetőleg mindent jól). Ezután beírtam a http://hasznaltnemetbutor.zzl.org/wp-admin/install.php címet, amin ugyebár elkellene indítani a telepítést, de ezt a hibát írja ki: “Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /www/zzl.org/h/a/s/hasznaltnemetbutor/htdocs/wp-config.php on line 50”.

Ha tudnátok segíteni, mit tegyek, azt megköszönném.

wp-config.php 50edik sorában valami marhaságot hagytál…

vagy nem töltöttél fel minden file-t rendesen…

Sziasztok!

Remelem, hogy a megfelelo helyen teszem fel a kerdesem (kerdeseim) es jo helyen kerek segitseget…

Nagyon kezdo vagyok a Wordpress tekinteteben…egy par napja letrehoztam egy ingyenes tarhellyel rendelkezo Wordpress alapokon mukodo sajat oldalt, amivel azt tudtam elerni, hogy szineket modositsak, alap-bovitmenyeket aktivaljak, kepeket toltsek fel, kulonbozo menupontokat alakitsak ki, de amikor kisse melyebben probaltam elmerulni a temaban, mint pl. egy smart-youtube alkalmazast feltenni, hogy a kezdo oldalon egy video jelenjen meg, vagy mas kulso bovitmenyt telepitsek, akkor rajottem, hogy ez meghaladja a tudas szintemet ezen a teren. Olyan dolgokkal talalkoztam, mint pl. a MySQL, PHP, GPL, amikrol sajnos nagyon keveset tudok. Probaltam kutatgatni kulonbozo kezdo informaciok utan, de mindeig olyan “falba”, utmutatokba utkoztem, ami mar nemi MySQL server es PHP ismeretet kovetel, illetve paranccsoros programozasi ismereteket…

Segitseget szeretnek kerni toletek egy alapszint eljutasaig, ami szamomra annyit jelent, hogy egy ingyenes tarhellyel rendelkezo oldalt bovitmeneyekkel(pluginokkal) tudjak elletni, illetve boviteni.

(Addig mar eljutottam, hogy letoltottem a Wordpress legujjabb verziojat, de telepiteni a bizonyos ‘wp-config.php’-t meg nem sikerult, azt hiszem, hogy sikerult letrehoznom egy Wordpress felhasznaloi fiokot, valamint telepitettem egy MySQL szervert a gepemre, de hogy azt hogy es mire kell hasznalnom, nem tudom…)

Valaszotokat es segitsegeteket elore is nagyon koszonom!

u.i. az is nagy segitseg lenne, ha meg tudnatok adni egy forumot, blogot vagy barmilyen topikot, ami a Wordpress kezdetekkel fogalkozik, es nem ugrik at ilyen “aprosagokon”, hogy “miutan elkeszult a Wordpress telepites es letrehoztuk a szervert…”

Tisztelettel,

Vanyi Szabolcs

“TISZTELETTEL”, NE ÍRD BE 2x UGYANAZT! MINEK? NEM FOGUNK RÁ HAMARABB VÁLASZOLNI.

szóval fölösleges. Legfeljebb annyit érsz el, hogy “már csak azért sem”…

Nem gondolom, hogy a WordPress telepítésbe beletartozna az,

hogy megtanítsunk embereket Mysql szervert telepíteni, Apache-ot és PHP-t beállítani.

De ha nagyon nem megy, akkor javaslon tegyél fel egy XAMPP -t.

Ez elég sokban megfogja könnyíteni a dolgod, legalábbis azzal kapcsolatban,

hogy ismerkedés/fejlesztési célból locahoston tudj tesztelni.

'mouse' wrote on '2009-12-28:

Sziasztok!

Egy olyan jellegű problémám van, hogy az admin panelen nincs javascript/ajax pedig minden megfelően van telepítve, ez miatt a bejegyzés szerkesztő ikonok (jobbra, ballra, szín és stb.) nem jelenik meg sőt, csak fehéren lehet írni a fehér háttérnél. A sablon szerkesztő is hibásan működik. A boxokat nem lehet föl-alá tenni, nem tudom az admin-menüt összehúzni. Megpróbáltuk többször is újra tenni, de hiába, a hiba nem hárult el. Már "régóta" ismerem a WP-t, de ilyen problémával még nem találkoztam.

Kérlek segítsetek! :)

Előre is köszönöm.

Sziasztok!

Nálam is ugyanez a hiba lépett fel. Nem tudom mouse nak sikerült e orvosolnia a problémát és ha igen mi volt az...

Kérlek ha tudtok segítsetek nekem is ebben.

Üdv axe

Pluginok összekadása, általában: wp-event-calendar a ludas…