Sziasztok!
Most akartam telepíteni a WordPress 2.9-et. Tárhelyre feltöltöttem - xoo.hu-ra - átírtam a felhasználónevet, jelszót, át is neveztem a fájlt. Amikor beírom a domain címet a következő hiba üzenetet írja ki:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/raid/www/xoo.hu/users/probaweb/u/wp-config.php:1) in /mnt/raid/www/xoo.hu/users/probaweb/u/wp-includes/pluggable.php on line 868
Mi lehet a baj, mit csináltam rosszul vagy mit nem csináltam meg?
Gyorsba :
http://forum.word-press.hu/index.php?app=core&module=search&do=quick_search&search_filter_app[forums]=1

(egy párszor már leírták)
na mivel az előző rossz volt, és nem engedte szerkeszteni, ezért
Ãrd be a fórum keresőjébe, hogy:
Cannot modify header information
én kb 200 eredményt kaptam

Köszi a segítséget, kipróbáltam varnyu módszerét, és műxik!
igaz egy másik tárhelyen a x4host-on de sikeredett. Most lehet tovább tanulni a dolgokat. Igaz itt se ment minden simán elsőre, de mikor a wp-admin/install.php bejött majdnem felsikoltottam
(nem röhögni!
)
És majd ebből lehet szép csillivilli honlap? Na annak a mikéntje is izgi lesz, remélem innen már gyorsabban haladok, bár erre azért nem vennék mérget 
Grafitty: örülök 
Örülök, hogy mégsem adtad fel! 
Köszi, én is örülök. Még.
Szívesen ásnám magam bele, csak most sajna nincs időm rá. Pedig a fene megesz, olyan vagyok mint egy kisgyerek aki új játékot kapott, és be kell tenni a vitrinbe és nem játszhat vele! Na majd hétvégén rágyógyulok. Addig meg olvasgatok itt meg mindenütt, hogy okosodjam!! 

sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy feltettem a tárhelyemre egy blog nevü mappába a leírás szerint a wp-t és megváltoztattam a wp config ba a dolgokat ezután beírom a url-t www.oldalamcíme.hu/blog/wp-admin/install.php és kidobja rá a 404 -et not found!
Mindent a telepítési leírás szerint csináltam.Megfelel a követelményeknek a tárhelyem. mysql php …
A válaszokat előre is megköszönöm!
Próbáld azzal, hogy www.oldaladcíme.hu/blog
Nincs a fenti címen, a blog könyvtárban egy index.html ?
Sziasztok,
eddig több blogom is futott WP-n, de most először akarom telepítetten használni.
- letöltöttem a 2.9-et,
- wp-config-sample-t wp-config-á teszem,
- aztán feltöltöttem adatbázisomba a feltöltendőt,
- majd megnyomtam a file:///c:/XXXXXXXXX/wordpress/wp-admin/install.php-t
- utána jön a

>
WordPress
ERROR: %s’), $error); ?>
/>
‘.(‘Already Installed’).’
'.(‘You appear to have already installed WordPress. To reinstall please clear your old database tables first.’).’
‘);} switch($step) { case 0: case 1: // in case people are directly linking to this display_header(); ?>
ReadMe documentation at your leisure. Otherwise, just fill in the information below and you’ll be on your way to using the most extendable and powerful personal publishing platform in the world.’), ‘…/readme.html’); ?>
error) ) wp_die($wpdb->error->get_error_message()); display_header(); // Fill in the data we gathered $weblog_title = isset($_POST[‘weblog_title’]) ? stripslashes($_POST[‘weblog_title’]) : ‘’; $admin_email = isset($_POST[‘admin_email’]) ? stripslashes($_POST[‘admin_email’]) : ‘’; $public = isset($_POST[‘blog_public’]) ? (int) $_POST[‘blog_public’] : 0; // check e-mail address $error = false; if (empty($admin_email)) { // TODO: poka-yoke display_setup_form( __(‘you must provide an e-mail address.’) ); $error = true; } else if (!is_email($admin_email)) { // TODO: poka-yoke display_setup_form( __(‘that isn’t a valid e-mail address. E-mail addresses look like: username@example.com’) ); $error = true; } if ( $error === false ) { $wpdb->show_errors(); $result = wp_install($weblog_title, ‘admin’, $admin_email, $public); extract($result, EXTR_SKIP); ?>
admin
‘. $password .’
'; } echo ’
‘. $password_message .’
'; ?>
ez így mitől van? mit jelent? mit kellett volna másképp csinálnom?
az a probléma, h ezt otthon nem tudod úgy használin mint egy html lapokból álló oldalt.
szükséges hozzá: mysql, php, apache webserver (kezdésként ajánlom az xampp-ot, mindt látom windows alatt vagy…)
köszi a gyors választ, “xampp” töltődik és igen, windows.
és ettől majd minden menni fog? juhéjjság lenne és nagy boldogság
http://localhost/phpmyadmin/ eddig jutottam, itt megállt a tudomány(om).
mi a csudát csináljak most? olyan béna kacsának érzem magam.
hgrg, rájöttem, mi a baj. nekem van tarhelyem egy cégnél. és egy másik a dns-em, így nem lehet a saját gépem a saját serverem… ugye ez igaz?
Próbáld azzal, hogy www.oldaladcíme.hu/blog
Nincs a fenti címen, a blog könyvtárban egy index.html ?
nincsen index.html
és ahogy írtad úgy is csak 404 es..
Sziasztok!
Most próbáltam telepíteni a WP-t Atw-s tárhelyemre, de nem jön össze… 
FTP-n tárhelyre feltöltve, sample átnevezve, felhasználónév és jelszó átírva. Itt meg már 404-es hibát ír: http://www.adatmentes.atw.hu/wp-admin/install.php
Miért nem jó, tud valaki tanácsot adni?
Szerintem ott nem jól töltöttél te ki vagy fel valamit. A wordpress mappát töltötted fel vagy az abban lévő fájlokat a gyökérbe? Esetleg nem volt valami más is a tárhelyen? Előző weboldal például?
pepe itt valamit nagyon benéztél:
Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'hungary2006'@'88.151.96.4' (using password: YES) in /dbconngp.php on line 14
Could not connect to database. mySQL error:Access denied for user 'hungary2006'@'88.151.96.4' (using password: YES)
Valahol sejtettem, hogy én voltam a hülye. 
Én nem a WP mappát töltöttem fel, hanem a fájlokat. Melyik variáció kell? Arra már nem emlékszem, hogy volt-e valami “gyárilag” telepített fájl. Ha van, akkor hagyjam vagy töröljem legközelebb?