Telepítési probléma!!!!

sziasztok!

próbálkozok telepíteni a legújabb WP-t, de nem engedi, legalábbis a magyart nem, csak az angolt.

angolt felraktam és az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet magyarosítani?

addig okés a dolog, hogy a wp-config-ot modosítom, akkor az admin bejelentkező oldalon megjelenik minden magyarul, de utána szép fehér üres képernyő…

valakinek valami 5lete?

előre is köszi

Quote:

wp-config-ot módosítom ... üres képernyő ...

http://forum.word-press.hu/topic/1556-cannot-modify-header-information-headers-already-sent-by-hibauzenet/

Üdv.

Új Wordpress user vagyok így nem tudom mik az általános hibák mivel eddig php-fusion-t használtam.

Olyan gondom lenne, hogy rendesen feltelepítettem a webmotort sikeresen megjelenik az oldal (www.krys.ogc.hu) de nem tudok belépni. Rengetegszer próbáltam új jelszót kérni, ki is küldte de amikor megpróbálok belépni akkor egy üres oldal jelenik meg.

Nincs semmiféle index.html és az adatbázis is meg lett tisztítva még a telepítés előtt a php-fusiontól.

Kérem valaki help

Üdv.:

Krys

talán ez: http://forum.word-press.hu/topic/1556-cannot-modify-header-information-headers-already-sent-by-hibauzenet/

lol most látom, egymás után két azonos kérdés :smiley:

No én az ilyenekre :smiley: helyett :angry: t vágok :lol:

És két azonos válasz is volt… :slight_smile:

Sziasztok! Szépen működik a WP az oldalamon, nagyon megszerettem :slight_smile: Most egy kis zavaró ‘hibára’ bukkantam: a beállításoknál az url-t beírva www.azenoldalam.com -t adtam meg, ezen szépen be is jön a site. Viszont www nélkül jön a szokásos

“Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/euroinstruments.com/index.php:1) in /home/www/euroinstruments.com/wp-includes/pluggable.php on line 868”

A wp-config.php-val nem tudok javulást elérni, hiába cserélem, ezért vetem fel a problémát, ne kövezzetek meg érte :slight_smile:

Van valami megoldás erre?

Köszönöm.

ennyi… kész… végem van… bakter… utolsó felvetett kérdés… kész vagyok… azt hiszem szükségem lesz egy jóóó nagy körre… utána… nem nézek vissza ebbe a topicba az biztos :smiley:

szóval itt a 3ik…

Ha valóban nincs “szemét” a wp-config.php fájl elején, akkor nézd meg hexa szerkesztővel a euroinstruments.com/index.php fájlt. Szerintem.

'hitetlen' wrote on '2010-02-08:

Ha valóban nincs "szemét" a wp-config.php fájl elején, akkor nézd meg hexa szerkesztővel a euroinstruments.com/index.php fájlt. Szerintem.

Köszönöm, valóban az index.php-val volt a gond!

'Luna' wrote on '2010-02-08:

Köszönöm,

Nincs mit, azért van ez a fórum. hgrg-vel meg ne foglalkozz, azért jár ide, azért létezik, az a életcélja, a léte, a hitvallása, hogy beszólongasson.

Igen

'Az első hegymászó nem látja a mögötte jövőket'

Sziasztok!

ezt adta ki: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /wp-config.php on line 23

itt: http://bognargabor.atw.hu/

ebben nem vagyok biztos:

// ** MySQL beállítások - Ezeket a szolgálatótól lehet beszerezni ** //

/** Adatbázisod neve * ftp.atw.hu

define('DB_NAME', 'adatbázisodneve');

ide gőzöm sincs mit kéne beírnom:

/** Az adatbázis karakter kódolása /

define('DB_CHARSET', 'utf8');

/
* Az adatbázis egybevetése */

define('DB_COLLATE', '');

/**

• WordPress Adatbázis tábla előtag.

*

• Több blogot is telepíthetünk egy adatbázisba, ha valamennyinek egyedi

• előtagot adunk. Csak számokat, betűket és alulvonásokat adhatunk meg.

*/

$table_prefix = 'wp_';

/**

• WordPress nyelve. Ahhoz, hogy magyarul működjön az oldal, ennek az értéknek

• 'hu_HU'-nak kell lennie. Üresen hagyva az oldal angolul fog megjelenni.

*

• A beállított nyelv .mo fájljának telepítve kell lennie a wp-content/languages

• könyvtárba. Ahogyan ez a magyar telepítőben alapértelmezetten benne is van.

*

• Például: be kell másolni a hu_HU.mo fájlt a wp-content/languages könyvtárba,

• és be kell állítani a WPLANG konstanst 'hu_HU'-ra,

• hogy a magyar nyelvi támogatást bekapcsolásra kerüljön.

*/

define ('WPLANG', 'hu_HU');

gondolom elárultam tudatlanságom :rolleyes:

valaki tudna ennek ellenére segíteni?

előre is köszönöm!

hamm-mer: itt olvass utána az atw-s problémáknak, hátha Neked is sikerül megoldanod.

http://forum.word-press.hu/topic/3113-wordpress-es-atw/

'varnyu' wrote on '2010-02-08:

hamm-mer: itt olvass utána az atw-s problémáknak, hátha Neked is sikerül megoldanod.

http://forum.word-press.hu/topic/3113-wordpress-es-atw/

az elöző nyomorom megoldottam.(töröltem a wp-config.php aztán sikerült feltelepítenem kézileg).

miután a szolgáltatónál engedélyeztem a "MySQL hozzáférés aktiválás".

most más kodokat ír ki.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-login.php on line 302

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-login.php on line 314

azért választottam ezt a Weblap szerkesztöt,ami 1enlőre blog,mert állitólag nem kell hozzá programozónak lenni.

valóban nem,azzá válsz mire sikerül felrakni smile.gif))

http://www.google.hu/search?q=cannot+modify+header+information+wordpress&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a

2ik találat

Szia!

Nos atw-vel kapcsolatban nézd át az atw topic-ot.(voltak vele problémák :frowning: )

egyébként: ha jól emlékszem a MYSQL (!!) host: mysql.atw.hu volt de ezt le írják az admin oldalon (talán "Technikai tanácsok vagy ilyesmi, de lehet hogy a FAQ/GYIK ban/ben van)

db name meglepő módon az adatbázisod neve…

@hitetlen

"hgrg-vel meg ne foglalkozz, azért jár ide, azért létezik, az a életcélja, a léte, a hitvallása, hogy beszólongasson. "

Kezdesz szánalmas lenni. Bajod van? Mondd. Ne fikázz és beszélj értelmetlenségeket. Úgy tűnik a te “életcélod” hogy nekem beszólogass. Nyugodtan le lehet szállni rólam. Hasonló baromságaidat nekem küldd ne fáraszd velük a fórum közönségét…

ui:bocs kb másfél órája próbáltam beírni… de 2 + router üzembeállítása váratlan lassulást okozott :frowning:

Inkább személyesen hgrg. Miskolc + 250 kilométeres környékét érted bevállalom. Komolyan. NAGYON szívesen elbeszélgetnék már a fejeddel. Helyre teszlek úgy análisan, oszt jónapot.

én meg lassan magam elégítem ki orálisan.

most már csak az érdekelne igazábol,hogy elindul e 1általán az atw-n ez az 5perces telepítés.bele néztem már a tárhely foumba…

az adatbázis gondból beállt stabilan a 20 sorba,a felhasználónevem nem veszi be a gyomra…