Sziasztok :))
Wp területén még igen új vagyok, ezért kérnék egy kis segítséget
Olyan problémám lenne hogy az angol verziót alapból feltelepíti. Semmi gondom vele, de ha magyart szeretném akkor ezt a hibaüzit kapom:
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 122880 bytes) in /var/www/weboldala.net/aurel/www/wp-admin/includes/schema.php on line 363
Ez miért lehet? Eddig semmi gondom nem volt az angollal
Köszi szépoen aki tudna segíteni
Au
Az üzenet - nyilvánvalóan - világos: jól elfogyott a rendelkezésre álló memória. Ennek többféle oka lehet, de leginkább nem a magyar nyelvre történő átállás. Leginkább a tárhelyszolgáltatót kellene ilyenkor macerálni. Ingyenes tárhelyszolgáltatóknál ez elég gyakori jelenség, normális szolgáltatónál sokat kell tennünk, hogy ilyen üzenetet kapjunk.
Szia,
gondoltam De nem értem miért …
De akárhogy törlöm az egészet, ezt kapom Az angol verziónál nincs ilyen gondom Ennyire nagy eltérés lenne a 2 között? :o
Még akkor is, ha körmöfont módon, de a második mondatomban leírtam: nem ekkora a különbség, nem ez okozza. Az okhost.eu, ahol a tárhelyed is van, az ingyenes tárhelyeknél nem szedi szét magát… Olvass bele a Fórumukba.
Menj egy normális tárhelyre, nem lesz ilyen gondod.
Van egy kis gondom. Fel akartam rakni a Snips skint, de az alábbi hibaüzenetet kapom:
A bővítménynek nincs szabványos fejrésze.
Ez mit jelent?
Innen töltöttem le:
http://fthemes.com/download/?theme=snips
Előre is köszönöm a segítséget.
Nekem gond nélkül felment.
Szia!
Igen, látszik, hogy kezdő vagyok!A bővítményekhez akartam felrakni, nem a widgetekhez. Na ezt jól megtanultam amennyit szórakoztam vele:)
Sziasztok!
Én teljesen kezdő vagyok, megpróbáltam a leírások alapján telepíteni a wordpress-t , de nem tudom valamit elronthattam, ezt írja ki a
http://www.csali97.h…min/install.php begépelésére
Ha valaki tud segítsen mit kellene tennem?
Köszönöm !
Ezt nem hiszem el…
http://forum.word-press.hu/topic/7141-hiba-a-blogon/page__view__findpost__p__49604
még egy napos sincs a válasz - huszonötezredszer…
Keresők használata díjtalan és ajánlatos! És a Fórumszabályzat olvasásra is ez vonatkozik…
Köszönöm a segítséget !
Sziasztok!
Nekem a következő problémám van:
A teljes rendszert újra telepítettem. Mert az otthoni gépemen már annyi bővítményt (4-5 talán) raktam fel, hogy gondoltam így egyszerűbb. Persze csak telepítés közben jutott az eszembe, hogy ezzel a beállítások is törlődnek (wp-config.php, adatbázis). Gondoltam semmi gond, akkor azokat is frissítem, illetve a leírások szerint cserélem. Ez meg is történt. De amikor beírtam az oldal nevét nem jött be, illetve fura angol szöveg jelentkezett. Majd mivel gyanakodtam a bővítményekre. Fogtam az egészet és mindent letöröltem. Az otthoni gépemen pedig minden bővítményt letiltottam. Na az így beállított adatokat telepítettem újból. Most be is jött, viszont ahogy egyenként kapcsolgattam a bővítményeket, az egyik után (gondolom én)megint kijött az angol szöveg és nem is tudok visszamenni az admin oldalra, hogy kikapcsoljam az adott bővítményt.
A jelenlegi állapot tehát az, hogy alapból bejön az oldalam. Látszatra minden oké.
Klikk a bejelentkezés gombra: A bejelnetkező felület is bejön (eddig is minden rendben tűnik).
Majd beírom a nevem és a kódom. Klikk és a következő üzenetet kapom:
Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 74 bytes) in /home/a4072282/public_html/wp-includes/formatting.php on line 676
Free Web Hosting (kis kettős sárga keretben, középre igazítva)
Minden ötletet nagyon megköszönök. Az említett bővítmény amire gyanakodok: Simple Press Fórum. Szerintem egy nagyon hasznos bővítmény és nem lenne szívem kidobni. De nem is biztos hogy ez okozza a gubancot. Ez csak egy ötlet. Az otthoni gépemen minden rendben működik mindenesetre.
A honlapom elérhetősége: oldalam
Minden segítséget előre is köszönök.
Üdv:
z
Sziasztok!
Közben úgy nézem sikerült megoldanom a problámát, hála ficasso-nak:
http://forum.word-press.hu/topic/4990-fatal-error/: “ficasso (2011-08-14 - 10:57)”.
Még egyszer köszi neki:).
További szép napot:
z
Keress rá itt a fórumban erre: allowed_memory.
Mellesleg az elmúlt 24 órában érkezett pont abba a témába új hozzászólás, amibe a megoldás(oka)t is láttam.
üdv
feltettem az atw-re a wordpresst, sikerült. De szeretnék neki valami design-t adni, azt még külön le kell hozzá tölteni, mert csak ennyi látszik most nekem.
Sziasztok!
Számomra nagy de nektek biztos nem nagy probléma az hogy hogyan kell beállítanom, azt hogy az uj felhasználók kapjanak levelet miben aktiválhatják magukat. Vagy mik a feltételei ennek, mik kellenek hozzá (telepítés).
Nagyon szépen köszönöm!
Sziasztok!
Teljesen óvodás vagyok még Worpress témában és elnézést, ha rossz helyen kérdezem, de már másfél napja keresgélek
A kovetlezo dolgokban szeretnék segitséget kérni:
- nem világos számomra, hogy a NextGen Gallery- ből mi módon tudnék olyan galériát késziteni, hogy mondjuk van egy természetfotók fő kategória, ami alatt: állatok, növények, makro, stb., lenne és a GALÉRIA menüpontom alatt elöször csak a fő kategóriák jelenjelenk meg, mint pl
Természetfotók, Nagyvilág, Portrék, aztán rákatt pl a természetfotókra és abbol lenyilik az állatok, növények, stb. (mert odaig eljutottam, hogy a galeria menupont lett a “szulo” oldal es peldakent most ebbol jojjon egyelore az elso galeria, ezala a masodik galeria, de ehhez kkepest nem jelenik meg, csak az elso… igy elveszitettem a fonalat.)
- kerdesem az lenne, hogy milyen photoblogot javasolnatok, amit telepites utan ugy tudok hasznalni, hogy mondjuk ma fenyepezek valamit, azt felteszem, amelle komment es igy tovabb folyamatosan egymas ala. Mert telepitettem a photoblog es a sidebar photoblog nevu bovitmenyt, de egyiket sem latom az admin vezerlopultban megjelenni.
- a ket kepet azert csatoltam, mert azt is szeretnem megkerdezni, hoygy ezeket az “case study”, “your project” " headlines" stb egysegeket hogyan tudnam eltuntetni ?
Nagyon varom a segitsegeteket, halas koszonetem, illetve, ha mashova menjek ezekkel a kerdesekkel, segitsetek abban is kerlek es mar itt sem vagyok
szep napot,
kk
[attachment=581:Untitled-1.jpg][attachment=601:Untitled-2.jpg]
Sziasztok
Teljesen kezdő vagyok, most szeretnék megismerkedni a wp-vel, saját oldal készítéséhez.
Letöltöttem a gépre, kicsomagoltam az utasítás szerint a fájl módosítottam, ezután a total commanderrel felmásoltam a tárhelyemre wordpress mappába, na és itt elakadtam. Sajnos nekem most nem egyértelmű a további lépés.
kérlek segítségetek
köszönöm
Dávid
Miért a wordpress mappába másoltad? Oda is szeretnéd? Azt szeretnéd, hogy igy nézzen ki: oldaladneve.hu/wordpress? Egyébként ha fent van, meg minden ki van töltve, akkor csak meg kell megnézed a weboldalad és már ott a telepítő kell hogy fogadjon.
Itt találsz magyar nyelvű, részletekbe menő segítséget a telepítéshez: http://www.wordpress2you.com/2011/07/a-wordpress-telepitese/
Miért a wordpress mappába másoltad? Oda is szeretnéd? Azt szeretnéd, hogy igy nézzen ki: oldaladneve.hu/wordpress? Egyébként ha fent van, meg minden ki van töltve, akkor csak meg kell megnézed a weboldalad és már ott a telepítő kell hogy fogadjon.
Szia,
Nem, arra közben rájöttem. Most felöltöttem egy mappába, aminek oldal.hu a neve. Viszont kaptam másoktól is linket, ahol public_html -be írják, hogy töltsem fel a fájlokat. NOs ilyen mappát nem találtam a tárhelyemen.