Ilyenkor mi van?
Warning: include_once(…/home/www/wp-content/plugins/simple-forum/forum/forms/sf-form-login.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in …/home/www/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-forms.php on line 57
Sziasztok!
Törölni szeretném az egyik regisztrált felhasználót a Simple press fórumomból, de egyszerűen nem találom, hol tehetném meg ezt.
Kérlek benneteket, segítsetek, nagyon sürgős lenne!!!
Köszi!
Szerintem töröld a wordpress admin panelen belül a felhasználókból úgy jónak kell lennie.
Mi a véleményetek az új Simple press 5.0-ról? Jól látom, hogy a régi fordítás nem lesz jó hozzá?
Kell majd új fordítás az új verzióhoz?
Igen, jól látod, kellene. 
A WP Super Cache összeakadását a SP fórummal hogyan lehet megoldani?
Super Cache be van kapcsolva, akkor a fórum oldalai nem lapozhatóak és az új bejegyzés sem látszik, ha kikapcsolom SC minden rendben van.
Van erre valami megoldás?
Sziasztok!Először is Boldog békés ünnepeket kívánok!
Próbáltam frissíteni a fórumost ,feltöltöttem az új fájlokat a leírtak szerint . Ezután rákattintottam az Perform Upgrade gombra de fél óra múlva sem történik semmi. Valaki találkozott már a leírtakkal?Természetesen az új wordpress van fent.
Én frissítettem a SP (teszt oldalon) és nincs gond vele, csak nagyon hiányzik a magyarítás az új 5.0-hoz.
Sziasztok!
Én is most ismerkedem a Simple Press fórum bővítménnyel.
A problémám, hogy nem tudok témát nyitni, illetve hogy nem tudok hozzászólni, mert az “Új Téma” keret szét csúszik. Ami úgy jelentkezik, hogy a jobb oldal eltűnik. Ãgy persze a jobb oldalon lévő gombok is. Próbáltam már a Firefox-al és a Google Chrome-val is megnézni, de ugyanaz a helyzet. Sablont is cseréltem, de csupán pici változás történt (a másiknál legalább a gombok látszódtak). Css gondra tippelek, illetve ezt olvastam, de nem tudom, hogy jó e a gondolat, és hol lehetne ezt megnézni, ha ez igaz. Mármint, hogy melyik css fájlban kellene valamit állítani.
Van ötletetek?
Üdv:
z
Üdv:
z
Sziasztok!
A Simple Press 5-öt az alábbi oldalon, az erre kedvet érzőknek lehet fordítgatni (regelni kell hozzá). Én nekiláttam, de nem csekély a feladat. A mostani időbeosztásomat nézve ki tudja mikor fejezném be
. Ha páran nekilátnánk, egyszer csak elkészülne. Szóval uccu 
http://glotpress.sim…ss.com/projects
Én magázva kezdtem a fordítást (konzervatív dinoszaurusz vagyok), ha a tegezős szerintetek jobb, akkor időben váltsunk szerintem, hogy legyen egy egységes verzió.
Szia zenoe!
Milyen képernyő felbontást használsz?
Szia Hatala G!
1024x768
Mire gondolsz?
Üdv:
z
Nekem volt megjelenési gondom a képernyőfelbontás miatt, de rájöttem közben, hogy az az adminfelületen mászatta szét a fórumot. Ha valami módon meg tudnám nézni az oldalad, talán tudnék segíteni, (no nem biztos). Kipóbáltad a fórum összes sablonját?
Üdv:Hg
Szia Hatala G!
Több sablonját is kipróbáltam a fórumnak, de semmi változás :(.
Most kíváncsiságból még az Internet Explorer-el is megnéztem. Ott persze működik (bár a széle ott sem látszódik)
, viszont maga az oldal furán jön ki (mindkét menüsor egymásmellé pakolódik (és az eddig kétsávos oldalból így hirtelen három lesz), meg a fejlécnél eltolódások vannak, de ez más történet.
Viszont ezt nem veszem komolyan, mert nekem úgy is a Firefox és a Chrome a lényeg.
Az oldalam: http://kishalom.site11.com. Van egy minta fórum, hátha az segít 
Köszi előre is.
Üdv:
z
Zenoe, szia!
Elsőre szerintem a szövegszerkesztő eszköztárát ritkítsd ki kicsit, hátha a sok gomb nyomja szét az oldalt, (admin->fórum->komponensek->Szerkesztő eszköztár beállítások) Aztán vissza tudod rakni, ha nem ez okozza) A sok szeparátort meg a felesleges gombokat. Lehet böngésző gyorsítótárat kell ürítened, hogy lásd a változást. (én így jártam
) . Ha nem javul a dolog, agyalunk rajta.
Jelezd mire jutottál.
Üdv: Hg
No, nézegettem még egy kicsit, lehet a Wordpress sablonoddal nem szeretik egymást.
Szia Hatala G!
Kipróbáltam az ötletedet…
Ha az ikonokat csökkentem valóban összébb megy. Tehát a felvetésed, úgy tűnik helyes. Viszont ahhoz, hogy teljesen látszódjon a jobb oldal, gyakorlatilag 3-4 gombra kell redukálnom a tartalmat, ami meg már az adott üzenet szerkeszthetőségét veszélyezteti. Persze választhatnék mást is (HTML, BBCode, Egyszerű szöveg), mert azoknál gyakorlatilag jól működik. De akkor meg a fórum fórumszerűsége szűnik meg, legalábbis az egyszerű átlagfelhasználók számára :(.
Az mindenesetre már eredmény, hogy tudjuk mitől esik szét a keret :). De hogy lehet összébhúzni a gombokat, vagy éppen kicsinyíteni? Próbáltam állítgatni a css-ben (amire gondoltam, hogy a gombokért felelős), de inkább mégse, mert nem vagyok benne biztos, hogy melyik is a tényleges felelős a dologért. És hát lehet hogy abban is igazad van, hogy az oldal sablonja is közrejátszik.
Nem tudom 
Ötlet?
Szerinted is a bővítmény valamelyik css ében keresendő a bibi? Például: …editorstinymcecontent.css… ?
Üdv és köszi előre is
z
Ui.: Csak mért nem tud úgy kinézni, mint az itteni szerkesztő gombok: picik, mégis jól láthatók, és hát két sorban vannak 
[font=helvetica, arial, sans-serif:37xqs56a]Simple Press 5 szerintem nagyon jó![/font:37xqs56a]
Hát nekem a 4.5.1 van fönn, már ha arra gondolsz (5-össel még nem találkoztam).
De sajna ez a gondom vele :(. Amúgy biztos tényleg nagyon jó lehet.
Üdv:
z
Hmm… most látom, hogy van 5-ös verzió, bár még bétának írja. Elnézést, nem láttam. 
Mindenesetre kipróbálom, hátha ott rendesen működik.
Üdv:
z