A Simple Press 5-öt az alábbi oldalon, az erre kedvet érzőknek lehet fordítgatni (regelni kell hozzá). Én nekiláttam, de nem csekély a feladat. A mostani időbeosztásomat nézve ki tudja mikor fejezném be . Ha páran nekilátnánk, egyszer csak elkészülne. Szóval uccu
Én magázva kezdtem a fordítást (konzervatív dinoszaurusz vagyok), ha a tegezős szerintetek jobb, akkor időben váltsunk szerintem, hogy legyen egy egységes verzió.
Simple Press fórumot használok egy Word Press oldalamon, és 1-2 napja nem működik a fórumon a privát üzenet küldési lehetőség.
Ez valamilyen általános hiba, másnál is így van, vagy én állítottam el valamit?
Privát üzenet küldésekor nem jelenik meg és nem is lehet beírni a címzett nevét.
Az üzenet elküldésekor pedig csak forog és forog a loading, de nem történik semmi. Persze nincs is kinek elküldeni, mert nem jelenik meg a címzett a listán.
Sőőt, most látom, hogy az admin felületen is használhatatlan a Simple Press, nem tudok szerkeszteni benne semmit.
Nemrég frissítettem a WP-t a legújabb verzióra, valószínűleg azóta van a fórummal probléma. Nagyon megköszönném, ha valaki megmondaná, hogy orvosolhatnám a helyzetet!!!
Sziasztok! Simple Press fórumot használom, szeretnék egy új fórumot, tudtok valami hasonló fórumot ajánlani, ami ingyenesen elérhető és olyan mint a SP fórum?
Lehetőleg a hozzászólások is megmaradjanak a váltás után, olyan új fórum kellene.