Üdv!
Nem rég elkezdtem használni a Simple press fórumot és egy akadályba ütköztem. Hogy mikor egy egyszerű Member amikor beregisztrál a fórumba, akkor ha ír hozzászólást, csak az Admin jóváhagyása után tud beleírni. Tehát ezt írja ki “A hozzászólás Fórum Adminisztrátori jóváhagyásra vár”. Nézegettem a beállításokat, de nem találtam meg, hogy hol lehet ezt ki iktatni, hogy aki beregisztrált szabadon szóljon hozzá és ne kelljen admin megerősítés… Válaszokat előre is köszönöm! Várom az ötleteket 
Ha az első hozzászólását elfogadtad, akkor a többit már tudja? Bár nem ismerem ezt a plugint, de nincs összekötve a wp-s hozzászólás moderációval? Azt próbáltad állítgatni?
Most megnéztem a wp-s hozzászólást, ott kivettem azt, hogy az első hozzászólást elfogadta akkor a többit már tudja, de még így is kivan írva, hogy adminisztrációs elfogadásra vár… :S De azért köszönöm a tippet.
Sziasztok!
A simpelpress fórumba át tudom importálni az egyes postokhoz írt hozzászólásokat?
Van erre valamilyen megoldás? A sf-ben nem találtam…
Köszi,
Balázs
arra gondolsz, hogy egy bejegyzéshez esetleg egy kattintással lehessen témát is nyitni neki a fórumban? mert ilyesminek én is örülnék :rolleyes: 
arra gondolsz, hogy egy bejegyzéshez esetleg egy kattintással lehessen témát is nyitni neki a fórumban? mert ilyesminek én is örülnék :rolleyes: ;)
Nem erre gondoltam, de amit te írsz, olyan van. :)
Nézd meg itt:
http://csillagmag.hu/napi-csillaguzenetek/az-ujev-hete/
legalul látod... ezt automatikusan hozza létre...
De nem tudom magyarítani ezt a szöveget, hogy
" Join the forum discussion on this post "
A po-ban nincs ilyen, a DB-ben meg ha átírom, akkor nem jelenik meg semmi.
Suxx..
Balázs
Oké, a magyarítás megvolt:
sf-links-blog.php
line 220
$text = '%ICON% Modd el a gondolataidat a fórumban';
Tudom, nem szép, de nem tudtam mást…
Balázs
gettext-esítsd és utána írd át a mo/po-ban majd küldd vissza a készítőknek h javítottad 
A felhasználók elvileg állíthatnak be avatar-t, de nem tudnak feltölteni.
Amikor a “browse”-ra kattintok, akkor nem történik semmi…
Szerintetek?
Egyébként nem találtam a beállítások között hol lehet az avatarral kapcsolatban állítgatni bármit is.
Köszi,
Balázs
Nem erre gondoltam, de amit te írsz, olyan van. :)
Nah akkor majd valahogy megpróbálom ezt is megoldani...
Bár lehet amíg nincs beélesítve a fórum, addig nem is rakja ki :rolleyes:
Mindenesetre köszönöm a linkhez tartozó magyarítást is ;)
Az alábbi kérdéseim merültek fel a pluginnal kapcsolatban, amelyeken nem tudok túllendülni és egyenlőre 30 évet öregedtem egy nap alatt. Sorolnám:
[*]Karakterek miért szivatnak, ha jó a kódolás?
[*]Miért tűnhetett el a bejelentkezés és kijelentkezés link?
[/list]
Egyenlőre ennyi, de van még a tarsolyomba. Remélem tudok segíteni. Előre is köszönöm!
Hát ha már téged is ' megszivat ' , akkor ott komoly baj van . 
Efrud: file és tábla karakterkódolás is utf8as?
Jaja. Igazság szerint az, ezt meg is oldom. De hogy a linkek hova tűnhettek el? Meg ezek a moderációs dolgok amit fentebb is irt már valaki. Hát nem értem.
A SPF-ben többfajta megjelenés is létezik, váltsál, és lesz amelyiknél visszajönnek. Onnan pedig már fogod tudni.
A helyzet az hogy a sablont én írtam. Itthon localhsoton minden ott van ahol kell lennie. Ügyfélnél meg nem. hm…
Szép. én is akarok sablont irni, illetve áttalakitani… nézegetem csak nem toom igazából hogy hogy kezdjek hozzá! sok dolgot nem akarok áttirni csak azt szeretném ha weboldalam nem oldalt lennének az oldalaim hanem felső részben hejeszkednének el tehát vízszintesen nem fügőlegesen alap sablont alakitgatom http://specialunit.clans.hu/ illetve segitenek haverek
segitséget előre is köszönöm
Üdv Roten
Konkrétan itt most nem egy wordpress sablonról van szó hanem egy simple press sablonról.
Üdvözletem!
Sok mindenre találtam itt (a fórumon) választ. Köszönöm. A simple press-t sikerült kisebb “reszeléssel” működésre bírnom. A 4.1.3 verzióhoz mellékelem a nyelvi fájlokat. Kvázi teljes de akad még rajta szépíteni való. Azért már használható. Ha hibát leltek benne, vagy van szebb nyelvi megoldásra javaslat, jelezzétek. [attachment=89:sforum_hu.zip]
Minden jót.
Köszönjük! A párom már régóta keresi