Simple Press fórum

Szívesen! Örülök, hogy segíthettem.

'Hatala wrote on '2010-02-18:

Üdvözletem!

Sok mindenre találtam itt (a fórumon) választ. Köszönöm. A simple press-t sikerült kisebb "reszeléssel" működésre bírnom. A 4.1.3 verzióhoz mellékelem a nyelvi fájlokat. Kvázi teljes de akad még rajta szépíteni való. Azért már használható. Ha hibát leltek benne, vagy van szebb nyelvi megoldásra javaslat, jelezzétek. [attachment=89:sforum_hu.zip]

Minden jót.

Én is nagyon szívesen letölteném és kipróbálnám, de azt mondja, hogy a fájl nem található. :(

Esetleg emailben megkaphatom, vagy privátban egy másik link segítségével? :rolleyes:

Üdvözletem!

Hát, mint látom, valóban valami módon az enyészeté lett a fájl. Nagyon szívesen megosztom ismét, de sajnos jelenleg nem vagyok otthon (otthoni gépen van) az ftp jelszó meg nem jut eszembe, /öregszem erősen/. Kedd este, de legkésőbb szerdán megoldom, ha addig valaki meg nem előz.:mellow:

Üdvözletem!

No sikerült hozzájutnom, remélem erről a linkről már nem illan el. Simple:press 4.1.3 nyelvi fájlok. Az előzőhöz képest javításokon esett át, (főként helyesírás:rolleyes:).

Na még egyszer! Nem megy nekem ez a feltöltés, linkelés dolog : SPForum 4.1.3

'Hatala wrote on '2010-02-22:

Na még egyszer! Nem megy nekem ez a feltöltés, linkelés dolog : SPForum 4.1.3

Épp most dobta fel, hogy 4.2.0 s van már...nincs kedved esetleg megnézni majd ahhoz is? :rolleyes:

Persze ezt is THX! :)

Úgy tűnik, a 4.2.0-val is működik :wink:

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy megoldható lenne az a Simple Press Fórumban, hogy jobb oldalon a widgetek ne jelenjenek meg, és A FÓRUM teljes egészében töltse ki a sablont.

Előre is köszönöm a segítséget!

Ne idézz feleslegesen!

Szia!

Megoldható…bár az én sablonommal valahogy pont nem hajlandó működni… :frowning:

Wordpress Theme widgetek nélkül

Szia!

Köszi szépen! Félig meddig működik. A widgeteket eltünteti az oldalról, viszont a fórumot még mindig olyan kicsiben jeleníti meg. Erre tud valaki megoldást?

Közben sikerült megoldanom a dolgot :smiley: !

Találtam egy sort az újonnan készített nowidget.php-ben, azt kitöröltem és kirakta az oldalt teljes szélességébe.

Ezt a részt töröltem:

Code:

<a href="" rel="bookmark" title="Permanent Link to ">

@lenard88: ügyes vagy, gratula!

Ne idézz feleslegesen!

Köszi! Plusz még annyit csináltam, hogy a style.css -ben csináltam egy #content2 részt és ott adtam meg a fórum szélességét és nem a nowidget.php-ben ahogy a videó mutatta.

Épp most dobta fel, hogy 4.2.0 s van már…nincs kedved esetleg megnézni majd ahhoz is? :rolleyes:

Üdvözletem!

Megnéztem a 4.2-t . Sok új dolog van benne. Nekiláttam. de elleszek vele pár napig, addig elketyeg a 4.1.3 assal, bár sok helyen ki fog bújni az angol szöveg.

Üdvözletem!

Elkészült a 4.2 -höz a nyelvi fájl. Van benne 2 rettenet hosszú angol mondat az adminon, amivel még nem boldogultam de a többi kész. Ha megértem, majd azt is frissítem smile.gif

Igyekszem ide linkelni, de egyszer már felsültem ezzel. Ha itt nem fog működni, a feljebb lévő bejegyzésnél a 4.1.3 nyelvi fájl linkjére kattintva ez is megtalálható. Sok sikert. A link: sforum_4_2_hu.zip

Köszönjük a magyarosítást!

Köszönet a fordításért és közzétételért! :slight_smile:

Köszönöm én is :slight_smile:

Egy ideje 'bűvölöm', meg is csináltam(részben) a saját fordításom,

DE(legalábbis nálam) összekad (nem műkszik rendesen) minden bővítménnyel ami lightbox-ot,clearbox-ot vagy valami hasonlót használ.

Így nekem maradt az az alternatíva, hogy vagy ez, vagy az. :frowning:

U.i.:A fordítás nagyon jó csak 'widescreen'. Érdemes lenne 'normál' képernyőhöz is fordítani. :slight_smile:

Üdvözletem!

Szívesen, nagy örömmel!

A sok kedves köszöneten felbuzdulva átnéztem a fájlokat és javítottam benne egy alapos értelmezési hibám, illetve “lefordult” a két rettenet mondat is, reményeim szerint a helyesírás is jobb lett, meg a felelhető 1 olasz mondat is “magyarosodott”. Érdemes frissíteni egyet! És elnézést a trehányságért mindazoktól akik az ezt megelőzőt már használatba vették. A link ugyanaz: sforum_4_2_hu.zip

Rozi! Ha ezt a widescreen dolgot bővebben kifejtenéd, köszönettel venném. Nekem 4:3 as monitorral nem tűnik fel semmi, de lehet, hogy csak sügér vagyok és valamit nem értek. Köszi a segítséget.

@Hatala G:Röviden. Nem kritizálni szeretném, nagyon örülök a fordításnak.

Csupán csak esztétika.

A hosszabb lefordított mondatok 'widescreenen' normálisan jelennek meg.

'Normál' képernyőn néha egymásra csúsznak a mondatok. Néhol rövidíteni kéne a fordítást.(bár ez lehet,hogy nem is képernyőfüggő)

De ez tényleg csak esztétika, maga a fordítás nagyon jó :slight_smile: (én is ezt használom)

Még egyszer köszi