Üdvözletem!
No, már értem, köszi. Kedden leszek ismét nem laptopon ténykedő, akkor utánanézek, aztán jelentkezem, hogy mire jutottam. Ha lelsz egyéb hibákat is, jelezd és igyekszem javítani. Köszi.
Üdv,
nem sikerül installálnom WP2.9.2 - forum4.2 - csak tekeri.tekeri a “perform install” megnyomasztása után… Nem akarja-nem akarja, jáj!
Néztem a honlapján a support-forum-ban, de egyből webszerver error-log-ról beszéltek - azt meg nem érem el a tárhelyemen. *****-n vagyok, a WP egy alkönyvtárban, semmi cselezés nem történt, eddig mindent szeretett.
Valami ötlet?
Hála s tHx!
(bézik felhasználó vagyok, nem guru!)
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a Simple:Press fórumhoz vannak normális szép skinek? Mert az az alap 12 ami van nem vmi gyönyörű:D Ti mit használtok?
Sziasztok!
Abszolút kezdő WP-s vagyok.
Hosszú ideje keresek arra választ, hogy miért nem küld ki e-mailt az SP Forum, miután megtörtént a regisztráció?
Lehet, hogy már volt szó erről, de én nem találtam választ, vagy nem értettem azt.
Köszönöm.
Köszönöm a 4.2-es fordítását! :rolleyes:
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy tárhelyet váltottam, és ha már váltottam, akkor frissítettem is a WP-met, és persze a bővítményeket is. Ezek után előállt egy olyan probléma, hogy a bővítmények telepítése menünem nem jelentek meg a bővítmények, az aktívak, meg a többi sem, fehérség volt, az új bővítmény menürész működött hibátlanul. Kikísérleteztem, ez a hiba azért volt, mert a simple press forum összeakadt valamivel, nem tudom mivel, de amióta letöröltem a fórum bővítményt, azóta semmi gond, de ugyanekkor szükségem lenne egy fórum bővítményre is. Esetleg valakinek valami ötlete, hogy miért van ez a hiba, vagy egy másik forum bővítményt tudnátok ajánlani?
Köszönöm.
Tedd vissza aSPF-ot, és keresd meg inkább, hogy melyik bővítménnyel ütközik, és azt a bővítményt cseréld le.
Minden bővítményt kikapcsoltam, egyedül az SPF volt bekapcsolva, de amint bekapcsoltam azonnal beállt a hibajelenség, szóval nem más a hibás. Esetleg más ötlet?
Sziasztok!
Adminként írok fórumbejegyzéseket egyszerű regisztrált felhasználó nem látja, helye megvan csak a szöveget nem látni,
csak administrator látja az írást. Gondolom valmelyik jogon kell állítani, vagy ha nem akkor mi lehet a megoldás?
Köszi a segítséget!
Én más megoldást nem találtam, csak ezt:
Kell egy felhasználó akinek moderator jogot adsz, utána pedig WP adminon annak a felhasználónak administrator jogot is adsz.
Ãgy írhatsz adminként is a fórumba, úgy hogy az látható is lesz egyszerű felhasználónak.
Valakinek van más ötlete, vagy megoldása, írd meg.
Köszi!
3.1 WP frissítés után a Hozzászólások szerkesztő Rich Text (TinyMCE) nem elérhető.
Valaki tudja megoldást? - mit kell csinálni - Rich Text (TinyMCE) - is jó legyen.
Megoldás a “Rich Text (TinyMCE) nem elérhető”
Lightbox 2 kavart, azt kikapcsoltam, minden rendben van.
A TinyMCE bővítményben, a beállításainal van egy olyan lehetőség, hogy azt bejelölve, elkerülhető néhány ütközés. Azt próbáltad ?(Csakhogy mégis megmaradhasson mindkettő, ha tényleg van rájuk szükséged.)
TinyMCE külön nincs beállítási lehetőség, fórum beállításoknál meg nincs az amit írtál.
Nem raktam fel ilyen bővítményt, fórumban benne van.
Auto Thickbox használom a Lightbox 2 helyett -ezt a megoldást találtam.
Én a shutter reloadot ajánlom figyelmetekbe. Nekem ez ami nem akad soha össze semmivel.
Ez csak kép megjelenítő, nem méretez át semmit ha bekapcsolom?
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy miképpen tudnám elérni hogy a hozzászólás szerkesztésénél legyen magyar helyesírás ellenőrzés? Ahol ki lehet választani a ellenőrzés nyelvét nem szerepel a magyar nyelv.
Előre is köszönöm a segítséget.
Firefox! 
A problémám (Simple Press 4.4.5), hogy csak a számítógépről feltöltött avatarokat jeleníti meg a fórum, azokat, amiket a galériából lehet beilleszteni, nem. A képek mérete jó, a beillesztés folyamata is lezajlik, kiírja a rendszer, hogy a kép kiválasztása megtörtént, profil mentve, ráfrissítek az oldalra, de nem jelenik meg a felhasználónév mellett az avatarkép.
Saját gépről be lehet illeszteni, azzal nincs gond.
Kérlek segítsetek!!!
Ha ezzel kapcsolatban nincs ötletetek, akkor kérlek, ajánljatok egy jó fórumot, ami jól illeszkedik a WP-hez, és nem bonyolult a kezelése. Tudjon privát üzenetet küldeni, lehessen avatar képet beállítani (galériából is), küldjön az adminnak értesítést új regisztrációról, ne jelenítse meg az e-mail címeket, csak az admin láthassa azokat…ezek lennének a kritériumok.
A Mingle fórumot próbáltam, de nem tud privit küldeni, az pedig nálam fontos lenne.
Tehát a Simple Pressen és Mingle fórumon kívül mely fórumok működhetnének jól együtt a WP-szel?
Köszi a segítséget!