http://www.wordpress2you.com/2010/12/hogyan-javitsuk-a-wordpress-cannot-modify-header-hibat/
Köszönöm, ezt megtaláltam. Ez alapján próbáltam javítani, eddig sikertelenül.
Ne a word-del szerkeszd, hanem a psPad-del, vagy a NotePad+±szal.
Ez is megtörtént, nem szoktam wordben szerkeszteni. PsPadot használom már nagyon régóta.
Viszont az a helyzet, hogy a benti gépen nem jelenik meg az admin felület, itthonról viszont tökéletesen működik. Kipróbáltam chromeban és firefoxban is itthon és bent is…
De azért köszönöm a gyors válaszokat.
Sziasztok! Hetek óta nem tudok belépni a honlapom admin felületére, mert a következő üzenet jelenik meg:
Ez a weboldal átirányítási körbe került
Újratöltés Rövidebben
A(z) http://www.mammba.hu/wp-admin/ címen lévő weboldal túl sok átirányítást okozott. A webhelyhez tartozó cookie-k törlése vagy harmadik fél cookie-jainak engedélyezése megoldhatja a problémát. Ha nem, akkor a probléma a szerver konfigurációjával lehet, és nem az Ön számítógépével.
További információ erről a hibáról.
Hibakód: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS
A tárhelyszolggal fölvettem a kapcsolatot és azt mondták, hogy ezt ők “csinálták” a Brute Force támadások miatt. Aztán visszakaptam a “jogokat” és működött az oldal kb. 5 percig, majd megint ugyanez a hibaüzenet jelenik meg. A thszolg azt mondja, ők ezzel nem tudnak mit kezdeni és ezt a választ kaptam:
“Szerintem nem jól állítja be (itt az általuk javasolt wp-admin könyvtár jelszóval történő levédésére gondol) és bekavar a wordpress saját apache mode rewrite alkalmazása, ami a keresőbarát beállításokért felelős!”
Valaki tudna adni egy épkézláb magyarázatot, hogy ilyenkor mit kell csinálni?
Köszönöm!
(hú, ez a szerkesztőfelületes oldal most nagyon furán néz ki…)
Sziasztok!
Új tárhelyre-domainre másoltuk át az oldalamat,
http://üvegcsillag.hu
és a régi link is mostmár erre mutat. Én meg nem jutok be a szerkesztőfelületre. Sehonnan. Nincs hibaüzenet, csak betölt újra a bejelentkező oldal. Kérek új jelszót, arra is ugyanez a válasz: vagyis semmi.
Mit csináljak!!!
Köszi a választ (amennyiben nem az, hogy telepítsem újra az üres wp-t, és kezdjem el…)!
Szia!
Ezeket próbáld:
- Ftp-n minden bővítmény törlése, majd próba. Ha nem nyert, akkor újra feltölt a bővítményeket.
- Ftp-n sablon átnevezése, hogy alapra álljon, majd próba.
- Szolgáltónál phpmyadminban belép, wp_options táblába a régi domain nevet keresd meg és írd át az újra, ha még a régi ott lenne egyik mezőbe, majd próba.
- Legújabb wp letölt, ftp-n feltölt és FELÜLÍR mindent, amire rákérdez. Ezt követően párszor ctrl+f5-öt nyomkodás, majd próba.
Mind a fájlokról, mind az adatbázisról először csinálj biztonsági mentést!
Húha… Köszönöm! Elég kezdő vagyok, hogy ehhez egy adag lelkierőt kell összegyűjtenem, hogy belefogjak, de nem halogathatom sokáig. Ha valahol elakadok, még jövök (és akkor is, amikor sikerült )
Szasztok!
Nem tudok belépni az oldalam szerkesztő felületére. A hibaüzenetek a következők:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/htdocs/hu.csiro.www/siteroot/web/wp-config.php:1) in /data/htdocs/hu.csiro.www/siteroot/web/wp-content/plugins/zedity/zedity.php on line 647
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/htdocs/hu.csiro.www/siteroot/web/wp-config.php:1) in /data/htdocs/hu.csiro.www/siteroot/web/wp-login.php on line 414
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/htdocs/hu.csiro.www/siteroot/web/wp-config.php:1) in /data/htdocs/hu.csiro.www/siteroot/web/wp-login.php on line 426
HIBA: A sütik blokkolva egy nem várt kimenet következtében. Segítséget ez a dokumentáció, vagy a támogatói fórum.nyújthat.
Előre is köszönöm a segítséget!
Ez a kérdés már kismilliószor ki lett tárgyalva.
http://kozosseg.wphu.org/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1
Legközelebb először légy szíves használd a fórum keresőjét.
Néztem a keresőt mielőtt kérdeztem volna, sőt ezt a topikot is elolvastam. Nem értem miért kell mindjárt azzal fogadni valakit, hogy használd a keresőt? Honnan tudod, hogy nem használtam? Mindegy, sajnos ilyen a világ, nincs időnk egymásra…
A keresővel ezt a listát találtam:
“1. Mentsd le a teljes weboldalad, FTP-ről a vinyódra (legyen meg, hátha kell)
2. phpmyadmin ból exportáld a mostani adatbázist (ez is csak a biztonság miatt)
3. Töltsd le a legfrissebb wp-t. (ha angolod volt akkor azt, ha magyar, akkor azt).
4. Töröld le a szerveredről az ÖSSZES fájlt, KIVÉVE: wp-content könyvtárt és maradjon még a wp-config.php és a .htacces is és ha van robots.txt, akkro az is maradjon. Ezekt ne töröld.
5. Másold fel a letöltött legfrissebb fájlokat a szerverre.
6. Böngészőből most próbálj meg belépni…(leht frissíteni fog, ha régebbi wp-d volt)”
Illetve egy linket, amely nem működik: http://www.wordpress…y-header-hibat/
Mindegyik két éve volt, gondoltam az újabb verziókra van más megoldás, ezért mertem érdeklődni.
Az általad adott link csak az üres keresőt adja, amit magam is megtaláltam már.
Akkor csak két kérdésem lenne:
- Az általam is idézett folyamat a megoldás?
- A nem működő link alatt volt új infó a megoldással kapcsolatban?
Előre is köszönöm a választ!
Ez a fogadás azért van, mert a válasz itt van a fórumon, kismilliószor leírva. Nem csak neked szól, más is kapott már ilyen választ sokunktól. Ha mindenkinek újra meg újra leírjuk, akkor a sok ismételgetés között elveszik a többi hasznos tartalom.
Cannot modify header information - ezt írd a fórum keresőbe. Ezek szerint még keresni sem tudsz. Nem baj, majd megtanulsz.
Ha meg a wordpress szót is utána írod a google keresőjébe, akkor is sok választ fogsz kapni.
- nem
- igen
Hiába vagy mágus, azért az arcodból visszavehetnél, de köszönöm a segítséged, sikerült javítani. Nem ma kezdtem a fórumozást de sehol, soha ilyen fogadtatást még nem kaptam. Nem hiszem, hogy olyant mondtam vagy tettem volna, amire így kellene reagálni. De spongyát rá, biztos rossz napod volt, nekem is szokott néha ilyen lenni, de akkor inkább nem fórumozok. Részemről lezárva.
Amúgy mi okozza ezt a hibát?
Kedves Csiro!
3 hozzászólásod van eddig: egyszer kérdeztél/segítséget kértél és kétszer fikáztad azt, aki segítséget próbált adni neked.
Olyan ez, mint amikor valaki az ablak alá szarik, majd bekopog az ablakon és budipapírt kér. Aztán fokozható a pofátlanság, ha újra bekopog, és visszaadja a budipapírt, hogy a másik fele még használható.
Andrea nem csak neked, hanem másoknak is sokat segít és segített - és ami még szebb, hogy segítsége szinte mindig aprólékos leírások képében jelenik meg, nem csak egy-két linket vakkant oda. (491 hozzászólás elég tekintélyes szám, ugyebár?)
Ha valaki - bármiben - elakad, legelőször az a normális, ha meg próbál magán segíteni, és csak akkor fordul segítségért, ha úgy érzi, áthömpölyög rajta a baj.
Ezt az “önsegítséget” te nemes egyszerűséggel kihagytad, mint aki a sült galambra várakozik.
Nos, ezen a Fórumon (is) mindenki saját szabad idejében igyekszik segíteni a másiknak. Önként vállalt, nem kötelező dolog, mondhatni: ha már belépett valaki, akkor becsületbeli ügy.
De, segíteni csak azokon lehet, akik akarják is a tennivalós segítséget. Nem arra vállalkoztunk, hogy ingyenesen, láátástól mikulásig kiszolgáljuk a lustákat, hanem arra, hogy "„Nem halat kell adni, hanem megtanítani halászni”…
Ha beírod a Google-ba a hibaüzenetet (esetünkben a “Cannot modify header information” kifejezést), akkor rögtön az elején, magyarul, kezdőknek (is) szóló, korábbi leírásommal találkozhattál volna:
http://blog.kozosseg.wphu.org/2010/12/30/hogyan-javitsuk-a-wordpress-cannot-modify-header-hibat/comment-page-1/
És, ha ez alapján nekiálltál volna a hibát (amit nem a WordPress követett el) már régen megjavíthattad volna. Ha az a volna, ott nem lett volna…
Kedves Győző!
Igazad van, én jöttem ide újként nekem kell alkalmazkodni az itt szokásos szabályokhoz. Ott szúrtam el, hogy nem is tudtam, mit írjak a keresőbe. Ha Andrea megmondta volna elsőre, hogy mire keressek rá - ahogy ez a legtöbb fórumon működik - és nem kezd el személyeskedni, semmi nézeteltérés nem adódott volna köztünk. Sokszor a kevesebb szó többet ér…
Szerencsére megtaláltam az általad leírt javítást és így megoldódott a probléma. Segítségedet ezúton is köszönöm.
Arra azért továbbra is kíváncsi lennék, hogy mi okozza ezt a problémát.
Szerintem Andrea egyáltalán nem személyeskedett, de azt hiszem, jobb lezárni az egészet, és új lappal nekifutni.
Ami a hiba okát illeti:
Bizonyos szövegszerkesztő programok -, mint például a Jegyzettömb, a Word és társai - automatikusan tesznek két speciális, szövegszerkesztőben nem látható jelölő karaktert (ezt hívják BOM-nak) az UTF-8 kódolással mentett szövegfájlok elejére.
Ezek a karakterek megzavarják a PHP-t futtató értelmezőt és bizonyos esetekben hibás működést okozhatnak.
Sorry, I need a wp-config-sample.php file to work from. Please re-upload this file from your WordPress installation.
FONTOS ÉS SÜRGÖS LENNE.
Sziasztok beirom az urlt meg hozzá a admin install szöveget és ezt kapom mit csináltam rosszul.
Sziasztok
Jocó
Feltöltötted a wp-config-sample.php-t? Ennyit kér csak.
Mi a fenének írod az admin tudomisénmicsodát a domainneved után? Nem kell. (Tudom, hogy a szöveges útmutatóban ott van, de akkor sem kell. A rendszer ma már automatikusan oda irányít ahová kell.)
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Átvettem egy oldal kezelését nemrég, és most fellépett egy elég nagy probléma (ráadásul nem vagyok rutinos WP-s, így még nagyobbnak tűnik). Az oldal maga bejön (orvosidiagnosztika.hu), de az admin felületre egyáltalán nem tudok belépni, mert az alábbi hibaüzenetek jelennek meg, és ha próbálnék belépni, akkor sem történik semmi, csak még több hibaüzenet jelenik meg.
Notice: add_custom_background használata nem támogatott a 3.4 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: add_theme_support( ‘custom-background’, $args ). in /home/orvosidiagnosztika.hu/public_html/wp-includes/functions.php on line 3201
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/orvosidiagnosztika.hu/public_html/wp-includes/functions.php:3201) in /home/orvosidiagnosztika.hu/public_html/wp-login.php on line 418
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/orvosidiagnosztika.hu/public_html/wp-includes/functions.php:3201) in /home/orvosidiagnosztika.hu/public_html/wp-login.php on line 431
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/orvosidiagnosztika.hu/public_html/wp-includes/functions.php:3201) in /home/orvosidiagnosztika.hu/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 913
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/orvosidiagnosztika.hu/public_html/wp-includes/functions.php:3201) in /home/orvosidiagnosztika.hu/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 914
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/orvosidiagnosztika.hu/public_html/wp-includes/functions.php:3201) in /home/orvosidiagnosztika.hu/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 915
Több topicban is láttam, hogy ilyenkor FTP-n keresztül megoldható a probléma, viszont az oldal készítője nem mentette ki magának az FTP hozzáférést, ezért ez nekem sajnos nem jelent megoldást. Tudnátok segíteni, hogy mi tévő legyek, így, hogy egyáltalán nem tudok belépni adminba?
Előre is köszönöm a segítséget!
Ezekhez van hozzáférésed?
- tárhely admin felület
- phpmyadmin
Esetleg másnak (mondjuk a tulajnak) a hozzáférési adata?
Vagy a weboldal tulaja el tudja kérni a tárhelyszolgáltatótól.