Sajnos egyikhez sincs, és a tulajnak sem. Csak a dashboard felülethez van. A tárhelyszolgáltató jó ötlet, remélem tudnak segíteni! Köszönöm a választ!
Na gyönyörű. Én se tudok belépni az adminba.
A domain/wp-admin nagy fehér lap.
Az előzmény, hogy újra felraktam a teljes lapot, de a régi adatbázist neveztem meg, hogy azt használja.
Cserébe megy a honlap, de az adminba nem tudok belépni…
Látom nem egyedi hiba…
Na közben megoldottam. Full újra feltettem a nyers anyagot és betöltöttem az upload könyvtárat.
De elég vicces, hogy ha valami nyűg van akkor mehet minden a gyökértől.
Akkor mi a teendő, ha be tudok jelentkezni és működik is a fő oldal (illetve kiírja a felhasználói nevem is, tehát be vagyok jelentkezve), de ha az admin részre akarok bejelentkezni semmi sem töltődik be.
Minden bejegyzésem megvan, ki tudom őket választani, de ha a szerkesztés gombra megyek nem töltődik be semmi sem, csak egy üres fehér oldal jelenik meg.
Reggel még minden rendben volt.
Közben megnéztem az error.logot és ott találtam fatal error - out of memory üzenetet, próbáltam növelni a memória méretét, de egyik módszerrel se akar helyrejönni amit találtam a neten. Valakinek valami más ötlete?
Error.log szerint:
[06-Jan-2015 19:20:32 UTC] PHP Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 122880 bytes) in /home/…/public_html/wp-admin/includes/image.php on line 184
A 184-es sorban ez szerepel: add_post_meta( $sub_attachment_id, ‘_cover_hash’, $hash );
Ezzel menni kellene:
http://codex.wordpress.org/Editing_wp-config.php#Increasing_memory_allocated_to_PHP
Elképzelhető, hogy szerver szinten limitált a memória, esetleg valami más (bővítmény) is fogja a memóriát.
Köszönöm, megpróbálom újratelepíteni az egészet. A bővítményeket pedig sorjában megnézni, mi okozhatja. Bár az utóbbi időben semmit sem telepítettem csak frissítettem. Már több, mint két éve működött az oldal.
A tárhely szolgáltató azt írta, hogy nagyobb csomagra kell váltanom ha memóriát is szeretnék növelni.
De cpanelen belül ezt írja ki:
Physical Memory Usage
Processzorhasználat
Bejegyzés folyamat
Egy wp újratelepítés megoldotta a problémám, illetve ha már nekikezdtem mindent újratelepítettem és nem biztonsági mentésből állítottam vissza.