Sziasztok!
Van egy nagy gondom.Van egy oldalam.
topbuxsites.eu
Van egy hiba üzenetem , amit nem tudok megoldani,
és igy nem is tudok belépni az admin területemre.
ezt irja ki:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/topbuxsi/public_html/wp-content/themes/Abate/lib/menu-secondary.php:2) in /home/topbuxsi/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 934
mielőtt irja vki h nézzem meg a <?php előtt és ?> után van e valami, már megnéztem PSPaddal, de semmi sincs.
Mit tudok még megnézni? Segítsetek, már ott tartok hogy törlöm az egészet, pedig sok munkám volt az oldallal.
alapsablonnal is?
ezt hogy érted?
maga az oldal egyébként szépen megy, csak szerkeszteni nem tudom.
már a wp_config-ot is ujra raktam, de igy sem jó
nevezd át ftp-n a sablon nevét.
akkor kapásból a twentyakárhányat fogja elővenni.
és úgy próbálj meg belépni.
elég kezdő vagyok. hol tudom átnevezni, és mire kell hogy nevezzem ezt?
sikerült megoldanom a problémát. átneveztem a sablon fájlt, és már be is tudtam lépni. újra telepítettem a sablont , és minden hibátlanul megy, és hál istennek minden beállítás megmaradt. thx
Sziasztok!
Én telepítés után nem tudok belépni az adminba, az oldal nem található hibaüzenet jelenik meg. Mindent próbáltam, amit itt olvastam, megnéztem hexával a wp-config.php-t, nincs ott a három karakter. Az oldal egyébként működik. Ha újra elindítom az installt, azt írja, hogy telepítve van.
Hát amit lehetett elolvastam, de ilyen hibát nem találtam. Ezt nem a wp-settings csinálhatja?
Melyik oldal? (Link?)
Sziasztok!
Én telepítés után nem tudok belépni az adminba, az oldal nem található hibaüzenet jelenik meg. Mindent próbáltam, amit itt olvastam, megnéztem hexával a wp-config.php-t, nincs ott a három karakter. Az oldal egyébként működik. Ha újra elindítom az installt, azt írja, hogy telepítve van.
Hát amit lehetett elolvastam, de ilyen hibát nem találtam. Ezt nem a wp-settings csinálhatja?
Nekem is ugyan ez a bajom, és az alábbi hibát kapom: http://kepfeltoltes.hu/view/111009/hiba1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Miután megpróbálok be loginolni az oldalra, akkor meg ezt: http://kepfeltoltes.hu/view/111009/hiba2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
MEGOLDÓDOTT!!!
A hiba az volt az a wp-config.php file aljáról hiányzott ez: ?>
És már müxik is.
hát nekem úgy oldódott meg a gondom, hogy a tárhelyem adminja addig buherálta a rendszert még jó nem lett
Sziasztok!
Segítséget kérek!
Eltünt az admin oldalam, egyébként müködik az oldal, csak nem tudok belépni.
Ezt írja ki:
Error 404 - Page Not Found
erről az oldalról van szó :http://www.csodavirag.hu/wp-admin
Barátnőmnek készítettem.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv.
Eszti
Felvannak töltve a fájlok?
Felvannak töltve a fájlok?
Igen, eddig mükődőtt, csak belenyultam az index fájlt cseréltem le, mert oldalsáv nélküli oldalt akartam, csak bonyolult megoldást választottam, és úgy nem jelent meg a fejlécben az újabb menűpont. Azt tanácsolták, hogy az index fájlt cseréljem le a sablonban és akkor mükődni fog.
Elöszőr a wp -ben cseréltem ki az index fájlt akkor eltünt minden, aztán mikor visszatettem a régit akkor müködőtt az oldal, csak a belépési oldal tünt el.
Nem tudom mi lehet a gond.
Amikor az oldal kinézetét akarod módosítani, akkor wp-content/themes/sablonodneve mappába piszkálj. Ne a core, mag részbe. Töltsd fel ftp-n újra azokat a fájlokat amiket módosítottál. (Amik a letölthető telepítő csomagba vannak! Másokat nem kell.)
Amikor az oldal kinézetét akarod módosítani, akkor wp-content/themes/sablonodneve mappába piszkálj. :) Ne a core, mag részbe. Töltsd fel ftp-n újra azokat a fájlokat amiket módosítottál. (Amik a letölthető telepítő csomagba vannak! Másokat nem kell.)
Azt már megcsináltam, de mégsem megy :(
Egyedül az index.php fájlt módosítottam, máshoz nem nyúltam, azt meg már lecseréltem
Más ötlet?
- Mentsd le a teljes weboldalad, FTP-ről a vinyódra (legyen meg, hátha kell)
- phpmyadmin ból exportáld a mostani adatbázist (ez is csak a biztonság miatt)
- Töltsd le a legfrissebb wp-t. (ha angolod volt akkor azt, ha magyar, akkor azt).
- Töröld le a szerveredről az ÖSSZES fájlt, KIVÉVE: wp-content könyvtárt és maradjon még a wp-config.php és a .htacces is és ha van robots.txt, akkro az is maradjon. Ezekt ne töröld.
- Másold fel a letöltött legfrissebb fájlokat a szerverre.
- Böngészőből most próbálj meg belépni…(leht frissíteni fog, ha régebbi wp-d volt)
Ha ez így nem lesz jó, akkor ott nagy GÃZ van, mert ennek működni kell. (ha mindent jól csináltál)
Esetleg ha így sem lép be, akkor töröld le a .htaccess-t is, és az admin menüből -> beállítások közvetlen linkek menüben adj meg, milyen legyen az URL “minta”, mert ezzela lépéssel lesz új .htaccess
Ez végül is egy manuális frissítés, és tuti, hogy minden core fájl frissülni fog!
Sziasztok !Beléptem a csapdába én is ma reggel ,fentiek alapján sikerült mindent rendbe tennem :)Most peddig megyek tovább, mert van egy kérdésem .Imcsi