1. Mentsd le a teljes weboldalad, FTP-ről a vinyódra (legyen meg, hátha kell)
....
Köszi a tanácsokat, én átadtam egyik programozó ismerősőmnek az oldal szerkeztését.
Üdv.
Eszti
Sziasztok!
Ismét segítséget kérek.
Párom weboldalába nem tudunk belépni, nem fogadja el a jelszót, nem tudok jelszó emlékeztetőt kérni, mert a megadott email címre azt írja, hogy nincs ilyen email címmel mentett felhasználó.
http://www.profigazs…min%2F&reauth=1
Segítsegeteket előre köszönöm.
A fent leírtakat már végigpróbáltam, de semmi…
Eszti
Úgy tűnik, hogy az oldal sem elérhető. Töltsd vissza a mentett verziót, vagy kérd meg a szolgáltatódat, hogy töltse vissza a legutóbbi mentés-állományt.
Egyebekben: a phpmyadmin segítségével tudsz jelszót módosítani.
Kedves Győző!
Hol találom a phpmyadmin?
Kitörölt em néhány sablont, sajnos azt is ami használatban volt, ennek következménye, hogy eltünt az oldal.
A mentés meg rejtéjes mód eltünt a gépemről, már írtam a tárhelyszolgáltatónak a mentés miatt.
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet.
Üdv.
Eszti
A phpMyAdmin a tárhelyszolgáltatód control paneljében található.
Ha nem egyedi sablon volt, akkor csak keresd meg a sablont, és töltsd fel a helyére, majd kapcsold be.
A phpMyAdmin a tárhelyszolgáltatód control paneljében található.
Azt megtaláltam, de azon belül jelszót kell megváltoztatnom?
Köszönöm, visszatettem a régi sablont, most már elérhető az oldal
Ha felhasználó nevet írom be akkor ez a szöveg jön be Az emailt nem tudtam elküldeni.
Lehetséges ok: a szolgáltató (vagy saját) szerveren a mail() funkció nincs engedélyezve…
Ezt hol tudom beállítani?
Gondoltam, egyszerűbb, ha írok a WordPress jelszócseréről phpMyAdmin segítségével egy részletes bejegyzést - bár az interneten számtalan helyen le van írva (lásd még: Google…): http://www.wordpress2you.com/2012/04/hogyan-csereljunk-vagy-modositsunk-jelszot-a-wordpress-ben-a-phpmyadmin-segitsegevel/
[font=helvetica, arial, sans-serif:38hxh037]Sziasztok![/font:38hxh037]
[font=helvetica, arial, sans-serif:38hxh037]Segítséget kérnék, mivel az oldalam adminjába nem tudok bejelentkezni.[/font:38hxh037]http://masszazs.join…hu/wp_login.php[font=helvetica, arial, sans-serif:38hxh037]parancsra a bejelentkező ablak sem jön elő. Teendő?![/font:38hxh037]
A szokásos dolgokat kell végigpróbálgatni:
Köszi! FOGOK Reagálni!!!
akkor nem is idézem be a szabályzat vonatkozó pontját, hogy ne idézd az előtted szólót, az Győző reszortja :(… ilyenkor elég megcímezni, hogy kinek szól, pld te is láttad, hogy neked válaszoltam nem?..
Köszönöm András!
Úgy szeretném megoldani, hogy ne vesszen el semmilyen információ. Pár hónapja nem volt szerkesztve az oldal, ami egyébkén ezt leszámítva működik. Anno teljesen rendbe be lehetett lépni.
Az általad leírtak alapján, melyik megoldással nem veszítem el a lap tartalmát?
Köszönöm, előre is!
Az 1-es és 2 es megoldással nem veszíted el a tartalmat, amíg kapcsolgatod a dolgokat ideiglenesen. A permalink struktúrát érdemes megjegyezni, most hogy van, mert gondolom már úgy indexelődött be stb, szóval hogy a gugli által eltett aloldalak a jövőben is ugyan azon az url-en lehessen majd elérni.
A 3. megoldással sem veszíted el az adatbázisod, mert az is csak fájlműveleteket jelent (upgrade). Amíg nem törlöd az adatbázisod, addig az ott van/lesz. Bármikor hozzá tudsz csatlakozni, ha ismered az sql adatait, ami ugye a wp-config.php fájlban is benne vannak.
De akkor végképp nem lehet baj, ha elmented az összes fájlodat a tárhelyről, úgy, ahogy most vannak. Mindenestől. (PLUSZ az adatbázisod is elmented pl php myadmin ból, akkor aztán tényleg minden meglesz, hogy vissza lehessen állítani az oldalad)
De ezt e mentést, ezt mindentől függetlenül meg kell tenni x hetente vagy havonta! Attól függően, hogy milyen gyakran frissül a tartalom.
Mentés nélkül szívás lesz a vége! (ez 110%) A kérdés az, hogy Istn (akinek iszonyat “jó humorérzéke” van) mikor száll alá az égből és gombolja ki a sliccét, hogy végül análisn szétcsessze a munkánkat, a szervereket és a valagunkat! Csak viccből. 1 hét? 1 hónap? 2 év?
Az utóbbi napokban több olyan hozzászólás is érkezett, hogy aki Internet Explorer-t használ a regisztráció után amikor az adatlaphoz bejön és amikor belépne a rendes oldalra a wp kilépteti a felhasználót. De csak IE esetén, és utána se tud belépni. Mitől lehet ez?
Sziasztok,
Létrehoztam egy új wordpress oldalt, a telepítés sikeres volt, probléma nélkül lezajlott. Az oldal elérhető, a wp-login.php oldalon be is tudok jelentkezni viszont az admint felület nem töltődik be, csak egy üres oldal. Na ez mitől lehet? Kerestem az oldalon hátha találok megoldást a problémára, de eddig nem sikerült.
Előre is köszönöm a választ.
Ui.: a legújabb 3.4.2-es magyar változat ment fel a szűz tárhelyre.
define('WP_DEBUG', true);
define('WP_DEBUG_LOG', true);
ezeket a wp-config.php fájlba betettem, melyekre ezt a hibát írja ki:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/www/wordpress/wp-config.php:1
define('WP_DEBUG', true);
define('WP_DEBUG_LOG', true);