Nem, nincs. Ez az én fordításom.
A sablonhoz tartozó .po fájlt megnyitod a poedit nevű fordítóprogrammal, átírod a neked tetsző módon, elmented, és a létrejött .mo fájlt bemásolod a mostani helyére.
Cool! Köszönöm a gyors választ, a betűméreten és a színen hogy lehet módosítani?
Köszönettel:
Faith
A sablon css fájljában van definiálva minden (elvileg).
Hogy pontosan hol azt nem tudom, minden css más és más
Köszönöm, milyen tool-t érdemes használni ami mutatja online a css -ben történt módosításokat?
Köszönettel:
Faith
Én a Total Commander 'összehasonlítás tartalomra' opcióját szoktam használni.
Az eredeti fájlt összehasonlítom a módosítottal.
De nem biztos, hogy ezt szeretnéd … akkor bocsi.
Sziasztok!
Két dologban szeretnék setanácsot kérni :
1,
Olyan honlapot készitek,ahol arra van szükségem,hogy egy spec.oldalon csak 1 kategoria postjai jelenjenek meg.
Találtam is rá kódot,
<?php query_posts($query_string . ‘&cat=6’); //6-os a szükséges kategória
if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
Ami ezt a kimenetet adja:
Itt a felső az oldal címe,amit szeretnék eltüntetni onnan,hogy csak a post maradjon.
Ezt szerintetek hogyan lehet megoldani?
2,
A Categories widgetnél szeretnék elrejteni pár kategóriát,és nem tudom hogyan kell.
Segitséget előre is köszi,
Laca
Az egyesre a válasz: még az ifes sor alatt lesz olyan,hogy
Ha ezt kiszeded, nem lesz cím. Ha a dátumot is ki akarod, akkor az alatta lévő részeket is szedd ki. Elég beszédes nevük van a dolgoknak, úgyhogy ha elkezded olvasni rá tudsz jönni. Csinálj egy biztonsági másolatot, és kísérletezz bátran! :)
rozi: a css -nél nem igazából a fájlméret a lényeges hanem a módosítás után a megjelenés
Vannak olyan szerkesztők amik mutatják online a változáskat ha beleírsz a style.css-be én erre gondoltam, már ha itt valaki használ ilyen eszközt.
Köszönöm szépen
A Categories widgetnél szeretnék elrejteni pár kategóriát,és nem tudom hogyan kell.
Még nem láttam ilyet, így beírtam ide: http://lmgtfy.com/?q=Categories+widget
Az első találat ez volt: WordPress › Extended Categories Widget
Köszönöm a gyors reakciókat!
Sikerült is megoldani a dolgokat.
De ugyanakkor adódott is még egy kérdés:
Van 2 link,amik csak kommentáláskor ugranak fel.
Ezek a linkek olyan kategóriákra is mutatnak,amiket nem akarok mutatni.
Tudnátok segiteni?
Laca
Admin > Megjelenés > Szerkesztő: Bejegyzés (single.php)
Abban (az elején? nem látom jól ezt a képet amit idetettél) kell lenni olyasminek, hogy:
previous_post_link és next_post_link
valószínű egy div-be van rakva (
Illetve most látom pontosabban a kérdésed…
Van 2 link,amik csak kommentáláskor ugranak fel.
Ezt meg hogy csinálja? Valami felugró ablakban lehet kommentálni?
Amúgy a Hozzászólások (comments.php) fájlban nézz utána, hátha abban van, amit az előbb említettem (previous_post_link és next_post_link)
Ha egy picit belenéztél volna mondjuk a single.php-ba rögtön láttad volna magad is,hogy mit kell kiszedni, ilyet keress:
Szerk: Közben látom, Hitetlen is megírta a választ, csak nem láttam az előbb még valamiért :S
Hali,
A Comments.php-ben kerestem,de abban nem láttam.
Köszönöm a segitséget
Sziasztok,
Ezt szeretném megoldani,hogy egy oldalon,csak az aktuálisan bejelentkezett felhasználó összes postja látszódjon.
Ehhez gondolom egy “Szerző” szűrőre van szükségem.De eddig még sehol sem találtam.
Tudnátok segiteni?
Előre is köszönöm,
Laca
Na akkor ezt most még egyszer, mert ez értelmetlen. Egy oldal ahol az aktuálisan bejelentkezett felhasználóK postjai láthatóak?!
Vagy belépek és a saját postjaimat láthatom, vagy mi van?
Egy olyan oldal ahol csak a SAJÃT post-jaidat(és piszkozataidat) látod.
Lépj be az admin felületre,bejegyzések szerkesztése és meg van oldva…