Hát kedves Győző én már a vlágon minden képet lekicsinyítettem és semmi változás.
Bélyeg képek mérete: 7550 a képek teljes mérete: 640480 szóval feladom a méretezés beállításait. Esetleg valami más ötlet?
Köszönöm elörre is!
Nem vizuális hanem html szerkesztőt használsz mondjuk? (csak egy ötlet)
A blogról van szó? Mert oda nem képeket illesztesz, hanem galériákat, és valószínűleg azok a beállítások nem kerekek.

Hát én már oda vissza átnéztem a nextgent szana szét állítottam.És semmi feladom!Bár nem tetszik így marad ilyen!
Azért köszönöm az ötleteket!
És mondjuk egy default sablonnal is ezt csinálja?
üdv elhiszem hogy rengetegszer volt róla szó, de bátorkodom megkérdezni, hogyan kell slideshow-t beszúrni a widgetbe? az alap widgetet nem jeleníti meg, ha két kézzel akarom beszúrni ( [ slideshow id=2 ] ) úgy sem akarja, ha valaki valami hatásos megoldást tud akkor kiváncsi elnnék rá…! köszönöm!
Ha méretet belövöd akkor sem?(height, widht) Vagy mondjuk akkor sem ha kiválasztasz egy albumot és nem az összes képet választod? Mit ír ki?
helyett próbáld meg a
beírását. ;)
köszönöm a lelkes segítséget, de mindét ötletet próbáltam, a fő gond az hogy beállítom widgetnek és ezek után semmi sem jelenik meg. a szerkesztőben címkeként megjelenik az oldalon viszont nem. most megpróbáltam az oldalin belül máshova is beszúrni, sikertelen. nem lehet hogy a téma nem kedveli? a témám get-some. amugy pedig itt az oldal: http://benya.tk
Az ngallery options menüpontjába meg kell adni az imagerotator.swf elérési útvolanát sztem ez lesz a gond.
ha ez lesz a gond, akkor kapsz egy virtuális üveg sört. 
megy az üveg sör! köszönöm a segítséget! ezért szeretem a wordpresst. jó az oldal szerkesztő lehetőség és a fórumon a segítőkészség maximális.
újabb kérdés: középre helyezni hogyan tudom? beállításoknál nem igazán találtam meg. most egy szöveg fájlt helyeztem el elötte és utána de nem a legszebb...
Ha megkukkolod a source code-ot (forráskódot), akkor láthatod, hogy ebben a div-ben van a dolog:
<div class="ngg-widget-slideshow" id="sbsl2_1" stb.
adjál neki text-align: center style-t a stíluslapban…
#sbsl2_1 {
text-align: center;
}
ez melyik fájlban található? nem találtam sehol sem meg… pedig minden átfutattam a keresőt…
Azt hittem világos, amit írtam: TE fogod beírni a style.css (=stíluslap) file-ba.
A forráskódot pedig az egered szaxerű használatával lehet megkukkolni: jobb-klikk és a menüből válaszd, hogy “forráskód” (vagy valami ilyesmi, angolul: source code).
Főleg dinamikusan generált oldalaknál, amilyen a WP is meg a hozzá kapcsolódó pluginok, amikor nem tudod, hogy mi/milyen a generált kód - mindig meg kell nézni a “végeredményt”, azaz a böngészőben megjelenített html kódot. Aztán, ha megtaláltad a változtatandó elem körül levő html tagot (jelen esetben az általam megadott div-et és annak class meg id elemeit), onnan már csak néhány sor “style” megírása választ el a kívánt eredménytől.
Ãgy már érthetőbb?
Üdv!
Miért van az, hogy amikor a legújabb 1.2.0-assal akarok feltölteni egy képet, cseszik azt megtenni?
flash-esnél kiírja, h nem történt meg, a simánál meg nem ír semmit…
Előbb pedig működött, azóta csak az akismet lett élesítve…
Mi a fene van ezzel? :S
Sziasztok!
Nekem olyan probléma lett a NextGen -nel, hogy egy ideiglenes domainen megcsinálam az oldalt. Kezdeti képpekkel is sikerült feltöltenem. Azonban most az új domainen nem működik a képfeltöltés. Egész bnegyszerűen nem tölti fel. Már mindent átálítottam, de semmi. Sql -be nem tezsi bele a domaint ha jól láttam szóval nem tudom mi lehet. Fizikailag ugyan ott van az egész, csak a domain lett ráállítva.
Találkoztatok már ilyennel?
Köszi előre is.
local-t lehet át kell írni 127.0.0.1-re, esetleg a configba…
Miért van az, hogy amikor a legújabb 1.2.0-assal akarok feltölteni egy képet, cseszik azt megtenni?
flash-esnél kiírja, h nem történt meg, a simánál meg nem ír semmit....
Előbb pedig működött, azóta csak az akismet lett élesítve....
Mi a fene van ezzel?
Valakinek valami ötlet?
Sziasztok!
Azt szeretném elérni, hogy ha egy képre rákattintok, az adott kép galériáját kezdje el levetíteni.
Aftermodern már kérdezett ilyet és Farkas Győző válaszolt is egy linkkel, de én ott nem találtam semmit. Mygallery-ben már megoldottam ezt korábban, de NGG-ben nem találom a megoldást, pedig már jó pár napja keresem.
Előre is kösz a segítséget!