NextGEN Gallery

nézd meg az error_logot…

és ezt hol tehetem meg? :slight_smile:

Feltehetően valamelyik bővítménnyel akad össze. Kapcsold ki az összeset, az Akismet kivételével, és úgy nézd meg, hogy jelentkezik-e a hiba.

Megtaláltam a megoldást a problémára! Megosztom hátha más is ilyen problémával küszködik :smiley:

Tehát Az alábbi kódot helyezd el ott ahol megszeretnéd jeleníteni az adott albumot, galériát vagy slideshowt (nálam category és single.php) a kiemelt kép felett.

ID, 'gallery', true); ?>

<?php

$gal = $gallery;

$gal = apply_filters('the_content', $gal );

echo $gal;

?>

majd amikor elkészíted a bejegyzést hozz létre egy gallery nevű egyedi mezőt értéknek pedig add meg a album/galéria/slideshow id-jét.

ID, 'gallery', true); ?>

<?php

$gal = $gallery;

$gal = apply_filters('the_content', $gal );

echo $gal;

?>

majd amikor elkészíted a bejegyzést hozz létre egy gallery nevű egyedi mezőt értéknek pedig add meg a album/galéria/slideshow id-jét.

Még az volna a kérdésem, hogy mekkora a legnagyobb méretű kép amit fellehet tölteni?

error_log: szolgáltatófüggő nem mondtál semmit róla, hogy milyen tárhelyed van

feltölthető legnagyobb file-méret:

küldj be egy tartalmat.

Oké. a php.ini fájlban ha átírom az upload_max_filesize-t akkor akkor a legnagyobb feltölthető kép mérete, mint amekkora értéket adok neki itt.

Köszönöm a segítségeteket. :slight_smile:

jó látni, hogy van aki keresi a megoldást a saját kérdésére :slight_smile:

csak fogalmazni nem tudok, most olvasom vissza :smiley: .

Viszont egy olyan kérdésem volna, hogy amikor rámegyek, hogy fordítsa le magyarra akkor marad ugyanúgy angol az egész.

A WP-m magyar (config fájlba) fent vannak a magyar nyelvi fájlok. Minden bővítmény kivan kapcsolva, de így sem működik. Van valakinek valami ötlete erre, hogy mi lehet a gond?

Ha kell kézzel is lefordítgatom magamnak, ha megmondjátok, hogy kell :slight_smile:

Kérlek segítsetek.

+szerk. a német nyelvi fájl van csak bent a bővítmény lang mappájába.

Előbb beszéltem aztán gondolkodtam.

Ennek segítségével megoldódott a bajom:

http://www.nextgen-gallery.com/languages/

Köszönöm.

• infónak szeretném feltűntetni (legalábbis nálam az volt a baj) ahogy Győző írta összeakakadt a plugin nevezetesen a Dropdown menu-vel ami generálta a hibámat. Köszönöm a segítséget.

igen fordítással sajnos van egy olyan baj, hogy az 'automata' fordító letöltőt kidobták a kukába… dolgozom rajta :slight_smile:

Sziasztok!

Egy honlapot áthelyeztem új domainra, de ezt a plugint nem tudom, hogyan kellene képekkel, albumokkal, galériákkal együtt áthelyezi. A file-okat hiába viszem át, ettől a korábban létrehozott adatbázis nem megy át. Van valakinek valami tippje, ötlete, mit és hogyan csináljak?

Quote:

file-okat hiába viszem át, ettől a korábban létrehozott adatbázis

jól érzed: az adatbázis nem általad hozzáférhető file-okban tárolódik, te onnan valamely felületen tudod az adatokat kiexportálni majd az új helyen beimportálni (pl phpmyadmin tipikusan)

Köszi! Kis mókolás után az exportált file-t sikerült feltölteni és beüzemelni a megfelelő helyre. A hiba, hogy az új helyen más lett a php előtag, wp_XX helyett wp_yy, ezt még ki kellett cserélni a file-ban minden helyen, így feltölteni és utána már működött is. (Ezt azoknak írom, akik esetleg később belefutnának ilyenbe.)

Haho!

Abban esetleg tudna valaki segiteni, hogy hogyan tudnam frissiteni egy kep cimkeit (tag) php-bol? Tehat nem az admin resze erdekel.

Atneztem az ngg-db class-t es bar van egy csomo hasznos funckioja, ezt az reszt nem erinti.

Tehat adva van az imageID es egy tomb az uj tag-ekkel es ezt kellene frissiteni. Illetve ugyanez forditva. Beolvasni a tageke,t kep id alapjan.

kozben megoldodott a dolog:

egyreszt van egy tags.php class is, illetve ez a ket WP funkcio is hasznalhato :

wp_set_object_terms

wp_get_object_terms

Sziasztok!

A galériában lehetséges a thumbnail imagere kiírni a title-t.

A NextGEN Gallery Sidebar Widget-et használom a galériák közti váltásra.

Üdv:

Spahi

Sziasztok!

Nekem egy érdekes problémám akadt. Ha beállítom hogy egy oldalon az album jelenjen meg, akkor szépen kilistázza az albumban található galériákat egymás alá.

Ez az egyik problémám. Hiába állítom az ngg-gallery css-ben át, hogy float:left … semmi. Egymás alá listázza a galériákat.

Rossz helyen keresem a megoldást szerintetek?

A másik problémám, a lényegesebb, hogy a nextgen gallery ugye kilistázza a galériákat, amikre ha rákattintok, hogy megnyissa őket, nem történik semmi. Az opciókban már megnéztem, nem azzal van a gond. Kattintok, elkezd tölteni és utána semmi. Még egy nyavajás #-et sem rak a végére :))

Remélem tudtok segíteni, köszönöm a válaszokat!

Sziasztok!

Nekem az lenne a problémám, hogy a NextGen telepítése utána a gallériám teljesen alapértelmezett. Megpróbáltam beállítani, hogy legyen valami Desgign-e, de sikertelen… Természetesen nekem már magyarul “tud”, de nem tudom, hogy-hogyan érhetném el, hogy másképp nézzen ki.

Valaki kérem segítsen!

Előre is köszönöm!