NextGEN Gallery

@Attila91

Chrome/ Firefox dev tools mond valamit? Chrome alatt jobb klikk az elemen, inspect element es latod a css-t az osszes parameterrel. Ugyanez vonatkozik a javascript reszere a console alatt talan okosabb leszel, ha dob valami hibat. Latatlanban szerintem senki nem tud segiteni.

@Levente24

Sajnos a magyar verziot nem ismerem. A style(valoszinuleg stilus) menupont alatt elerheto a .css file. Illetve a kulonbozo lightbox pluginek is valtoztatnak a feugro kepek stilusan, amiket szinten atirhatsz magadnak.

Hello, kérlek segitsetek itt van ez a honlap: http://bysergio.com/ - a képre kattintva előugrik egy képgallerya. Ilyen képgalleryat mivel tudnék késziteni?

Köszi

Nagyon-nagyon sok mindennel, pl. azzal a NextGen Gallery bővítménnyel is, amelynek témájába belekérdeztél.

http://www.wordpress.org -> Plugins menü. Keresőbe beírod pl. “image gallery.” és keresgélsz. vannak screenshotok leírások stb.

Végig néztem az egészet, még sem kaptam egy ilyen tipusu galleryat sem… más ötlet?

Ahogy mar irtak pl nextgen gallery

keres ra, van template resze is tehat tudsz csinalni templatet … vagy az egyszerubb a nextgen api-tol elkerni az adott galleriat es abbol generalni ki az altalad kedvelt galeria html-t

Tudja valaki, hogyan oldható meg a legújabb albumok/galériák listájának widget-be kijelzése?

Ezt megprobalhatod bar eleg regota nem volt frissitve, de attol meg lehet hogy mukodik.

Amugy megtalalhatod az osszes szukseges funkciot a “lib/ngg-db.php” file-ban ezek kb ugy mukodnek mint barmelyik ‘get’-es WP fuggveny.

A link lemeradt :slight_smile:

Quote:

[font=helvetica, arial, sans-serif:26gt2u20]Ezt megprobalhatod...[/font:26gt2u20]

http://wordpress.org...sidebar-widget/

Tényleg elég régi, de talán még műkszik! Megpróbálom! :slight_smile:

Közben rájöttem, h a nextgen matrica-vidget is meg tudja jeleníteni a legújabb albumokat. Inkább azt használom erre.

A wp 3.5 update után gondjaim jelentkeztek, amelyek jelenleg még mindíg vannak a bővítménnyel, nevezetesen:

Nem tudok képet csoportosan feltölteni. Ha .zip-fájllal csinálom, akkor meg a bélyegképek nem készülnek el.

Jól tudom, hogy ez nem egyedi jelenség és a kompatibilitás a 3.5-el csak 20%?

Nem tudom, honnan veszed a 20%-ot, a hivatalos oldalon a kevés számú visszajelzésből is 18 működik, 6 nem a wp 3.5-ös kompatibilitásnál.

A jelenlegi, 1.9.10-es NGG verzió 2012.12.18án frissült. Hivatalosan mazt mondja magáról, hogy a 3.4.2-ig kompatibilis. Nálam, minden oldalon teljesen rendben fut.

Lehet, hogy a wp frissítés, vagy az ngg frissítés nem szaladt le hibátlanul (ftp-n keresztül írd felül a fájlokat), vagy a szerver beállításai nem teljesen megfelelőek. Nem árt az ngg beállításait is alaposan , nyugodtan és figyelmesen átnézni, gyorsítótárakat kiüríteni, újrahangolni.

@Rotcsa:

Van bővítmény “kompatibilitás ellenőrzés”. /bár ehhez a részhez nem nagyon nyúltak az átvétel óta/. Az hibátlanul végigfut?

'Farkas wrote:

Nem tudom, honnan veszed a 20%-ot, a hivatalos oldalon a kevés számú visszajelzésből is 18 működik, 6 nem a wp 3.5-ös kompatibilitásnál.

A jelenlegi, 1.9.10-es NGG verzió 2012.12.18án frissült. Hivatalosan mazt mondja magáról, hogy a 3.4.2-ig kompatibilis. Nálam, minden oldalon teljesen rendben fut.

Lehet, hogy a wp frissítés, vagy az ngg frissítés nem szaladt le hibátlanul (ftp-n keresztül írd felül a fájlokat), vagy a szerver beállításai nem teljesen megfelelőek. Nem árt az ngg beállításait is alaposan , nyugodtan és figyelmesen átnézni, gyorsítótárakat kiüríteni, újrahangolni.

Azt hittem, majd jönnek még frissítések, amíg el nem éri a 100-ot. Még jó, hogy rákérdeztem, mert akkor..:D Várhatom ugyan is a semmit.....

Akkor láttam a 20%-ot, amikor dec.18-án frissítettem és oda volt írva a frissítés gomb alá valami olyasmi, hogy "a szerző szerint kompatibilitás wp 3.5-el 20%".

Csodálkoztam is, hogy mi lehet az, mert előtte ilyet még nem láttam.

A wp frissítés rendesen végbement, azzal nincs gond. Utána nézek a szerver beállításainak és a gyorsítótáras dolgoknak!

A Bővítmény kompatibilitás ellenőrző “Ellenőrizd a bővítmény/sablon ütközéseket” -része hibát jelez, mégpedig: “Az ellenőrzés hibát talált, tiltsd le a többi bővítményt & válts az alapértelmezett sablonra”

A többi modult kikipálta.

Megtaláltam a hibát!!! :slight_smile:

Láttam a NextGen vezérlőpulti vidgetei között, hogy vannak olyan bővítmények, amelyek nem kompatibilisek. Voltak között jquery-s bővítmények is. Nekem ugyan egyik sem volt fenn, de volt Shadowbox js, meg JJ nextgen jquery slider. Kikapcsoltam mind a kettőt és az ellenőrzéskor kipipálta mindet! Köszönöm, szépen, a segítségeteket! :slight_smile: Már minden bajom volt ettől!

Üdvözletem! Volna egy kis problémám.

A NextGEN Beállításokon belül van a Galéria fül azon belül pedig ez a beállítási lehetőség: Az albumban nem lesz további galéria-oldal hivatkozás. A galéria ugyanazon az oldalon jelenik meg.

Az volna a gondom, hogy Készítek albumot, beleteszem a galériákat és az album megjelenítő oldalán a galériára kattintva nem jelenik meg a galéria (ha beteszem a checkboxba a jelet, ha kiveszem ugyan az a probléma.)

Az a módszer működik csak, hogy a galériának külön oldalt létrehozva (checkbox bepipálva) akkor működik, de nem szeretnék minden galériának külön oldalt létrehozni. Azt hogyan tudnám véghezvinni mert most update után nem működik megfelelően ez a funkció a bővítményben. Wamp serveren sem csupaszon több sablonnal is próbáltam nem jövök rá mi a gond.

A probléma itt megtekinthető:(Az első 3 albumhoz külön oldal linkelve van, de a többihez nincs)

A Galéria oldal hivatkozás kikapcsolása checkbox nincs bepipálva!

http://szodligetiek.hu/?page_id=60

A segítséget előre is köszönöm!

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy egy már meglévő oldalon kellene újabb galériákat hozzáadni NextGEN-ben, de nem történik semmi.