Azt meglehet valahogy oldani hogy hozzá lehessen szólni a képekhez??
Sziasztok!
Újabb gond merült fel, bár ez visszatérő nálam.
- Shadowbox-ot használok és a telepítés, bekapcsolás után minden király. Eszméletlen gyors, egy képet betölt 1-3 mp alatt. Pár óra múlva meg akartam nyitni képeket, és csak tölt. Loading… ennyi… 10 percen keresztül vártam mire feladtam.
- A videót lejátszotta, de csak hang volt, kép nem.
Ez ügyben tudtok segíteni?
Előre is köszönöm
Gábor
A reménytelenség idegesség és hozzánemértésem miatt már dacból azt mondtam… Ott rohadjon meg megnézem hogy mennyi ideig tölt. Megnyitottam egy képet, és a firefoxon is hagytam az ablakot, tehát még el sem másztam. Elmentem itthonról és 2,5 óra múlva hazaértem… Még mindig töltött:D Gondolom ez nem normális. Lehet hogy fent van már a fórumon, sajnálom, nem találtam. Ilyen sok post és hozzászólás között meg sem fogom valószínűleg (keresőszavakkal meg nem mentem sokra sajnos). Van valakinek ötlete mitől játssza ezt? (Amit leírtam 1 bejegyzéssel ezelőtt)
Kicsit kiegészíteném, hátha szükségetek van rá:
Wordpress verzió: 3.1
Shadowbox JS: Legújabb
Téma: Graphene
WP Supercache: Php mode (super cache mode-ban a login meghülyül)
Üdv!
A következő lenne a kérdésem:
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy amikor nézem a postokat csak pár előnézeti képet jelenít meg, és ha rákattintok vmelyikre akkor kihozza az összeset? Nagyon sok képpel dolgozok, és ha mind ki van rakva a főoldalra akkor belassul az egész oldal.
A választ előre is köszönöm!
sNail!
Egyik ötlet: nézd végig a NexTgen Gallery alapbeállításait, ugyanis ott van benne.
Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni, hogy nagy hülyeséget kérdeztem e, vagy esetleg egyértelműen le van írva valahol, vagy tényleg nem tudjátok a megoldást és ezért nem válaszoltok?
Nem szeretnék tényleg hülyének és lustának tűnni. Elég sokat dolgozom az oldallal.
Nem. Egyáltalán nem kérdeztél hülyeséget, legfeljebb a körülményeket nem taglaltad: melyik wp verzió, melyik sablonnal, melyik tárhelyen, van-e hibaüzenet, vagy sem, ha igen, akkor micsoda, mi a honlapod URL címe, ha kikapcsolsz az Akismeten kívül minden bővítményt, akkor is csinálja-e, alapsablonnal csinálja-e, meg ilyesmik… 
Amúgyan pedig: a Fórumon mindenki saját elhatározásából, saját szabadidejében, saját költségén lakozik, ha kell és tud, akkor segít is. Sürgetés nélkül is.
Kedves Győző!
Ezzel tisztában vagyok hogy mindenki szabad idejéből teszi, és saját beosztás szerint:) Nem kell ezt mondani, mert értem, és megértem. Van néhány olyan kérdésem amire 1 hete nem kapok választ és nem sürgettem senkit. Ha úgy jött le, azért elnézést kérek. Csak gondoltam már megkérdezem, mert ha én vagyok ostoba, akkor inkább 3X utána nézek még a fórumon, és nem rabolom feleslegesen az időt, ha viszont kell még valami + infó akkor kiegészítsem a kérdésemet.
Azt bemásolom amit leírtam és kiegészítem egy kis infóval:
Wordpress verzió: 3.1
Shadowbox JS: Legújabb
Téma: Graphene (Nem nyúltam bele)
WP Supercache: Php mode (super cache mode-ban a login meghülyül)
kiegészítés: Amikor kikapcsolok minden bővítményt akkor is csinálja. Mióta a 0-ról újjáépítettem a blogot azóta a Shadowbox JS volt az utolsó Plugin amit telepítettem. Tehát utána nem települt és nem is frissült plugin. Tanácsodra kipróbáltam alapsablonnal is, sajnos azzal sem jó.
Weboldalt sosem szoktam megadni kérdéseknél, mert nem azért kérdezem hogy reklámozni tudjam az oldalt, így csak akkor írom be a címet ha szükséges. Most talán szükséges tehát leírom:)
blog címe: Blogom
Szolgálató: Hosting24 (fizetős tárhely)
Megjegyzés: A weboldal most elképesztően lassú vagy be sem tölt. Hosting24-nek hálózati problémái vannak, szóval ez nem a blog hibája lesz.
Köszönöm a fáradozásaitokat.
Gábor
Üdv!
Köszönöm a választ Győző, de nem nyerő… Nem találtam meg sehol. Az a konkrét elképzelésem, hogy kihoz 3 képet, és ha rákattintok akkor megnyitja a postot és ott listázza ki az összes képet!
Üdv!
Kedves sNail!
Akkor két malomban gombolyítjuk a fonalat: azt írtad, hogy benne vagy a bejegyzésben (post = bejegyzés), amelyben van pl. 3 kép, vagy x számú kép. Rákattintasz egy képre, akkor megjelenik egy halom kép.
Amit most írsz, az ahhoz hasonlít, hogy van pl. 3 kép, egy képre kattintva megjelenik egy bejegyzés, és, ha abban vannak képek, akkor azok megjelennek valamilyen módon.
Akkor melyik verzióra hajtasz? 
Bocsánat, kicsit összekutyultam 
A 2. verzióra
Tehát van pár előnézeti kép véletlenszerűen és ha rákattintunk akkor megnyitja a postot és listázza ki a teljes tartalmat
Kicsit bővült az információ:
Pár héttel ezelőtti postokban még megnyílt a kép. Régebbiekben nem. Pl 1,5 éves postban a kép nem nyílik meg csak tölt.
Tardis miért nem használsz jqery colorboxot? sokkal jobb szerintem mint a shadowbox 
Még nem ismerem. Shadowbox és a Lightbox volt az egyetlen amit idáig ismertem. Azokat is innen a fórumról. Köszönöm a tippet, kipróbálom. Amúgy ez jó ötlet. Ha egy bizonyos plugin nem működik vagy nem úgy ahogy kéne, én szívesen várom a megoldást egyéb pluginokkal is. Ki is próbálom. Köszönöm még egyszer.
én már láttam működni korábban, de sose néztem meg, hogy mi is ez… köszi 
szerk: lustáknak: http://colorpowered.com/colorbox/
Sajnos ezzel sem működik. Az az érdekes, hogy 2010.Január és az előtti postoknál nem nyílnak meg a képek. most-2010.március megnyílik rendesen. Van valami ötletetek?
Üdv!
Olyan plugint keresek, amivel a nextgen gallery képeiből RANDOM kiválasztana x képet és abból lehetne slideshowt (slidert) készíteni. Eddig csak olyat találtam, ami egy megadott galériából szedi ki, azonban nekem olyanra lenne szükségem, ami az összes galériából véletlenszerűen kiválaszt x képet és azokat slideolja. Remélem valaki ismer ilyen plugint!
Üdv!
NextGen Gallery??
meg lehet adni az összes könyvtárat is neki, meg azt is, hogy melyikből ne. Nézd át Alex Rabe (a szerző) honlapját a rövid kódok ügyében is.
http://nextgen-gallery.com/slideshow/
Erre gondoltál? Mert ebben sajnos nincsen jobbra-,balranyíl :S
Már ne is haragudjál, de hol a kék égbe írtad, hogy nyilak kellenek neked. Ugyanott, pár sorral lejjebb megkapod nyilakkal is.
http://nextgen-gallery.com/slideshow/nextgen-monoslideshow/