NextGEN Gallery

Sziasztok!

Bocs a kérdésért, de nem találtam a témán belül választ rá.

Egy NextGen galériában szeretném megcsinálni azt, hogy a thumbnail-ek közül kiválasztott és teljes méretre felugró képet a látogatók véleményezni tudjanak a kép alatt.

Megoldható ez?

Ha nem, tudnátok valamilyen más plugin-t javasolni ilyen funkcióra?

Nagyon köszönöm!

Hello

Egy többnyelvű oldalon szeretném használni a NextGengallery -t. A WMPL plugint használom a Wordpress többnyelvűsítéséhez. A galériával pedig az a gond, hogy létrehoztam magyar nyelven az albumokat, és a leírást is magyarul írtam hozzájuk. És még ennek sehogy sem tudtam létrehozni az idegen nyelvű verzióit, hogy azt megjeleníthessem az idegen nyelvű oldalakon is. Egyébként albumokat jelenítenék meg, amik persze minden galériához ábrázolják az infót és a címet.

Egy megoldást eddig találtam. A különböző nyelvű oldalakhoz külön galériákat és albumokat hozok létre, de ez nem teljesen optimális mert ugyanazokat a képeket minden nyelvhez külön kell felmásolnom. Ahány nyelven szeretném megjeleníteni annyi képem van. Ezt szeretném megoldani, hogy egy képet csak egyszer kelljen feltöltenem, és a többi album esetleg hivatkozna rá. Vagy netán valami más megoldás is jó lenne.

Hi!

Az egyik haverom nem tudja elérni a képgalériáit.

http://ztvmotorsport.hu/?page_id=12

már jóóó:)

Helló!

Feltettem a NextGen Gallery-t, működik is szépen, csak annyi gondom van vele, hogy ha az oldalra beteszem a gallery-t, felette megjelenik két link: [Show as slideshow] és [View with PicLens]. Hogyan lehetne eltüntetni őket? Előre is kösz!

A galéria beállításainál az adminban ki lehet kapcsolni mindkettőt. Csak ki kell venni a pipát. Az egyik a főbeállásoknál rögtön van a másik pedig a slideshow beállításainál ha jól emlékszem.

Sziasztok, hogyan tudnám elérni, hogy a slideshow-mra kattintva egy bizonyos http címre ugorjon a látogatóm? Ha van rá megoldás egyáltalán…

Köszi!

'batka' wrote on '2009-06-20:

Sziasztok!

Lehet, hogy már volt szó erről a problémáról itt a fórumban, mindenesetre én nem találkoztam vele. Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a Nextgen-él meg lehet-e valósítani azt, hogy ha létrehozok egy képgalériát akkor a benne levő képekre kattintva ne a kép, hanem a képhez rendelt link által meghatározott oldal jelenjen meg.

Remélem érthető voltam. Ha ezt nem lehet a nexgen-el megvalósítani akkor tudnátok ajánlani más lehetőséget?

Köszönöm előre is a választ.

Hali Mindenkinek!

Ezt kérdezte batka jó régen:-) Azért idézem, mert választ nem kapott szegény, nekem meg éppen ugyanez a problémám. Kezdetleges termékkatalógust szeretnék összedobni és jó lenne minden egyes terméknek külön oldal.

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy egy albumra hogy tudok linkel hivatkozni.

Például: Ha az oldalam címe http://enoldalam.hu az album id pedig 1 akkor hogy áll össze a link?

Előre is köszönöm a válaszokat.

http://enoldalam.hu/?album=1

Szia!

Köszönöm hogy próbálsz segíteni.

Sajnos nem ilyen egyszerű. Én is ezzel próbálkoztam. De erre a kezdő oldalamat adja ki.

Nem tudom hogy miért?

Megköszönném ha lenne ötleted.

Ezt a sablont használom: Red Press 1.0

Sziasztok!

Felraktam a Nextgen Gallery-t és minden flott. Egyetlen egy dolog zargat, de az nagyon. Az hogy hogyan lehetne megoldani, hogy a widget-et mikor berakom a sidebarba és beállítom, hogy 3 képet mutasson, aztán amikor rákattintanak ne csak azt a három képet kezdje slideolni, hanem a galéria összes képét, de a sidebarba csak 3 jelenjen meg?

Na ez kuszára sikeredett, de remélem tudtok segíteni :slight_smile:

Köszi előre is!

Plugin fordítása frissítve… kapcsolatfevétel ha valakinek nem tűnne fel hogy ott virít az aláírásomban: support.hgrg.info/open.php, valamint ide is írhattok de leggyorsabban persze a fenti linken kapom meg…

'hgrg' wrote on '2011-01-05:

Plugin fordítása frissítve.. kapcsolatfevétel ha valakinek nem tűnne fel hogy ott virít az aláírásomban: support.hgrg.info/open.php, valamint ide is írhattok de leggyorsabban persze a fenti linken kapom meg...

köszönjük. szép munka... üdv:)

Kérdésem a következő:

Meg lehet e oldani nextgen-en belül, hogy napi ciklusban cserélődjenek a fotók? Pl: 1 galériában csajokról szóló képek vannak, de nem minden nap más lányról tölt be képet.

Válaszotokat előre is köszönöm.

Sziasztok!

Nem rég ismerkedek a wp-vel.Most a nextgent próbálgatom ,de egy valami nem tiszta.Valaki magyarázza már el nekem jó szájba rágósan,hogy ,hogy kell az image rotatort megtaláltatni ,és müködésre bírni.Mert anélkül nem müködik a slideshow.Letöltöttem a gépre, az image rotatort most azt fel kell valahova tölteni, vagy mi???

Előre is köszönöm.István.

Feltöltöd FTP-vel a /wp-content/uploads könyvtárba, majd belépve adminként az oldalra a NextGEN beállításaihoz mész, rákattintasz, hogy keresse meg, és az üres mezőbe be fogja írni az elérési utat. Mentés. Örülés. :slight_smile:

/* Amúgy azért nem rakhatja csak úgy bele a file-t mivel az nem az ő tulajdona… */

Köszi megpróbálom.

Üdv!

Megoldható az valahogy, hogy egyes galériáknak más-más lapozója legyen?

Arra gondolok, hogy van egy galériáám, aminél 6 képet szeretnék oldalanként megjeleníteni, de van egy olyan galériám is, aminél pedig az összes képet megszeretném jeleníteni.

Ha a beállíátsokban beállítom, hogy 6 kép / oldal, akkor a másik galériánál hogyan tudom felülírni ezt a beállítást?

Külön sablonokat használok mindkét megjelenítésére, tehát ha azon belül, a -el lehetne valamit trükközni, az tök jó lenne:)

Köszi