Bocs valamiért nem tudtam szerkeszteni a hozzászólásomat.
Azt vettem észre, hogy ezt alapból tudja :S bár elég fos lesz az url. 
hxxp://seat-info.info/kepgaleria/exeo-st?show=gallery&nggpage=2
helyett
hxxp://seat-info.info/nggallery/page-89/page-2
vagy
hxxp://seat-info.info/kepgaleria/exeo-st?show=slide
helyett
hxxp://seat-info.info/nggallery/page-89/slideshow
valószínű htaccess fájl segítségével.
hát ez?
Admin > Gallery > Options > General Options > Activate permalinks (pipáld ki)
illetve itt egy megoldás: http://wordpress.org/support/topic/350457 (de ahogy olvasom, ennél a megoldásnál itt meg ezt nem kell kipipálni: Activate permalinks )
Sziasztok!
Behúzom az oldalsáv widget-be a nextgen matrica: gallery-t az jól müködik szépen megjelenik a dobozban a kerettel együtt, de ha a nextgen diavetítést teszem az oldalsávba, akkor a doboz széle, kerete hiányzik, próbáltam átállítani kép méretét de az nem segített, összevissza jelenik meg a oldalsáv azon a szakaszon.
Pont akkora különben a kép mérete ami belefér az oldalsávba, hiszen eddig működött egy másik slideshow(amivel nem tudom mi történt, de ezt egy másik topickban már írtam).
Ãtszerkesztettem a képek méretét,de az se segített, mit állítsak be?
Köszi!
Az lenne a problémám hogy feltöltök egy képet és a thumbnail nem jelenik meg de amikor rá katintok a kinagyított kép megjelenik.Mi lehet a hiba?
Nekem olyan kérdésem lenne ,hogy milyen attributomot adjak a gallery mappának! a 755 nem írható! azt írja hogy nem írható!
Sziasztok!
Feltelepítettem a nextgent, és az a problémám hogy amikor az albumból megnyitok egy képet akkor szinte teljes képernyőben nyitja meg és ahoz hogy váltsak következő képre folyton lejebb kell görgetni az oldalt a nyílakhoz.
Hol tudom azt beállítani, illetve mit kell átirjak a szerkesztőben hogy ne teljesben nyissa meg hanem még aláférjenek a nyilak görgetés nélkül?
Mint ahogy itt is van
Ekőre is köszönöm!
A bővítmény alapbeállításain menjél végig; ott állíthatod be pl. a maximális megjelenítési méretet is. 
Hali!
Érdekes problémám lenne…több galériát raknék egymás alá…
[album=1,extend]
[album=2,extend]
[album=3,extend]
[album=4,extend]
blabla…
A probléma az,hogy minden 2.jelenik csak meg az oldalon.Szóval az első megjelenik,a másodiknál kiírja az [album=2,extend]-et…és így tovább.
Az id-vel nem lehet probléma,mert ha felcserélem,hogy elől legyen a 2-es id alatta az 1es,akkor is a felső megjelenik,a 2.meg nem…
Valaki járt már így?Nem láttam semmi ilyen beállítást,de ez olyan,mintha be lenne állítva,hogy minden 2.galéria jelenjen meg csak…
rájöttem…köszi azért…
Leírom a megoldást,hogy ha valaki így járna…
Egyszerűen minden sor után be kellett szúrni egy
-t
Tudom,hogy elvileg nem kell,de nekem így működik.
Helló!
Azt mondja meg nekem valaki,hogy ha töltök fel képeket egy albuma és később újra szeretnék hozzáadni,de nem feltétlenül utolsó helyre,hanem beszúrni valahova azt hogy tudom megcsinálni?
Nekem mindig a legvégére teszi a nextgen…
Köszi
Megnyitod az érintett albumba tartozó galériát, ott az Új kép hozzáadását választod, majd, ha más sorrendet kívánsz, akkor vagy az alapbeállításoknál határozod meg (pl. csökkenő, vagy növekvő), vagy az egyes galériáknál egyesével tetszés szerinti, egyedi sorrendet is beállíthatsz.
Sziasztok!
Most tettem fel ezt a nextgen modult.
Azt szeretném megvalósítani: hogy az oldalon lenne egy fényképalbum menüpont, és az alatt lennének galériák külön-külön egy kis előnézeti képpel.És ezeken belül pedig lenne az x mennyiségű fénykép. Kérdés meglehet-e valósítani, és ha igen akkor hogy?
ELőre is köszönöm a választ!
Fodor Viktor
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el használni a NextGen Gallery-t. Albumokat szeretnék feltenni, amiket compactként jelenítek meg, míg a gallery thumbnailjeit meg 300200-ra szeretném rakni. A thumbnail meg is van 300200-ra, de a compactnál az album thumbnailje is 300*200-as. Tehát lényegében 2 külön méretű thumbnailt szeretnék, lehetséges ez?
Úgy külön nem hiszem,hogy lehet. Egyet lehet neki beállítani. De azt meg tudod csinálni, hogy másikba szerkeszted a bélyegképeket. Belépsz az adott galériába ráviszed az egeret a thumbra és megjelenik pár lehetőség. Na ott lehet a méretét változtatni.
Úgy külön nem hiszem,hogy lehet. Egyet lehet neki beállítani. De azt meg tudod csinálni, hogy másikba szerkeszted a bélyegképeket. Belépsz az adott galériába ráviszed az egeret a thumbra és megjelenik pár lehetőség. Na ott lehet a méretét változtatni.
Rendben köszi, megpróbálok valamit ügyeskedni, de ahogy látom a készítőnek sikerült megoldani: http://nextgen-gallery.com/album/ Amikor a kompaktot mutogatja olyan szép neki az album rákattintok egy albumra és nagyobb a gallery thumb.
Ott is, bent és kint is 160x120-as képe vannak.
Ott is, bent és kint is 160x120-as képe vannak.
a compactnál(oldal alja) kisebb az album thumb mint a gallery thumb. de mind1 végülis, hogyha nem lehet megcsinálni. köszi azért a helpet :)
Sziasztok!
Hogyan tudom azt elérni, hogy a galériában a bélyegképek mindig az oldal szélességéhez viszonyítva középre rendezve jelenjenek meg?
A választ előre is köszönöm! 
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el használni a NextGen Gallery-t. Albumokat szeretnék feltenni, amiket compactként jelenítek meg, míg a gallery thumbnailjeit meg 300*200-ra szeretném rakni. A thumbnail meg is van 300*200-ra, de a compactnál az album thumbnailje is 300*200-as. Tehát lényegében 2 külön méretű thumbnailt szeretnék, lehetséges ez?
Megtaláltam a megoldást, gondoltam beírom. Annyi volt a probléma, hogy a témám stílusában volt egy ilyen h #content img { height: auto; width:auto;} és ez felül írta a plugin css-t, ezt ki kellett törölnöm és ennyi :S