NextGEN Gallery

Hozzál létre a lábrészben egy widget területet, és abba tuszkolhatod a shorcode-okat. :wink:

Sziasztok!

Én az album oldallal kapcsolatban nem értem, hogy miért jeleníti meg magát az albumot is az oldalon a felsorolt galériák felett…a nextgen honlapján sem találom, hogy mi a fene ez :S Egy olyan dobozban, mint a galériákat kiteszi nekem az album nevét, leírását, pedig nem szeretném! Az albumkezelésnél pedig - az adminban - nem tudom kivenni magának az albumnak a bokszát a kijelölt - jelen esetben az “Album ID 1: album neve” részből!

Van valakinek tippje?

Köszönöm

'Farkas wrote on '2010-04-13:

Hozzál létre a lábrészben egy widget területet, és abba tuszkolhatod a shorcode-okat. ;)

Köszönöm Győző!

Sajnos nem tudom, hogyan kell widgetet létrehozni a footerben. Segítenél még ebben is?

http://www.themelab…ordpress-theme/

http://www.tipsandtricks-hq.com/how-to-add-widgets-to-wordpress-themes-footer-1033

Sziasztok.

Hogyan tudom láthatóvá tenni a galériát?pl egy főmenübe kitenni…

Add new gallery >>> visszakapsz egy ilyet: [nggallery id=35] ezt tedd a bejegyzésbe.

Ahol a szám a galéria egyedi ID-je…

Segítség!

Mikor beillesztek egy albumot egy bejegyzésbe, akkor azt szeretném, hogy az albumba lévő galériák egy új ablakba nyíljanak meg és ne ugyan abban az oldalban.

Mit kell hozzá módosítanom, vagy beállítanom?

'hitetlen' wrote on '2010-04-15:

Add new gallery >>> visszakapsz egy ilyet: [nggallery id=35] ezt tedd a bejegyzésbe.

Ahol a szám a galéria egyedi ID-je....

Szia Hitetlen

Én nem teljesen erre gondoltam,szeretnék egy főmenüt pl autók és azon belül szeretnék egyéni kategóriákat pl ferrari,bugatti,lada, és ha rákattintok egyes kategóriákra akkor akkor az ott található képeket találom. Szerintem @gabona is erre gondolt.

Én próbálkozok mindennel de semmi …Gondoltam ugy kell mint a coppermine gallery vel de nem is hasonlít hozzá [nggtags album=burkolas,alapozas]

de semmi megsem jelenít semmit az ég világon próbálkoztam idvel is de ugysem ahtml gombot megnyomtam.

ha létrehozok albumot és abba húzok galériát rámegyek,hogy album szerkesztése és egyszerűen visszaugrik

Sziasztok :slight_smile: nem tudom jo helyre irok-e… A kérdésem a következő: Létezik olyan widgest amely képes képeket megjeleniteni? Pl. beteszek 10 bannert és azt szére mutatja. Vagy erre a nexgen gallery képes-e? :slight_smile:

'Roca' wrote on '2010-05-07:

Létezik olyan widget amely képes képeket megjeleniteni?

EZ valami ilyesmit csinál.

Kicsit régi, de szerintem működik. Ezzel beilleszthetsz szinte bármilyen tartalmat és szépen rotálja majd.

Köszi :slight_smile:

Sziasztok!

Lenne egy problémám, remélem valaki tud majd segíteni. frown.gif

Szóval a NextGEN Gallery legújabb verzióját használom, és szeretném albumokba csoportosítani az eddigi galériákat. Be is mentem az album-kezelőfelületre, de hiába pakolgatom a mappákat a létrehozott albumokba, egyszerűen nem menti el. Vagy vak vagyok, és nem találom a mentés gombot vagy valami más lehet a hiba, mert frissítésnél eltűnnek, mintha ott se lettek volna.

Köszi előre is!

Sziasztok!

Nekem az lenne a problémám, hogy megcsináltam a mappát, tettem bele képet, beszúrom id-vel a galériát, mégis “gallery not found”. Mit tudok tenni?

pedig így kell (ezek szerint mégsem így csináltad, hanem valami farkashibát csinálsz)

(esetleg a szervered nem lehet erre alkalmas?)

Sziasztok!

Már nagyon kivagyok nem értem mi a fene van, az imagerotator a helyén, a keresésére nem csinál semmit!!

3 képből álló slide-t szeretnék az egyik bejegyzésembe, de már szinte mindegy mivel csak legyen:)

Saját témám van, és csak a slide nem megy!

Valami kódot kell valahová tenni még??

Kérem valaki segítsen mit ronthatok el???

Jani

Nem elegendő, hogy az imagerotator.swf a helyén van, hanem az NGG bővítményben a beállításoknál be is kell írni (állítani, rákerestetni) az elérési útvonalára.

Azt követően létrehozni egy galériát, feltölteni a képeket, majd a megjelenítés kívánt helyére be kell írni a

Code:

[slideshow id=x w=width h=height]]

kódot, ahol X a galéria ID száma, height= a slide magassága px-ben, width= szélessége pixelben.

Hello

hogy tudom megoldani, hogy ne ilyen legyen az url

hxxp://seat-info.info/kepgaleria/exeo-st?show=gallery&nggpage=2

hanem vlami

hxxp://seat-info.info/kepgaleria/exeo-st/kis-kepek/page/2

vagy

hxxp://seat-info.info/kepgaleria/exeo-st?show=slide

és helyette

hxxp://seat-info.info/kepgaleria/exeo-st/diavetites

Plugint hozzá nem találtam, vagy nem tudom mire kéne keresni.

próbáld ki: http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery-seo-titles/

bár itt: http://mariokostelac.com/nextgen-seo/comment-page-1/#comment-54

azt írják, majd csak idén nyártól lesz SEO URL-cím is. De egy próbát megér.

Köszi, próbáltam már, de nem csinál semmit se.

Közbe ezt találtam, hogy itt is megcsinálták valahogy.

hxxp://nextgen-gallery.com/nggallery/post/new-gallery/slideshow/